Айде на ски-зима е....!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво караме?

Ски
216
62%
Борд
132
38%

Общо гласове : 348
Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 20 Ное 2008, 16:48

_BmW_™ написа:Тъи като неможах да се оредя като Машинист на Витоша (за този сезон)
гордо мога да кажа че днес започнах в СКИ гардероба на 5-та станция :)
и закачи 1 календар на БМВ Клуб България с много голяма гордост и чанам да доиде 6-7 Денември за да се съберем в хижа Алеко :bgflag: :bgflag: :bgflag: :smoke:

Коя е 5-та станция ? Да знам, да те поздравя като се върна в България и се кача на Алеко ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 21 Ное 2008, 1:06

Runnaway написа:
_BmW_™ написа:Тъи като неможах да се оредя като Машинист на Витоша (за този сезон)
и закачи 1 календар на БМВ Клуб България с много голяма гордост и чанам да доиде 6-7 Денември за да се съберем в хижа Алеко :bgflag: :bgflag: :bgflag: :smoke:

Коя е 5-та станция ? Да знам, да те поздравя като се върна в България и се кача на Алеко ..

Последната на Симионовския лифт :D под него има СКИ Гардероб :)
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 22 Ное 2008, 15:42

_BmW_™ написа:
Runnaway написа:

Последната на Симионовския лифт :D под него има СКИ Гардероб :)

Да пратиш много поздрави на Кальо и Чочо :mhihi:

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 22 Ное 2008, 16:27

:mhihi: :mhihi: ЧоЧо ми е нещо като шеф :mhihi: :mhihi:
///M
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 22 Ное 2008, 16:34

ма тва хората от ски и пари ли изкарват ,бе!? баси...!! вие още малко ше кажете и че бмв-тата като си купувате за пари мислите.... :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 22 Ное 2008, 17:04

SKISA написа:ма тва хората от ски и пари ли изкарват ,бе!? баси...!! вие още малко ше кажете и че бмв-тата като си купувате за пари мислите.... :lol:

От ски да се изкарват силно казано, по-скоро преживяват, освен ако не си ски-учител на Боровец! Ма всеки си е направил своя избор, трябва да си вътре в спорта за да ги разбереш тия неща! Иначе като турист е лесно - Тва/онова що не е така, много високи цените и т.н. Ма некой трябва да се грижи за тия неща, а безплатен обяд няма. Квот било в комунизма си остава там! На запад ските си остават привилегия за хора със стандарт на живот над средния, какво остава за България!?! Иначе доброволци приемат навсякъде, всеки е свободен да се включи за подпомагането на ски спорта! Ако имате желание ще ви свържа с който трябва ;)

Аватар

Мнение от SKISA » 22 Ное 2008, 17:13

вальо,естествено ,че се майтапех. и аз дъм изкарвал пари със ски на краката-бех малко учител на гърчета-знам как е ....
а тва за цените и другото -ясно ,че навсякъде по света ските са елитарен спорт,ма специално в българия като плащам,а аз съм съгласен да плащам и то не малко ,щото съм много запален-искам да получавам срещу плащането си и то пак не малко. искам като платя прилична сума ,за да карам да имам хубави лифтове,километри писти,да не вися на опашки и да не ми затварят пистите за състезания,а аз да нема къде да отида...!! щото тва ,дето г оспоменаваш в другите страни е така....!! а тука хем се дигат цените ,хем обслужването ,особено на витоша си е като през соца...! е ше ме извиняват ,ма нема да стане....!! или цената ше е висока ,но и условията ще са добри ,или да не искат толко пари ,или пък ше се изнасяме към по-добри дестинации....

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Ное 2008, 13:18

хоп-троп какво си зех вчера!! фук,фук....!! приличам малко като от междузвездни войни с нея или на стиг от топ-гиър ,ма черен!! каската е трепач и за пръв път в живота си се навих да си тура такова нещо на главата. каската е със 120гр. по-лека от нормалните,въпреки подбрадника и стъклото....!! мноо и се кефя!
Изображение
Изображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Ное 2008, 14:59

Скис, това братчеда ли е? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение

P.S. А къде сме ние в анкетата дето само можем да се търкаляме по пистата? :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от SKISA » 28 Ное 2008, 17:04

хххххххъъъъъх,........хррррррхъъъъхххх!!!
към ту ми ,май сан! не знам дали ше ми се промени гласа под тоя черен джам,но търкалящите се по пистата падуани да не се заливат от смях ,шото газим наред!!
към ту да дарк сайд ту дъ фооорррссссс!!!! хххххъъъъърррррххх,хъъъъхххх!

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Дек 2008, 22:31

утре е откриването на боровец и понеже казаха да ида с водни ски там ше открия на банско.....!!! който налазва натам да се оглежда-на каската ми е сайта на форума....!!! 8)

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Дек 2008, 23:48

SKISA написа:хххххххъъъъъх,........хррррррхъъъъхххх!!!
към ту ми ,май сан! не знам дали ше ми се промени гласа под тоя черен джам,но търкалящите се по пистата падуани да не се заливат от смях ,шото газим наред!!
към ту да дарк сайд ту дъ фооорррссссс!!!! хххххъъъъърррррххх,хъъъъхххх!

ХАХАХАХА :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol:

А каската е някаква безподобна лудница :shock: :twisted:
Колко струва ако не е тайна :?:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 21 Дек 2008, 1:22

е таа е по-готина бе :mhihi: Изображение
питайте КИМ дали има в е-бая :mhihi:

Шегата на страна... СКИС тва нема ли да ти пречи да си се храчиш или да пиеш нещо, ако се състезаваш те разбирам, ама си е досадно иначе, говора не само за дарт-вейдърския шлем, ами и за протектора долу ?

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Дек 2008, 10:43

Са SKISA ако сподели от каде и колко пари е дард веидарския атрибут евалата му павим.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 21 Дек 2008, 13:25

Bavarcho написа:Са SKISA ако сподели от каде и колко пари е дард веидарския атрибут евалата му павим.

Предполагам от SLS за около 180 :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата