"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 24 Фев 2009, 3:17

alx написа:тнт...

баси.. било... "така ната тък"... :mhihi:

аз пък си мислех че означавало "три-нитро-тулол".. демек купон, забавление, гърмежи, фойерверки....

тринитротолуол :D

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 24 Фев 2009, 3:51

Аз пък се радвам на следното:
Местожителство:Софиа ;)
Стоб
Материяли
Амортесиори
бяли
цяли
Копувам

Общо взето разделите за търговия са най-ощетени

П.С. Акумулатора определено води класацията
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Фев 2009, 10:10

Докато си чета в един форум няколко пъти видях забележки от модератор за правописа и разбира се отворих правилата и ето какво пише:

16. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!

Всичко хубаво, но тук не е постижимо ;) В онзи форум са 4000 човека, тук сме над 20 000 и е абсурд 30-на (май няма и толкова) човека да ги караме да следят и за това кой е грамотен, кой не е, и кой го мързи да пише както трябва... Но не може ли поне най-тежките случаи на идиотски написани мнения да водят до предупреждения- със сигурност поне една част от хората после ще поглеждат какво са написали преди да го пуснат...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Фев 2009, 12:58

ms написа:Докато си чета в един форум няколко пъти видях забележки от модератор за правописа и разбира се отворих правилата и ето какво пише:

16. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!

Е стига де, все пак това не е литературен форум, трябва да има малко толерантност от страна на модераторите"." (Точка)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 24 Фев 2009, 13:42

hemicharger написа:....

Да вземеш да четеш целите мнения няма да е лошо- коментираш грешната част ;)
И за повече толерантност от модераторите изобщо не ми говори- даже им се намира в излишък :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Re: "Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 14:50

Shondy написа:Продавам си аз Шпер диференциал за е36 - голямо прасе 3.15 и 2.98 и един без дори да уточни какво точно търси както се вижда долу ми пуска личчно съобщение с култовото заглавие: "коментар". Отварям аз и в момента които го прочитам направо ме удари нещо в тила...... Просто неиздържам на такива неграмотни нагли типове...... Вижте кореспонденцията , дано поне на Вас да е забавна......

Shondy написа:
marto1981 написа:за шпера.колега ако искаш да ти дам 400 лв и да си стискаме рАцете казваш кАде идвам бележимего давам ти парите ка4вам го и ако вси4ко е ок .аС ПК имам магазин за телефони и сервиС мога и аС да ти правя от спки и така.

нека те открехна че за 400лв без касета ще ти го дам... стикай си ръцете с някой друг, и вместо да ми предлагаш ненужни отстъпки - най-добре хвани и се ограмоти малко :!:

Недей така с лошо, момчето си иска шпера, освен това marto1981 значително е напреднал с правописа, от нивото на първия си постинг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 15:07

///vlado написа:Саше така като гледам накъде отиват нещата,дай да предложим на модовете да направят Конкурс за неграмотни във форума :!: Tака като гледам бая ги има.А наградата ще е опрощаване,да пише на воля колко си иска и как си иска Изображение

Ти мани майтапа, ама ако зема да спечеля наградата, тогаз ша ви видя колко сте майстори да са подигравате с ората. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 24 Фев 2009, 17:07

ивчо3 написа:
///vlado написа:Саше така като гледам накъде отиват нещата,дай да предложим на модовете да направят Конкурс за неграмотни във форума :!: Tака като гледам бая ги има.А наградата ще е опрощаване,да пише на воля колко си иска и как си иска Изображение

Ти мани майтапа, ама ако зема да спечеля наградата, тогаз ша ви видя колко сте майстори да са подигравате с ората. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

е извинявай като не го знам що за тип е - мислиш ли че ме вълнува какво иска и какво не. Тоя пост смешен та смешен...... Нищо лошо може даже да се окаже пичага, ама на момента просто щях да падна от стола като го прочетох и с това име - коментар ми счупи главата. Може и лаино да си купи човек ама важното е да има отстъпка това ме дразни........ Повечето колеги знаят, че не се пише запитване по този начин. Особено към мен - мразя такива изпълнения. :winky:
ИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Фев 2009, 19:43

хехехехехехех
всичките приказвате за разни форумци ама сега се сетих за моя приятел дизелбой който не е влязъл скоро време...човекът просто така си тренирах очите с неговия правопис че вече никой и нищо не може да ми се опъва :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
какво стана тая душичка между другото ? :confused:

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 24 Фев 2009, 19:47

прави изолации ;) а за правописа му незнам, на мен не ми е писал нередовно.... :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 24 Фев 2009, 20:45

BMDrago написа:Аз пък се радвам на следното:
Общо взето разделите за търговия са най-ощетени
П.С. Акумулатора определено води класацията

за това можем да поспорим.Збирките маи ги забрави?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 25 Фев 2009, 13:56

и аз ви оби4ам :winky:
ИзображениеИзображение
Изображение

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 28 Фев 2009, 6:31

Аааа попаднах на нещо много яко:
двойно амбреиране

двойно амбрериане

двойното амбрейране

все от една тема :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 01 Мар 2009, 17:43

Малък ъп на темата... още с първия пост дето прочитам :mhihi:

колеги някои може ли да ми каже какъв акумоатор да си взема за БМВ 316

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 02 Мар 2009, 20:00

за не6тастие не става питах 3-ма у6 големи градцни (клиу4ари) и едния изплиу кама4ето.. на е30 клиу4а бил наи 6ирок след пласмасата dori i kliu4a ot e36 ne stana za6toto e s 1mm по тънак и като го вкарам в клиу4алката 6тял да тропа и нямало да може да се пали нормално а се с 4алъми и нагласяния ина4е з втратата ставало но пак няма гаранция за цялата ралта ми искаха 30 лв :(

добре ли е ? :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата