Айде на ски-зима е....!?
Модератор: Общи модератори
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
_BmW_™ написа:Тъи като неможах да се оредя като Машинист на Витоша (за този сезон)
гордо мога да кажа че днес започнах в СКИ гардероба на 5-та станция![]()
и закачи 1 календар на БМВ Клуб България с много голяма гордост и чанам да доиде 6-7 Денември за да се съберем в хижа Алеко![]()
![]()
![]()
Коя е 5-та станция ? Да знам, да те поздравя като се върна в България и се кача на Алеко ..
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Runnaway написа:_BmW_™ написа:Тъи като неможах да се оредя като Машинист на Витоша (за този сезон)
и закачи 1 календар на БМВ Клуб България с много голяма гордост и чанам да доиде 6-7 Денември за да се съберем в хижа Алеко![]()
![]()
![]()
Коя е 5-та станция ? Да знам, да те поздравя като се върна в България и се кача на Алеко ..
Последната на Симионовския лифт

///M

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
_BmW_™ написа:Runnaway написа:_BmW_™ написа:Тъи като неможах да се оредя като Машинист на Витоша (за този сезон)
![]()
![]()
Последната на Симионовския лифтпод него има СКИ Гардероб
Да пратиш много поздрави на Кальо и Чочо

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ма тва хората от ски и пари ли изкарват ,бе!? баси...!! вие още малко ше кажете и че бмв-тата като си купувате за пари мислите.... 

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:ма тва хората от ски и пари ли изкарват ,бе!? баси...!! вие още малко ше кажете и че бмв-тата като си купувате за пари мислите....
От ски да се изкарват силно казано, по-скоро преживяват, освен ако не си ски-учител на Боровец! Ма всеки си е направил своя избор, трябва да си вътре в спорта за да ги разбереш тия неща! Иначе като турист е лесно - Тва/онова що не е така, много високи цените и т.н. Ма некой трябва да се грижи за тия неща, а безплатен обяд няма. Квот било в комунизма си остава там! На запад ските си остават привилегия за хора със стандарт на живот над средния, какво остава за България!?! Иначе доброволци приемат навсякъде, всеки е свободен да се включи за подпомагането на ски спорта! Ако имате желание ще ви свържа с който трябва

- SKISA
-
-
вальо,естествено ,че се майтапех. и аз дъм изкарвал пари със ски на краката-бех малко учител на гърчета-знам как е ....
а тва за цените и другото -ясно ,че навсякъде по света ските са елитарен спорт,ма специално в българия като плащам,а аз съм съгласен да плащам и то не малко ,щото съм много запален-искам да получавам срещу плащането си и то пак не малко. искам като платя прилична сума ,за да карам да имам хубави лифтове,километри писти,да не вися на опашки и да не ми затварят пистите за състезания,а аз да нема къде да отида...!! щото тва ,дето г оспоменаваш в другите страни е така....!! а тука хем се дигат цените ,хем обслужването ,особено на витоша си е като през соца...! е ше ме извиняват ,ма нема да стане....!! или цената ше е висока ,но и условията ще са добри ,или да не искат толко пари ,или пък ше се изнасяме към по-добри дестинации....
а тва за цените и другото -ясно ,че навсякъде по света ските са елитарен спорт,ма специално в българия като плащам,а аз съм съгласен да плащам и то не малко ,щото съм много запален-искам да получавам срещу плащането си и то пак не малко. искам като платя прилична сума ,за да карам да имам хубави лифтове,километри писти,да не вися на опашки и да не ми затварят пистите за състезания,а аз да нема къде да отида...!! щото тва ,дето г оспоменаваш в другите страни е така....!! а тука хем се дигат цените ,хем обслужването ,особено на витоша си е като през соца...! е ше ме извиняват ,ма нема да стане....!! или цената ше е висока ,но и условията ще са добри ,или да не искат толко пари ,или пък ше се изнасяме към по-добри дестинации....
- SKISA
-
-
хоп-троп какво си зех вчера!! фук,фук....!! приличам малко като от междузвездни войни с нея или на стиг от топ-гиър ,ма черен!! каската е трепач и за пръв път в живота си се навих да си тура такова нещо на главата. каската е със 120гр. по-лека от нормалните,въпреки подбрадника и стъклото....!! мноо и се кефя!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Скис, това братчеда ли е?
P.S. А къде сме ние в анкетата дето само можем да се търкаляме по пистата?

P.S. А къде сме ние в анкетата дето само можем да се търкаляме по пистата?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- SKISA
-
-
хххххххъъъъъх,........хррррррхъъъъхххх!!!
към ту ми ,май сан! не знам дали ше ми се промени гласа под тоя черен джам,но търкалящите се по пистата падуани да не се заливат от смях ,шото газим наред!!
към ту да дарк сайд ту дъ фооорррссссс!!!! хххххъъъъърррррххх,хъъъъхххх!
към ту ми ,май сан! не знам дали ше ми се промени гласа под тоя черен джам,но търкалящите се по пистата падуани да не се заливат от смях ,шото газим наред!!
- SKISA
-
-
утре е откриването на боровец и понеже казаха да ида с водни ски там ше открия на банско.....!!! който налазва натам да се оглежда-на каската ми е сайта на форума....!!! 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
SKISA написа:хххххххъъъъъх,........хррррррхъъъъхххх!!!
ХАХАХАХА

А каската е някаква безподобна лудница

Колко струва ако не е тайна

Георги Пенчев
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите