Икономическа тема
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Re: Икономическа тема
empar написа:Аз имам двулитрова касичка от Джъмбо, пълна до горе със стотинки. Поне 1000лв(трета такава ми е) са и ще ги сменям най-рано Май месец като гледам какво е пред банките...
Защо не пробваш да вадиш по малко и на бензиностанции, аптеки, магазини...
То трябваше отдавна тази тактика де, ама поне да намалиш лимита.
И така с тези събирания и ти като мои познати, просто изсмуквате ликвидността на дребните монети в мрежата и после се затрудняват да връщат хората по обектите. Умолявам всеки познат, който го е правил, да не го прави вече. Ок, събират винсе дребни така, ами като се съберат там 5-10 евро в буркана сега, вадиш ги, пъхаш хартиена банкова за стойност и ги харчиш железните центове или го даваш в местния магазин, аптека, бензиностанция...
Пак се събират пари ама като станат по 10-20-50-100 евро не пречиш на никой.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Top Gun Maverick написа:empar написа:Аз имам двулитрова касичка от Джъмбо, пълна до горе със стотинки. Поне 1000лв(трета такава ми е) са и ще ги сменям най-рано Май месец като гледам какво е пред банките...
Защо не пробваш да вадиш по малко и на бензиностанции, аптеки, магазини...
....таксита
"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и се наредил пред банката да обмени едни пари 
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
empar написа:Аз имам двулитрова касичка от Джъмбо, пълна до горе със стотинки. Поне 1000лв(трета такава ми е) са и ще ги сменям най-рано Май месец като гледам какво е пред банките...
Няма да е безплатно, нали знаеш
Хм,хм...
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Не ги внасяй, само ги обмени!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
https://youtu.be/Cl4HaxtfqAg
Киро...брейпрецаканаият. Така са го прецакали, че сега сигурно след толкова плюене по Биткойн с цел гледаемост си вика защо не го е опознал по-добре като Божков или поне да имаше Тетер или някакъв друг стейбъл и да го хванат за дедовия. Вместо това, бам, блокират ти сметките и върви се оправяй. И реве. Ами много ясно, че ще ти ги блокират, то това е измислено за такива тарикати, които в друг случай като знаят, че ще ги осъдят, продават всичко и се хвалят как нямат нищо на тяхно име, нищо не могат да им вземат и след това задълженията изчезват след едни години.
Лошо е баш тарикат да го прецакат в държавата на тарикатите, ама...Киро сводника с 30000 евро блокаж и реве на убиване. И вика накрая, вие сте следващите и за вас могат да дойдат. Бате Киро, представяш ли си, че може да са стигнали до този извод много хора преди теб като възможен сценарий?
Имаш решението за другите си пари.
А горкият Ивелин Михайлов, как да могли и на него да наложат запори в тази мафиотска държава, точно на него а?

Киро...брейпрецаканаият. Така са го прецакали, че сега сигурно след толкова плюене по Биткойн с цел гледаемост си вика защо не го е опознал по-добре като Божков или поне да имаше Тетер или някакъв друг стейбъл и да го хванат за дедовия. Вместо това, бам, блокират ти сметките и върви се оправяй. И реве. Ами много ясно, че ще ти ги блокират, то това е измислено за такива тарикати, които в друг случай като знаят, че ще ги осъдят, продават всичко и се хвалят как нямат нищо на тяхно име, нищо не могат да им вземат и след това задълженията изчезват след едни години.
Лошо е баш тарикат да го прецакат в държавата на тарикатите, ама...Киро сводника с 30000 евро блокаж и реве на убиване. И вика накрая, вие сте следващите и за вас могат да дойдат. Бате Киро, представяш ли си, че може да са стигнали до този извод много хора преди теб като възможен сценарий? Имаш решението за другите си пари.
А горкият Ивелин Михайлов, как да могли и на него да наложат запори в тази мафиотска държава, точно на него а?

In God we trust, all others we track.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/vi ... ouiDua4vpg
Интересно интервю на колоритна личност. Аз съм напълно съгласен. Както се и обяснява - тука всички схеми за крадене са прости. Не е нещо супер сложно. Държавата купува скъпо от когото трябва. Вместо 45см настилка, има 30см настилка и т.н. Той даже не го обяснява за първи път, скоро имаше и друго подобно.
Интересно интервю на колоритна личност. Аз съм напълно съгласен. Както се и обяснява - тука всички схеми за крадене са прости. Не е нещо супер сложно. Държавата купува скъпо от когото трябва. Вместо 45см настилка, има 30см настилка и т.н. Той даже не го обяснява за първи път, скоро имаше и друго подобно.