кой как отслабва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '00 e39 530dA
Мечтае да кара: самолет

моят начин ;)

Мнение от The Stig » 19 Май 2009, 17:39

принципа ми е да харча повече енергия, отколкото приемам, т.е. ако се наям като прасе, блъскам лицеви или играя футбол. Т.е. живея ден за ден без да се обременявам с нищо задължително(специална храна, специални упражнения)

Футбола защото е приятно да се играе, а не скучно като тичането без смисъл. Лицевите защото лично за мен са най-бързия начин за изразходване на енергия а и стягат корема, като по този начин самият стомах се свива и се пълни с по-малко храна

П.П. ето и някои подробности, които може би трябва да отбележа:
- сутрин не закусвам(така съм свикнал), пия само кафе и вода. Знам, че не е правилно, просто така съм свикнал.
- играя футбол минимум два пъти седмично, като тичам кат обезглавена кокошка :mhihi:
- не пуша, ям всичко(сладолед, сладко, свинско и т.н. само мазно не обичам и го отбягвам) и пия твърд алкохол, бира и вино, но не всеки ден, а един път по много. вредно е много, ама то човек кат тръгне да се весели не му мисли много много
- като се тъпча през 2 часа до подуване(по празници), блъскам яко лицеви, хем заяквам, хем оправям храната по-бързо(това обаче иска здраво сърце, иначе може да стане мн лошо)

и това е в общи линии висок съм 180, а тежа 72 и имам 3 реда теракот, без килимче отгоре :mhihi:

ПП2 съвета ми е да си нагодите някои полезни решения към своя начин на живот, а не да се ангажирате на сила с диети, защото когато нещо става на сила, обикновено после има обратен ефект
I always tell the truth, even when I lie

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 20 Май 2009, 12:12

много течности (предимно бира :mhihi: ) и много спорт
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 26 Май 2009, 0:27

Здравейте колеги, днес точно десет дни след като писах съм отслабнал с около три кила. Та какво правих през тези десет дни: През ден въртя велоергометър предиобед за по 40-60 минути, в дните, когато въртя, пия L-карнитин половин час преди трнировка и половин час преди лягане по две таблетки, ям с една трета по-малко и общо взето си лягам леко гладен, намалих свинското и увеличих доматите, спрях сладкото с изключение на някоя лъжица домашен мед. Заради спирането на сладкото обаче се получи един неприятен страничен ефект - преди правех секс с жена ми почти през ден, а сега нещо не ми се прави. Преди като ми се доядеше сладко и почти изяждах една Милка и после погвах жена ми из къщи настървен (надървен), а сега тя ме гледа и ми се смее... (Моля тия, дето го правят всяка вечер по седем пъти да не ми отговарят). Та продължавам пак в същия дух и ще ви държа в течение, ако въобще някой го интересува де...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Angel eyes » 26 Май 2009, 0:35

Протеиновата диета на д-р Дюкан за месец и половина 5кг,но когато мине повече време не е никак лесна за спазване.Не става много бързо има етапи за фиксиране на теглото и всичко трябва да се спазва стриктно!Ако имате много килограми за сваляне ефекта ще е фрапиращ дори за месец,иначе е по-сложно! 8)
Тренировка 3 пъти в седмицата с L-карнитин(течен) за стягане и по-голям ефект от диетата! ;)
Още не съм постигнала крайната цел,но има ефект :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Май 2009, 2:26

Пу да ви имам проблемите.Аз отвикнах без да искам да ям и сега съм отслабнал много.12килца от началото на годината и не изглеждам никак добре.Аз и преди си бях слаб,но сега отивам към кльощав.Тези дни почвам отново да се мъча да свиквам да ям...ама е много трудно.Идеята е да кача 3-4 кила над това,което съм изгубил пък да видим :)
Ама който желае да отслабне да поограничи храненето.Аз бях 82кг. сега съм 70кг. без упражнение,диети,каквито и да е хапчета,прахчета и простотии.Просто хапвайте по малко,полека, без да бързате и да се тъпчете.Човек като се храни бавно усеща кога да спре.Преди бях на другата крайност-ядене набързо и после половин час ще се пръсна.Пийте сокове,яжте плодове,салати и постепенно ще отслабнете стабилно и качествено!Най-важното е,че се чувствам супер добре въпреки,че не ям като преди.Просто проблема е,че не се харесвам никак вече и трябва да направя нещо по въпроса,защото на височината ми тия килограми са малко :|
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 26 Май 2009, 9:48

Последния пост се доближава :) Не пийте газирано, не яжте мазно. Дюнери, пуканки, чипс, вафли... 3 филии хляб на ядене са много ! И тн :)

Тренировки !!!!!!!!!111111111
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 26 Май 2009, 9:59

alexand написа:Последния пост се доближава :) Не пийте газирано, не яжте мазно. Дюнери, пуканки, чипс, вафли... 3 филии хляб на ядене са много ! И тн :)

Колега.... к'во да направя като тая луканка на "Маджаров" е толкова вкусна бе човек... наслаждавам се на всяко резенче все едно карам М6.... И не е толко' тлъста, както казва попа от една реклама - от арно месце е....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 26 Май 2009, 10:00

Че луканката не е лошо нещо, бе колега, ама не е за наяждане :)

А тоя Пиер Дюкан е написал хубав труд, като за курсова работа, но за бога не отслабвайте по тоя начин ! По-добре пушете, друсайте и скачайте по техно партита ;)

пс. http://www.belchohristov.com/
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Май 2009, 10:12

Мордехай написа:Здравейте колеги, днес точно десет дни след като писах съм отслабнал с около три кила. Та какво правих през тези десет дни: През ден въртя велоергометър предиобед за по 40-60 минути, в дните, когато въртя, пия L-карнитин половин час преди трнировка и половин час преди лягане по две таблетки, ям с една трета по-малко и общо взето си лягам леко гладен, намалих свинското и увеличих доматите, спрях сладкото с изключение на някоя лъжица домашен мед. Заради спирането на сладкото обаче се получи един неприятен страничен ефект - преди правех секс с жена ми почти през ден, а сега нещо не ми се прави. Преди като ми се доядеше сладко и почти изяждах една Милка и после погвах жена ми из къщи настървен (надървен), а сега тя ме гледа и ми се смее... (Моля тия, дето го правят всяка вечер по седем пъти да не ми отговарят). Та продължавам пак в същия дух и ще ви държа в течение, ако въобще някой го интересува де...

Имаше един лаф за човека на диета - цял живот гладен и дебел. Ама колега, ти добавяш и трето измерение (сексуална нерадост) в нелекия живот на професионалния диетоспазвач. :werd:

Мордехай написа:Колега.... к'во да направя като тая луканка на "Маджаров" е толкова вкусна бе човек... наслаждавам се на всяко резенче все едно карам М6.... И не е толко' тлъста, както казва попа от една реклама - от арно месце е....

А това като го прочетох направо и на мен ми се прияде :mhihi: Ти си готов за рекламен клип на Маджаров 8)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Май 2009, 10:27

alexand написа:Не пийте газирано, не яжте мазно. Дюнери, пуканки, чипс, вафли...

Като голям почитател на дюнерите ще ти кажа, че има вариант да си ядеш дюнери и да ти влизат в диетата... аз им викам "постни дюнери", и съдържат само зеленчуците и месото.... стават, ако не си фен на соса, картофите, майонеза вътре и т.н... най-важното е, че не са калорични...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tankishev » 26 Май 2009, 12:00

За 3 месеца - 7кг включително над 4кг чисти мазнини. Няма тайна - 3 пъти седмично по 1.5 часа на фитнес + 30-40мин кардио (от които 10мин загрявка). Допълнително съм ограничил мазнините и съм ограничил въглехидратите до колкото е необходимо (все пак без тях няма разграждане на белтъчините).
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

Изображение среден разход

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М5
Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК

Мнение от KON4ETO » 26 Май 2009, 12:18

Футболче редовно :yes: :yes: :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Май 2009, 13:45

alexand написа:Последния пост се доближава :) Не пийте газирано, не яжте мазно. Дюнери, пуканки, чипс, вафли... 3 филии хляб на ядене са много ! И тн :)

Да забравил съм да допълня,че съм спрял алкохола,газираното и съм поограничил чипсовете и храните от тоя род.Само бира си позволявам, но пък тя си е и полезна.Упражнения не правя абсолютно никакви.
Цялата идея аз я виждам все едно да си правиш мотора на колата,а да продължаваш да я ръгаш със скапано гориво и резултат да няма.Всичко зависи от това с какво се храните.Упражненията също имат смисъл,но при положение,че се храните качествено.Всичко се връща както виждате в първоначалната точка-храната :)
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 26 Май 2009, 14:09

Колеги, може да не вярвате, но един ден всички ще умрем :shock: :mhihi:

Струва ми се много важно животът да се изживее с удоволствие :) Много ще е жалко след 50 години да погледнете назад и да си кажете "Как само си прецаках младостта - не можех нищо да хапна, само се сдържах и нищо не видях от тоя живот докато приятелите ми се разцепваха и гребяха с пълни шепи от живота [и чинията:mhihi:]".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 26 Май 2009, 14:21

flame написа:Колеги, може да не вярвате, но един ден всички ще умрем :shock: :mhihi:

Струва ми се много важно животът да се изживее с удоволствие :) Много ще е жалко след 50 години да погледнете назад и да си кажете "Как само си прецаках младостта - не можех нищо да хапна, само се сдържах и нищо не видях от тоя живот докато приятелите ми се разцепваха и гребяха с пълни шепи от живота [и чинията:mhihi:]".

Голямо щастие е тва да си 100 кила лоена топка, спор няма :)
In Ban We Trust!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата