Най сетне да решат да направят нещо градивно!
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!
И какво-този дето е изял 2 пияни вишни ще му направим живота черен с глоби и лишавания; пък за тоя дето няма книжка и кара пиян като кирка- я условна, я пробация, я глоба, която не се знае, дали ще я плати. Ама първият е в кърпа вързан-като искаш да си изряден си уязвим на санкциите и няма мърдане. Защо имало толкова много нарушители на пътя-ами по- лесно е....
Никой не мое ма връне на селу!
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Да бе дайте за 1 чаша минерална вода или едно пепси и да зимат книжки, праят глоби за по 2, 3 хиляди. Нека си остане, това което беше до 2 бири ли колко се равняваше допустимото 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
незнам дали тва е нещо градивно, но в петък вечер към 23:00 в Студентски град шареха паяци и вдигаха яко на поразия, което много ме зарадва 

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Това е пълно безумие!
Резултата от поредното малоумие ще бъде, че приходите (джобните) на Катаджиите ще се повишат значително, понеже всеки с 0,1 или 0,2 промила ще трябва да даде пари на ръка или да ходи за кръвна проба в болница - говoрих с колеги, които пушат и знам, че не карат пияни - казаха че винаги им е показвало 0,1 или 0,2.
Тези, които не дадат пари на ръка, ще обжалват задължително, понеже за някаква простотия ще им вземат книжката.
В крайна сметка пак ние ще го отнесем, понеже обжалването дори и да го спечелим, разноските се плащат с нашите пари, дето ни ги събират от данъци.
Това е резултата от ума на малоумния катаджия Алекси Кесяков, който в явен конфликт на интереси предлага промени в закони, които го засягат пряко като катаджия (вече бивш, но роднините му не са).
Имаше навреме идея да направим асоциация на автоклубовете, и да поискаме да участваме в тази комисия като представител на шофьорите.
В сегашната ситуация тази комисия се състои от катаджии и представители на асоциацията на пострадали от катастрофи. Можете да се досетите защо всичките им предложения са в ущърб на обикновените шофьори.
Бих подкрепил всяка инициатива, която е насочена против тази малоумна поправка - ако трябва да дойдем да пушим, да стоим пред парламента каквото трябва ще го направя.
Резултата от поредното малоумие ще бъде, че приходите (джобните) на Катаджиите ще се повишат значително, понеже всеки с 0,1 или 0,2 промила ще трябва да даде пари на ръка или да ходи за кръвна проба в болница - говoрих с колеги, които пушат и знам, че не карат пияни - казаха че винаги им е показвало 0,1 или 0,2.
Тези, които не дадат пари на ръка, ще обжалват задължително, понеже за някаква простотия ще им вземат книжката.
В крайна сметка пак ние ще го отнесем, понеже обжалването дори и да го спечелим, разноските се плащат с нашите пари, дето ни ги събират от данъци.
Това е резултата от ума на малоумния катаджия Алекси Кесяков, който в явен конфликт на интереси предлага промени в закони, които го засягат пряко като катаджия (вече бивш, но роднините му не са).
Имаше навреме идея да направим асоциация на автоклубовете, и да поискаме да участваме в тази комисия като представител на шофьорите.
В сегашната ситуация тази комисия се състои от катаджии и представители на асоциацията на пострадали от катастрофи. Можете да се досетите защо всичките им предложения са в ущърб на обикновените шофьори.
Бих подкрепил всяка инициатива, която е насочена против тази малоумна поправка - ако трябва да дойдем да пушим, да стоим пред парламента каквото трябва ще го направя.
Touring & windsurf club
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Има и още нещо относно пробата за алкохол в болница,преди доста време едни милиционери се заядоха с мен и ме пратиха (откараха по-скоро) до пирогов за алкохолна проба,естествено пробата беше отрицателна,не стига че не ме върнаха от където ме докараха,амо и след няколко дена получих съобщение,в което се казваше че трябва да си платя кръвната проба???
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

как пък ви показва дрегера, като не сте лизнали, е това не ми е ясно

и аз пуша, и бозичка пия и бонбонки ям, пък до сега не ми е показвало нищо различно от 0.00

от 300 кладенеца вода ще донесете само и само оправдания да има, Жоро павето добре го каза, да сложат толеранс 0.2 и от там нагоре минимум 500лв. и без книжка така за 3 до 6 месеца до 0.5, така да хване декиш дет се вика

да сложат едно законче над 1.3 промила без книжка за 5-6 години и 2-3к глоба, да им се ареса на пиячите

белкем веднъж завинаги спрете да карате употребили!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
Колега,на село дрегерите може и да не отчитат на цигарки,ама в софия си отчитат по 0.02 -0.03,така че моля те не се прави на примерен шофьор че станахме много у тоя форум тия дето караме с 50
Абе не знам и аз си пуша прилично и никога не ми е отчитало нищо. Поне малко да се наплашат пиянките , че сега на никой не му пука.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
kaligilo написа:Абе не знам и аз си пуша прилично и никога не ми е отчитало нищо. Поне малко да се наплашат пиянките , че сега на никой не му пука.
Значи вервай ми,пиян и пеша да го видя,пак го мразя,много мразя хора без мярка,проблема е другаде,и сега си има закони за пияни и там ясно пише че се улита у пандиза,проблема е че всички закони се мислят за да се взимат пари,не да се прави нещо градивно,ей ся аз със колана съм свикнал,и даже да го отменат закона ,пак с колан ше карам поради навика,но има 2 интересни неща,без колан...чии живот застрашаваш??? трябва да е въпрос на собствена преценка и сега измислиха и задължителните колани изозадзе???Откачена работа
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Е.Димитров написа:Колега,на село дрегерите може и да не отчитат на цигарки,ама в софия си отчитат по 0.02 -0.03,така че моля те не се прави на примерен шофьор че станахме много у тоя форум тия дето караме с 50
Подкрепям!
То се оказа, че в този форум всичките караме с 50 макс в града и никога алкохол не пием.
Отделно не виждам как като махнеш долната граница, тези дето ги хващат с 2 промила и не могат да си стоят на краката, няма да се качват. Понеже те са истинският проблем, не тези дето пият една бира след работа.
Touring & windsurf club
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абсолютно....Сигурен съм ,че има някакви отклонения в измерените стойности на дрегера,защото просто принципът му е да измерва обема на алкохола в издишания въздух,а не в кръвта... Още повече,че гаранция нашите катаджии не са оборудвани с последния писък на техниката...А и щом в цяла Европа е 0,5(без РУмънияGeorgieff написа:Отделно не виждам как като махнеш долната граница, тези дето ги хващат с 2 промила и не могат да си стоят на краката, няма да се качват. Понеже те са истинският проблем, не тези дето пият една бира след работа.

И един факт от моята практика -показания след изтекли 45-60 мин. след изпита голяма (500мл)наливна бг бира- 0.0000000(в период

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"