Вип Брадър 2015
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Биг Брадър 2015
кой го налага това, ельоменатите лиcod-cdbp написа:Е.Димитров написа:Абе няма един нормален човек в тея формати ебаси.
E нали трябва да се налага модел за поведение на масите... простичко

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Bogat-Beden написа:А кой ще спечели няма връзка със СМС-ите ,а и честно казано мен въобще не ми пука,дори и вътре да бях,ебем ти наградата,за 12 хиляди евро ставаш на тотален гъз пред цяла България, това е сигурно
Tи що мислиш, че наградата беше 50 000лв и ги наказваха няколко пъти... всичко е част от плана да има 1-месечен сеир за максимално малко пари...

- Bogat-Beden
-
-
абе спор няма, и това е с един куршум два заека,още един инструмент и за донагнетяване на напрежението между опитните мишки вътре
Много ми е смешно че 99 процента от презентациите включват :
"Аз не смятам да играя роли,просто ще бъда себе си
и/или -аз не съм за парите, за мен важна е играта"

Много ми е смешно че 99 процента от презентациите включват :
"Аз не смятам да играя роли,просто ще бъда себе си
и/или -аз не съм за парите, за мен важна е играта"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Според мен са били наясно, че народа няма да изтърпи тая простотия дълго време и затова го направиха да е в рамките на 1 месец... и след него да почва VIP-а... и "виповете" да се излагат... 
Иначе скоро почва Фермата... което да се надяваме, че ще е поредната читава продукция на "Пижо и Пажо"... много ме е яд, че заради КТБ се засра толкова хубав формат като "Къртицата"...

Иначе скоро почва Фермата... което да се надяваме, че ще е поредната читава продукция на "Пижо и Пажо"... много ме е яд, че заради КТБ се засра толкова хубав формат като "Къртицата"...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Bogat-Beden написа:кой го налага това, ельоменатите лиcod-cdbp написа:Е.Димитров написа:Абе няма един нормален човек в тея формати ебаси.
Ще го онагледя така - погледни темата за бръсненето) - като направиш лека статистика или просто преглед, всичко което употребяват участниците е рекламирано усърдно навсякъде..
Същото е с бай брадар - ако не го гледаш, ще се опитат да ти събудят интереса в новините, вестниците и тн. А като го загледаш, ще слезеш до нивото на участниците.

Последна промяна cod-cdbp на 08 Сеп 2015, 13:08, променена общо 2 пъти

- Bogat-Beden
-
-
мислех си да задам тъп въпрос какво ги мотивира пък тия да влизат в такъв формат,ама сам си отговорих,с моралните устоиMollov написа:Според мен са били наясно, че народа няма да изтърпи тая простотия дълго време и затова го направиха да е в рамките на 1 месец... и след него да почва VIP-а... и "виповете" да се излагат...
...

- Bogat-Beden
-
-
Ами не съм съгласен ,нито нещо рекламирано там ми е събудило интереса,нито ми е спаднал коефициента на интелигентност от 10 предавания,харесва ми това,че всеки гледа и вижда и си извлича това,което му е интересно от тоя формат,от критикуване и осъждане няма да се промени нищоcod-cdbp написа:Bogat-Beden написа:кой го налага това, ельоменатите лиcod-cdbp написа:Е.Димитров написа:Абе няма един нормален човек в тея формати ебаси.
Ще го онагледя така - погледни темата за бръсненето) - като направиш лека статистика или просто преглед, всичко което употребяват участниците е рекламирано усърдно навсякъде..
Същото е с бай брадар - ако не го гледаш, ще се опитат да ти събудят интереса в новините, вестниците и тн. А като го загледаш, ще слезеш до нивото на участниците.

- Bogat-Beden
-
-
как някакъв преуспял брокер само обикаля в кръг райграса
A ти осъзнаваш ли саможертвата му да си обръсне брадата,отглеждана с толкова самоотъждествяване десетилетия наред

Плюс колко стоически го прие и ни дума, ни вопъл ни стон по въпроса

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Мен пък ме е яд, че няма да има нов сезон на любимия ми формат - Сървайвър. Аман от брадъри, къртици, випове и всякаква подобна помия. Не знам как може да го търпи човек. Иначе от довечера започва Х-фактор. Като гледам в журито няма нито един симпатичен човек, но поне участниците са готини.
- Bogat-Beden
-
-
Аз пък на тая баш простотия един 1-цифром и словом епизод не съм изтърпявал да изгледам от-доVanqu1sh написа:Мен пък ме е яд, че няма да има нов сезон на любимия ми формат - Сървайвър.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Bogat-Beden написа:Аз пък на тая баш простотия един 1-цифром и словом епизод не съм изтърпявал да изгледам от-доVanqu1sh написа:Мен пък ме е яд, че няма да има нов сезон на любимия ми формат - Сървайвър.![]()
Ми явно трябва да изгледаш. Особено по-старите сезони където условията са супер тежки и изпитанията адски трудни. След като в 4-ти сезон почина един от участниците в игра го спряха за няколко години. Иначе по никакъв начин не мога да сравня предаването с простотия от нивото на брадъра. Формат в който участниците са прости и мързеливи и не правят нищо друго освен да пият, пушат и клюкарят.
Значи това мисля, че е нещо което не трябва да се обсъжда.
Първо всички влезли вътре е ясно, че се мъчат да играят, едно за да спечелят, друго за имидж.
Познавам лично Богданов Мога да твърдя, че това което почна от самото начало е някакъв комплект! Сам по това мога да съдя, че същото е и при останалите други до един.
Отделно честно казано, не виждам от толкова участници, един по-различен с нещо от останалите Български граждани, кой известен с простотия, кой с проблеми... все хора.
Сега при това, нова глупост Вип Брадър!
Абе какви са тия глупости? Няма ли кой да направи нещо интересно, иновативно за гледане?!
Преди като знам рекламите, то ще е голяма работа 100% натурален, сери ще става... дърн-дрън.
Такива предавания както и Х фактор са ми били винаги много прости. Единствено ми харесва, България търси талант. Това шоу беше наистина интересно според мен. Всеки с индирилен номер.
Първо всички влезли вътре е ясно, че се мъчат да играят, едно за да спечелят, друго за имидж.
Познавам лично Богданов Мога да твърдя, че това което почна от самото начало е някакъв комплект! Сам по това мога да съдя, че същото е и при останалите други до един.
Отделно честно казано, не виждам от толкова участници, един по-различен с нещо от останалите Български граждани, кой известен с простотия, кой с проблеми... все хора.
Сега при това, нова глупост Вип Брадър!
Абе какви са тия глупости? Няма ли кой да направи нещо интересно, иновативно за гледане?!
Преди като знам рекламите, то ще е голяма работа 100% натурален, сери ще става... дърн-дрън.
Такива предавания както и Х фактор са ми били винаги много прости. Единствено ми харесва, България търси талант. Това шоу беше наистина интересно според мен. Всеки с индирилен номер.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Bogat-Beden
-
-
ооо,гледаш го значи,ни са прайcod-cdbp написа:

Гледам просто защото ми е интересно какво ще покажи, после като излезе да го питам аз...
Като цяло НЕ одобрявам предаването, сега по интересно ми е Х фактор макар дори, макар че както казах мразя и него.
Няма какво да гледам докато вечерям и без това, аз друго освен Нова не гледам.
Тях си ги поддържам - тях си ги гледам!
Като цяло НЕ одобрявам предаването, сега по интересно ми е Х фактор макар дори, макар че както казах мразя и него.
Няма какво да гледам докато вечерям и без това, аз друго освен Нова не гледам.
Тях си ги поддържам - тях си ги гледам!