Вип Брадър 2015

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Биг Брадър 2015

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 11:26

cod-cdbp написа:
Е.Димитров написа:Абе няма един нормален човек в тея формати ебаси.

E нали трябва да се налага модел за поведение на масите... простичко :winky:
кой го налага това, ельоменатите ли :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Сеп 2015, 12:01

Bogat-Beden написа:А кой ще спечели няма връзка със СМС-ите ,а и честно казано мен въобще не ми пука,дори и вътре да бях,ебем ти наградата,за 12 хиляди евро ставаш на тотален гъз пред цяла България, това е сигурно :help:

Tи що мислиш, че наградата беше 50 000лв и ги наказваха няколко пъти... всичко е част от плана да има 1-месечен сеир за максимално малко пари... ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 12:15

абе спор няма, и това е с един куршум два заека,още един инструмент и за донагнетяване на напрежението между опитните мишки вътре :lol:
Много ми е смешно че 99 процента от презентациите включват :
"Аз не смятам да играя роли,просто ще бъда себе си
и/или -аз не съм за парите, за мен важна е играта" :ahah: :ahah: :ahah:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Сеп 2015, 12:49

Според мен са били наясно, че народа няма да изтърпи тая простотия дълго време и затова го направиха да е в рамките на 1 месец... и след него да почва VIP-а... и "виповете" да се излагат... ;)

Иначе скоро почва Фермата... което да се надяваме, че ще е поредната читава продукция на "Пижо и Пажо"... много ме е яд, че заради КТБ се засра толкова хубав формат като "Къртицата"...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Сеп 2015, 13:05

Bogat-Beden написа:
cod-cdbp написа:

Ще го онагледя така - погледни темата за бръсненето) - като направиш лека статистика или просто преглед, всичко което употребяват участниците е рекламирано усърдно навсякъде..
Същото е с бай брадар - ако не го гледаш, ще се опитат да ти събудят интереса в новините, вестниците и тн. А като го загледаш, ще слезеш до нивото на участниците. :winky:
Последна промяна cod-cdbp на 08 Сеп 2015, 13:08, променена общо 2 пъти
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 13:07

Mollov написа:Според мен са били наясно, че народа няма да изтърпи тая простотия дълго време и затова го направиха да е в рамките на 1 месец... и след него да почва VIP-а... и "виповете" да се излагат... ;)

...
мислех си да задам тъп въпрос какво ги мотивира пък тия да влизат в такъв формат,ама сам си отговорих,с моралните устои :lol: на повечето и жаждата им за каквото и да е било медийно присъствие се обяснява лесно

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 13:24

cod-cdbp написа:
Bogat-Beden написа:
cod-cdbp написа:

Ще го онагледя така - погледни темата за бръсненето) - като направиш лека статистика или просто преглед, всичко което употребяват участниците е рекламирано усърдно навсякъде..
Същото е с бай брадар - ако не го гледаш, ще се опитат да ти събудят интереса в новините, вестниците и тн. А като го загледаш, ще слезеш до нивото на участниците. :winky:
Ами не съм съгласен ,нито нещо рекламирано там ми е събудило интереса,нито ми е спаднал коефициента на интелигентност от 10 предавания,харесва ми това,че всеки гледа и вижда и си извлича това,което му е интересно от тоя формат,от критикуване и осъждане няма да се промени нищо :dunno:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 14:16

как някакъв преуспял брокер само обикаля в кръг райграса

A ти осъзнаваш ли саможертвата му да си обръсне брадата,отглеждана с толкова самоотъждествяване десетилетия наред :lol: :lol:
Плюс колко стоически го прие и ни дума, ни вопъл ни стон по въпроса :lol: -много се смях по тоя повод вчера :mrgreen:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 08 Сеп 2015, 17:07

Мен пък ме е яд, че няма да има нов сезон на любимия ми формат - Сървайвър. Аман от брадъри, къртици, випове и всякаква подобна помия. Не знам как може да го търпи човек. Иначе от довечера започва Х-фактор. Като гледам в журито няма нито един симпатичен човек, но поне участниците са готини.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 08 Сеп 2015, 18:22

Vanqu1sh написа:Мен пък ме е яд, че няма да има нов сезон на любимия ми формат - Сървайвър.
Аз пък на тая баш простотия един 1-цифром и словом епизод не съм изтърпявал да изгледам от-до :help: :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 08 Сеп 2015, 19:10

Bogat-Beden написа:
Vanqu1sh написа:Мен пък ме е яд, че няма да има нов сезон на любимия ми формат - Сървайвър.
Аз пък на тая баш простотия един 1-цифром и словом епизод не съм изтърпявал да изгледам от-до :help: :lol:

Ми явно трябва да изгледаш. Особено по-старите сезони където условията са супер тежки и изпитанията адски трудни. След като в 4-ти сезон почина един от участниците в игра го спряха за няколко години. Иначе по никакъв начин не мога да сравня предаването с простотия от нивото на брадъра. Формат в който участниците са прости и мързеливи и не правят нищо друго освен да пият, пушат и клюкарят.

Аватар

Мнение от skimu4ka » 09 Сеп 2015, 22:14

Значи това мисля, че е нещо което не трябва да се обсъжда.
Първо всички влезли вътре е ясно, че се мъчат да играят, едно за да спечелят, друго за имидж.
Познавам лично Богданов Мога да твърдя, че това което почна от самото начало е някакъв комплект! Сам по това мога да съдя, че същото е и при останалите други до един.
Отделно честно казано, не виждам от толкова участници, един по-различен с нещо от останалите Български граждани, кой известен с простотия, кой с проблеми... все хора.
Сега при това, нова глупост Вип Брадър!
Абе какви са тия глупости? Няма ли кой да направи нещо интересно, иновативно за гледане?!
Преди като знам рекламите, то ще е голяма работа 100% натурален, сери ще става... дърн-дрън.
Такива предавания както и Х фактор са ми били винаги много прости. Единствено ми харесва, България търси талант. Това шоу беше наистина интересно според мен. Всеки с индирилен номер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Сеп 2015, 15:32

Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 10 Сеп 2015, 21:23

cod-cdbp написа:Изображение
ооо,гледаш го значи,ни са прай :lol:

Аватар

Мнение от skimu4ka » 10 Сеп 2015, 21:43

Гледам просто защото ми е интересно какво ще покажи, после като излезе да го питам аз...
Като цяло НЕ одобрявам предаването, сега по интересно ми е Х фактор макар дори, макар че както казах мразя и него.
Няма какво да гледам докато вечерям и без това, аз друго освен Нова не гледам.
Тях си ги поддържам - тях си ги гледам! :D

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата