Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????
Модератор: Общи модератори
- wladio
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????
http://www.vesti.bg/sviat/naj-goliamata ... na-6047111
много години се пишеше и твърдеше че всичко е монтаж,и май са били прави критиците.
много години се пишеше и твърдеше че всичко е монтаж,и май са били прави критиците.
Re: Стъпвал ли е Нийл на луната изобщо????
Веднага се сещам за една любима песен
Който не е гледал клипа да го гледа особенно накрая
https://www.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM

https://www.youtube.com/watch?v=Rr8ljRgcJNM
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Тъкмо се чудех дали да прав тема след видеото на Кубрик.
Гледах ето това преди време, но го имам на диск със субтитри, не съм много добър с Руския
https://www.youtube.com/watch?v=-9RzS6xgFSg
Та има интересни факти вътре, но в крайна сметка всичките факти може да са и така и иначе. Истината я знаят със сигурност малцина. Винаги съм имал една мечта, както тази на героя на Никалъс Кейдж от онзи филм "Съкровището", а именно да погледна в книгата предавана от президент на президент в овалния кабинет.
Бая неща ще ми станат ясни.
Иначе аз лично се съм скептичен да са имали тази техника преди 50 години да пращат хора на Луната и да ги ВРЪЩАТ успешно. Да обикалят около нея и т.н. може би, но да кацнат, да се разхождат и да излетят наново и всичко това заснето с камери при близо минус 200 градуса...
Дано САЩ ако са излъгали го признаят, все пак е минало много време и дано мисията на НАСА към края на десетилетието за пращане човек на Марс не се режисира от Ридли Скот както настоящия филм.

Гледах ето това преди време, но го имам на диск със субтитри, не съм много добър с Руския

Та има интересни факти вътре, но в крайна сметка всичките факти може да са и така и иначе. Истината я знаят със сигурност малцина. Винаги съм имал една мечта, както тази на героя на Никалъс Кейдж от онзи филм "Съкровището", а именно да погледна в книгата предавана от президент на президент в овалния кабинет.

Иначе аз лично се съм скептичен да са имали тази техника преди 50 години да пращат хора на Луната и да ги ВРЪЩАТ успешно. Да обикалят около нея и т.н. може би, но да кацнат, да се разхождат и да излетят наново и всичко това заснето с камери при близо минус 200 градуса...

Дано САЩ ако са излъгали го признаят, все пак е минало много време и дано мисията на НАСА към края на десетилетието за пращане човек на Марс не се режисира от Ридли Скот както настоящия филм.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Мани неверниците ама Армстронг има клипове където ОТКАЗВА да се закълне пред библията, че е стъпвал на Луната
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
larbi написа:Мани неверниците ама Армстронг има клипове където ОТКАЗВА да се закълне пред библията, че е стъпвал на Луната
И защо не качиш един такъв?!
Top Gun Maverick написа:Тъкмо се чудех дали да прав тема след видеото на Кубрик.![]()
Гледах ето това преди време, но го имам на диск със субтитри, не съм много добър с Руския![]()
Та има интересни факти вътре, но в крайна сметка всичките факти може да са и така и иначе. Истината я знаят със сигурност малцина. Винаги съм имал една мечта, както тази на героя на Никалъс Кейдж от онзи филм "Съкровището", а именно да погледна в книгата предавана от президент на президент в овалния кабинет.Бая неща ще ми станат ясни.
![]()
![]()
![]()
Иначе аз лично се съм скептичен да са имали тази техника преди 50 години да пращат хора на Луната и да ги ВРЪЩАТ успешно. Да обикалят около нея и т.н. може би, но да кацнат, да се разхождат и да излетят наново и всичко това заснето с камери при близо минус 200 градуса...![]()
Защо -200 градуса?
Мислех, че са кацнали в по-топла част на луната, все пак температурата на повърхността на луната на места достига до 100 градуса Целзий.
Колкото до това дали са кацнали - мисля, че ако не бяха СССР и Русия нямаше да си мълчат. Мисля, че това е по силен довод, от някой застанал така, че да не се вижда лицето му, представящ се за Кубрик и обясняващ какво ли не. Колкото за техниката, не виждам къде е проблема, ако имаш совалка, която може да излети от земята, да остави космонавти в орбитална станция и да ги прибере обратно, да направиш нещо подобно и с Луната, при условие, че имаш огромен бюджет. Сега ако приемем, че и международната орбитална станция не е съществувала, космонавтите, които уж са ходили там са люпили семки и са гледали Мики Маус в Казахстанско мазе, тогава нещата се нареждат СССР и САЩ имат тайна сделка и се преструват, Гагарин не е съществувал, сателити няма и телевизията я излъчват от връх Ботев. И Земята е плоска и снимките от космоса са фалшификация ( не се смейте, има хора, които вярват в това искрено )
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
Сега погледнах и видеото - е явно в последните дни от живота си Кубрик много се е променил: първо - сгъстил е брадата, второ - рязко е побеляла и трето - свикнал е да подпира очилата не долу на носа, а някъде по нагоре - странно за човек, на 70 години...
Можеха поне да добавят малко черни косми на брадата - с оглед на преднамерено лошата светлина и с маркер да ги бяха боядисали нямаше да личи.
Можеха поне да добавят малко черни косми на брадата - с оглед на преднамерено лошата светлина и с маркер да ги бяха боядисали нямаше да личи.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
dr.peshev написа:larbi написа:Мани неверниците ама Армстронг има клипове където ОТКАЗВА да се закълне пред библията, че е стъпвал на Луната
И защо не качиш един такъв?!
https://www.youtube.com/watch?v=XtW72nT7cYQ
Темата е вече дъвкана през годините. Всеки е свободен да вярва или да не вярва и всеки си има своя теория за нещата включително и аз

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Стъпват на Луната под веещото се знаме и после 45 години, въпреки огромното развитие на техниката и технологиите, не могат да го повторят, а совалките им летят с руски двигатели...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
zvetiko написа:Стъпват на Луната под веещото се знаме и после 45 години, въпреки огромното развитие на техниката и технологиите, не могат да го повторят, а совалките им летят с руски двигатели...
Иронията е забавно нещо

Според мен са стъпвали на луната, просто поради високата радиация никакви записи не са успели да направят от събитието, затова и са го режисирали в студио.

Ако сте гледали снимковият материал от Хаселбладите (фотоапаратите), които са използвали там - всички снимки са изключително чисти, контрастни и направо идеални - нещо, което е невъзможно в среда, в която радиацията е с високи нива.

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
cod-cdbp написа:Според мен са стъпвали на луната, просто поради високата радиация никакви записи не са успели да направят от събитието, затова и са го режисирали в студио.
На мен ми се струва най-правдоподобна тази теория и винаги съм смятал, че тва е ключа на тая конспирация

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
За мен няма спор, че са стъпвали на луната. Мисля, че такова нещо трудно може да се скрие особено 60-те години когато всеки поглед е бил вперен в космическата програма. Освен това, както и стана ясно вече има third pary доказателства, че наистина се е случило, няма как да се потулят нещата толкова професионално. Има и много много други доказателства, че са го направили. Мисля, че бяха оставили огледало върху определено място, което е видимо от земята и като се пусне лъч към огледалото е доказано, че светлината се връща обратно, тоест някой наистина го е сложил там 
И не, че в днешно време не може да се повтори, а просто няма смисъл, тогава е било голямото състезание между двете велики сили за надмощие в техническия прогрес, в един момент цялата икономика на САЩ е работила за тази програма, това са невероятни финансирания, сега едно такова нещо е напълно нерентабилно и безсмислено.
Тия, които правят конспирацията за мен са хора, на които им липсва внимание и искат да изпъкнат по някакъв начин или са подтиканти от някого да го правят това с някаква цел.
П.С. Интересна е теорията, дали са стъпили и след това са го записали, склонен съм да се дискутира в тази насока, въпреки, че и това не вярвам да е така.

И не, че в днешно време не може да се повтори, а просто няма смисъл, тогава е било голямото състезание между двете велики сили за надмощие в техническия прогрес, в един момент цялата икономика на САЩ е работила за тази програма, това са невероятни финансирания, сега едно такова нещо е напълно нерентабилно и безсмислено.
Тия, които правят конспирацията за мен са хора, на които им липсва внимание и искат да изпъкнат по някакъв начин или са подтиканти от някого да го правят това с някаква цел.
П.С. Интересна е теорията, дали са стъпили и след това са го записали, склонен съм да се дискутира в тази насока, въпреки, че и това не вярвам да е така.
Разбирасе, не! При тази радиация и да живее толкова дълго? Няма как да стане.Поздрави!
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Benord написа:Разбирасе, не! При тази радиация и да живее толкова дълго? Няма как да стане.Поздрави!
Има хора дето са надниквали във взривения реактор на Чернобил няколко минути след трагедията.............. и още са живи

Освен тва тия на международната космическа станция седят по 6 месеца