Най сетне да решат да направят нещо градивно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!

Мнение от saleen » 05 Дек 2009, 23:21

И какво-този дето е изял 2 пияни вишни ще му направим живота черен с глоби и лишавания; пък за тоя дето няма книжка и кара пиян като кирка- я условна, я пробация, я глоба, която не се знае, дали ще я плати. Ама първият е в кърпа вързан-като искаш да си изряден си уязвим на санкциите и няма мърдане. Защо имало толкова много нарушители на пътя-ами по- лесно е....
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 06 Дек 2009, 5:08

Да бе дайте за 1 чаша минерална вода или едно пепси и да зимат книжки, праят глоби за по 2, 3 хиляди. Нека си остане, това което беше до 2 бири ли колко се равняваше допустимото :)
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 06 Дек 2009, 17:49

незнам дали тва е нещо градивно, но в петък вечер към 23:00 в Студентски град шареха паяци и вдигаха яко на поразия, което много ме зарадва :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 09 Дек 2009, 16:59

Това е пълно безумие!
Резултата от поредното малоумие ще бъде, че приходите (джобните) на Катаджиите ще се повишат значително, понеже всеки с 0,1 или 0,2 промила ще трябва да даде пари на ръка или да ходи за кръвна проба в болница - говoрих с колеги, които пушат и знам, че не карат пияни - казаха че винаги им е показвало 0,1 или 0,2.
Тези, които не дадат пари на ръка, ще обжалват задължително, понеже за някаква простотия ще им вземат книжката.
В крайна сметка пак ние ще го отнесем, понеже обжалването дори и да го спечелим, разноските се плащат с нашите пари, дето ни ги събират от данъци.
Това е резултата от ума на малоумния катаджия Алекси Кесяков, който в явен конфликт на интереси предлага промени в закони, които го засягат пряко като катаджия (вече бивш, но роднините му не са).
Имаше навреме идея да направим асоциация на автоклубовете, и да поискаме да участваме в тази комисия като представител на шофьорите.
В сегашната ситуация тази комисия се състои от катаджии и представители на асоциацията на пострадали от катастрофи. Можете да се досетите защо всичките им предложения са в ущърб на обикновените шофьори.
Бих подкрепил всяка инициатива, която е насочена против тази малоумна поправка - ако трябва да дойдем да пушим, да стоим пред парламента каквото трябва ще го направя.
Touring & windsurf club

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Дек 2009, 17:11

Има и още нещо относно пробата за алкохол в болница,преди доста време едни милиционери се заядоха с мен и ме пратиха (откараха по-скоро) до пирогов за алкохолна проба,естествено пробата беше отрицателна,не стига че не ме върнаха от където ме докараха,амо и след няколко дена получих съобщение,в което се казваше че трябва да си платя кръвната проба???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Дек 2009, 17:13

:conf:

как пък ви показва дрегера, като не сте лизнали, е това не ми е ясно :shock:
и аз пуша, и бозичка пия и бонбонки ям, пък до сега не ми е показвало нищо различно от 0.00 :wave:

от 300 кладенеца вода ще донесете само и само оправдания да има, Жоро павето добре го каза, да сложат толеранс 0.2 и от там нагоре минимум 500лв. и без книжка така за 3 до 6 месеца до 0.5, така да хване декиш дет се вика :idea:

да сложат едно законче над 1.3 промила без книжка за 5-6 години и 2-3к глоба, да им се ареса на пиячите :ok:

белкем веднъж завинаги спрете да карате употребили! :nono:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Дек 2009, 17:42

Колега,на село дрегерите може и да не отчитат на цигарки,ама в софия си отчитат по 0.02 -0.03,така че моля те не се прави на примерен шофьор че станахме много у тоя форум тия дето караме с 50

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kaligilo » 09 Дек 2009, 17:56

Абе не знам и аз си пуша прилично и никога не ми е отчитало нищо. Поне малко да се наплашат пиянките , че сега на никой не му пука.
Изображение

Колата е една и тя се казва Е30 М3. Тя ще е първата и последната Точка.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Дек 2009, 18:00

kaligilo написа:Абе не знам и аз си пуша прилично и никога не ми е отчитало нищо. Поне малко да се наплашат пиянките , че сега на никой не му пука.

Значи вервай ми,пиян и пеша да го видя,пак го мразя,много мразя хора без мярка,проблема е другаде,и сега си има закони за пияни и там ясно пише че се улита у пандиза,проблема е че всички закони се мислят за да се взимат пари,не да се прави нещо градивно,ей ся аз със колана съм свикнал,и даже да го отменат закона ,пак с колан ше карам поради навика,но има 2 интересни неща,без колан...чии живот застрашаваш??? трябва да е въпрос на собствена преценка и сега измислиха и задължителните колани изозадзе???Откачена работа

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 09 Дек 2009, 18:11

Е.Димитров написа:Колега,на село дрегерите може и да не отчитат на цигарки,ама в софия си отчитат по 0.02 -0.03,така че моля те не се прави на примерен шофьор че станахме много у тоя форум тия дето караме с 50

Подкрепям!
То се оказа, че в този форум всичките караме с 50 макс в града и никога алкохол не пием.

Отделно не виждам как като махнеш долната граница, тези дето ги хващат с 2 промила и не могат да си стоят на краката, няма да се качват. Понеже те са истинският проблем, не тези дето пият една бира след работа.
Touring & windsurf club

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Дек 2009, 18:32

Georgieff написа:Отделно не виждам как като махнеш долната граница, тези дето ги хващат с 2 промила и не могат да си стоят на краката, няма да се качват. Понеже те са истинският проблем, не тези дето пият една бира след работа.
Абсолютно....Сигурен съм ,че има някакви отклонения в измерените стойности на дрегера,защото просто принципът му е да измерва обема на алкохола в издишания въздух,а не в кръвта... Още повече,че гаранция нашите катаджии не са оборудвани с последния писък на техниката...А и щом в цяла Европа е 0,5(без РУмъния :mhihi: :mhihi: -която е светъл транспортен пример,особено в състоянието на пътната си мрежа към момента.. :mhihi: :mhihi: )
И един факт от моята практика -показания след изтекли 45-60 мин. след изпита голяма (500мл)наливна бг бира- 0.0000000(в период :mhihi: :mhihi: )Е?питам аз -и отговор не искам.. :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата