Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39

Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????

Мнение от wladio » 15 Дек 2015, 20:38

http://www.vesti.bg/sviat/naj-goliamata ... na-6047111

много години се пишеше и твърдеше че всичко е монтаж,и май са били прави критиците.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????

Мнение от seimo » 15 Дек 2015, 21:00

Веднага се сещам за една любима песен :mhihi: Който не е гледал клипа да го гледа особенно накрая :bang:
https://www.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2015, 22:52

Тъкмо се чудех дали да прав тема след видеото на Кубрик. :mhihi:

Гледах ето това преди време, но го имам на диск със субтитри, не съм много добър с Руския :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=-9RzS6xgFSg
Та има интересни факти вътре, но в крайна сметка всичките факти може да са и така и иначе. Истината я знаят със сигурност малцина. Винаги съм имал една мечта, както тази на героя на Никалъс Кейдж от онзи филм "Съкровището", а именно да погледна в книгата предавана от президент на президент в овалния кабинет. :mhihi: Бая неща ще ми станат ясни. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе аз лично се съм скептичен да са имали тази техника преди 50 години да пращат хора на Луната и да ги ВРЪЩАТ успешно. Да обикалят около нея и т.н. може би, но да кацнат, да се разхождат и да излетят наново и всичко това заснето с камери при близо минус 200 градуса... :dunno:
Дано САЩ ако са излъгали го признаят, все пак е минало много време и дано мисията на НАСА към края на десетилетието за пращане човек на Марс не се режисира от Ридли Скот както настоящия филм. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 15 Дек 2015, 23:02

Мани неверниците ама Армстронг има клипове където ОТКАЗВА да се закълне пред библията, че е стъпвал на Луната
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
Мечтае да кара: M3

Мнение от dr.peshev » 16 Дек 2015, 0:11

larbi написа:Мани неверниците ама Армстронг има клипове където ОТКАЗВА да се закълне пред библията, че е стъпвал на Луната

И защо не качиш един такъв?!
ЕДИНСТВЕНОТО ПО-ХУБАВО НЕЩО ОТ ШВЕДСКАТА ТРОЙКА Е БАВАРСКАТА! :winky:

Оригинални BMW дискове и накладки F10/F11 Цък :yes:
Оригинални BMW якета - Промоция Цък :yes:

Изображение

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 16 Дек 2015, 0:24

Top Gun Maverick написа:Тъкмо се чудех дали да прав тема след видеото на Кубрик. :mhihi:

Гледах ето това преди време, но го имам на диск със субтитри, не съм много добър с Руския :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=-9RzS6xgFSg
Та има интересни факти вътре, но в крайна сметка всичките факти може да са и така и иначе. Истината я знаят със сигурност малцина. Винаги съм имал една мечта, както тази на героя на Никалъс Кейдж от онзи филм "Съкровището", а именно да погледна в книгата предавана от президент на президент в овалния кабинет. :mhihi: Бая неща ще ми станат ясни. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе аз лично се съм скептичен да са имали тази техника преди 50 години да пращат хора на Луната и да ги ВРЪЩАТ успешно. Да обикалят около нея и т.н. може би, но да кацнат, да се разхождат и да излетят наново и всичко това заснето с камери при близо минус 200 градуса... :dunno:
Дано САЩ ако са излъгали го признаят, все пак е минало много време и дано мисията на НАСА към края на десетилетието за пращане човек на Марс не се режисира от Ридли Скот както настоящия филм. :mhihi:

Защо -200 градуса?
Мислех, че са кацнали в по-топла част на луната, все пак температурата на повърхността на луната на места достига до 100 градуса Целзий.
Колкото до това дали са кацнали - мисля, че ако не бяха СССР и Русия нямаше да си мълчат. Мисля, че това е по силен довод, от някой застанал така, че да не се вижда лицето му, представящ се за Кубрик и обясняващ какво ли не. Колкото за техниката, не виждам къде е проблема, ако имаш совалка, която може да излети от земята, да остави космонавти в орбитална станция и да ги прибере обратно, да направиш нещо подобно и с Луната, при условие, че имаш огромен бюджет. Сега ако приемем, че и международната орбитална станция не е съществувала, космонавтите, които уж са ходили там са люпили семки и са гледали Мики Маус в Казахстанско мазе, тогава нещата се нареждат СССР и САЩ имат тайна сделка и се преструват, Гагарин не е съществувал, сателити няма и телевизията я излъчват от връх Ботев. И Земята е плоска и снимките от космоса са фалшификация ( не се смейте, има хора, които вярват в това искрено )
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 16 Дек 2015, 0:46

Сега погледнах и видеото - е явно в последните дни от живота си Кубрик много се е променил: първо - сгъстил е брадата, второ - рязко е побеляла и трето - свикнал е да подпира очилата не долу на носа, а някъде по нагоре - странно за човек, на 70 години...
Можеха поне да добавят малко черни косми на брадата - с оглед на преднамерено лошата светлина и с маркер да ги бяха боядисали нямаше да личи.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 16 Дек 2015, 7:38

dr.peshev написа:
larbi написа:Мани неверниците ама Армстронг има клипове където ОТКАЗВА да се закълне пред библията, че е стъпвал на Луната

И защо не качиш един такъв?!

https://www.youtube.com/watch?v=XtW72nT7cYQ

Темата е вече дъвкана през годините. Всеки е свободен да вярва или да не вярва и всеки си има своя теория за нещата включително и аз :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 16 Дек 2015, 9:42

Стъпват на Луната под веещото се знаме и после 45 години, въпреки огромното развитие на техниката и технологиите, не могат да го повторят, а совалките им летят с руски двигатели...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 16 Дек 2015, 10:25

zvetiko написа:Стъпват на Луната под веещото се знаме и после 45 години, въпреки огромното развитие на техниката и технологиите, не могат да го повторят, а совалките им летят с руски двигатели...

Иронията е забавно нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Според мен са стъпвали на луната, просто поради високата радиация никакви записи не са успели да направят от събитието, затова и са го режисирали в студио. ;)
Ако сте гледали снимковият материал от Хаселбладите (фотоапаратите), които са използвали там - всички снимки са изключително чисти, контрастни и направо идеални - нещо, което е невъзможно в среда, в която радиацията е с високи нива. :winky:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 16 Дек 2015, 12:28

cod-cdbp написа:Според мен са стъпвали на луната, просто поради високата радиация никакви записи не са успели да направят от събитието, затова и са го режисирали в студио. ;)

На мен ми се струва най-правдоподобна тази теория и винаги съм смятал, че тва е ключа на тая конспирация :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 16 Дек 2015, 12:45

За мен няма спор, че са стъпвали на луната. Мисля, че такова нещо трудно може да се скрие особено 60-те години когато всеки поглед е бил вперен в космическата програма. Освен това, както и стана ясно вече има third pary доказателства, че наистина се е случило, няма как да се потулят нещата толкова професионално. Има и много много други доказателства, че са го направили. Мисля, че бяха оставили огледало върху определено място, което е видимо от земята и като се пусне лъч към огледалото е доказано, че светлината се връща обратно, тоест някой наистина го е сложил там ;)

И не, че в днешно време не може да се повтори, а просто няма смисъл, тогава е било голямото състезание между двете велики сили за надмощие в техническия прогрес, в един момент цялата икономика на САЩ е работила за тази програма, това са невероятни финансирания, сега едно такова нещо е напълно нерентабилно и безсмислено.

Тия, които правят конспирацията за мен са хора, на които им липсва внимание и искат да изпъкнат по някакъв начин или са подтиканти от някого да го правят това с някаква цел.

П.С. Интересна е теорията, дали са стъпили и след това са го записали, склонен съм да се дискутира в тази насока, въпреки, че и това не вярвам да е така.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 16 Дек 2015, 13:24

Разбирасе, не! При тази радиация и да живее толкова дълго? Няма как да стане.Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 16 Дек 2015, 13:26

Benord написа:Разбирасе, не! При тази радиация и да живее толкова дълго? Няма как да стане.Поздрави!

Има хора дето са надниквали във взривения реактор на Чернобил няколко минути след трагедията.............. и още са живи :winky:

Освен тва тия на международната космическа станция седят по 6 месеца :wave:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата