"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!
Модератор: Общи модератори
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
alx написа:тнт...
баси.. било... "така ната тък"...![]()
аз пък си мислех че означавало "три-нитро-тулол".. демек купон, забавление, гърмежи, фойерверки....
тринитротолуол

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Докато си чета в един форум няколко пъти видях забележки от модератор за правописа и разбира се отворих правилата и ето какво пише:
16. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!
Всичко хубаво, но тук не е постижимо
В онзи форум са 4000 човека, тук сме над 20 000 и е абсурд 30-на (май няма и толкова) човека да ги караме да следят и за това кой е грамотен, кой не е, и кой го мързи да пише както трябва... Но не може ли поне най-тежките случаи на идиотски написани мнения да водят до предупреждения- със сигурност поне една част от хората после ще поглеждат какво са написали преди да го пуснат...
16. Писането с ГЛАВНА буква в началото на всяко изречение и след точка и ползването на препинателни знаци е задължително!
Всичко хубаво, но тук не е постижимо

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
ms написа:Докато си чета в един форум няколко пъти видях забележки от модератор за правописа и разбира се отворих правилата и ето какво пише:
Е стига де, все пак това не е литературен форум, трябва да има малко толерантност от страна на модераторите"." (Точка)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
hemicharger написа:....
Да вземеш да четеш целите мнения няма да е лошо- коментираш грешната част

И за повече толерантност от модераторите изобщо не ми говори- даже им се намира в излишък

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: "Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите
Shondy написа:Продавам си аз Шпер диференциал за е36 - голямо прасе 3.15 и 2.98 и един без дори да уточни какво точно търси както се вижда долу ми пуска личчно съобщение с култовото заглавие: "коментар". Отварям аз и в момента които го прочитам направо ме удари нещо в тила...... Просто неиздържам на такива неграмотни нагли типове...... Вижте кореспонденцията , дано поне на Вас да е забавна......Shondy написа:marto1981 написа:за шпера.колега ако искаш да ти дам 400 лв и да си стискаме рАцете казваш кАде идвам бележимего давам ти парите ка4вам го и ако вси4ко е ок .аС ПК имам магазин за телефони и сервиС мога и аС да ти правя от спки и така.
нека те открехна че за 400лв без касета ще ти го дам... стикай си ръцете с някой друг, и вместо да ми предлагаш ненужни отстъпки - най-добре хвани и се ограмоти малко
Недей така с лошо, момчето си иска шпера, освен това marto1981 значително е напреднал с правописа, от нивото на първия си постинг.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
///vlado написа:Саше така като гледам накъде отиват нещата,дай да предложим на модовете да направят Конкурс за неграмотни във форумаTака като гледам бая ги има.А наградата ще е опрощаване,да пише на воля колко си иска и как си иска
Ти мани майтапа, ама ако зема да спечеля наградата, тогаз ша ви видя колко сте майстори да са подигравате с ората.

ивчо3 написа:///vlado написа:Саше така като гледам накъде отиват нещата,дай да предложим на модовете да направят Конкурс за неграмотни във форумаTака като гледам бая ги има.А наградата ще е опрощаване,да пише на воля колко си иска и как си иска
Ти мани майтапа, ама ако зема да спечеля наградата, тогаз ша ви видя колко сте майстори да са подигравате с ората.![]()
![]()
е извинявай като не го знам що за тип е - мислиш ли че ме вълнува какво иска и какво не. Тоя пост смешен та смешен...... Нищо лошо може даже да се окаже пичага, ама на момента просто щях да падна от стола като го прочетох и с това име - коментар ми счупи главата. Може и лаино да си купи човек ама важното е да има отстъпка това ме дразни........ Повечето колеги знаят, че не се пише запитване по този начин. Особено към мен - мразя такива изпълнения.

- pandev22
- младши ентусиаст
-
BMDrago написа:Аз пък се радвам на следното:
Общо взето разделите за търговия са най-ощетени
П.С. Акумулатора определено води класацията
за това можем да поспорим.Збирките маи ги забрави?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Малък ъп на темата... още с първия пост дето прочитам

колеги някои може ли да ми каже какъв акумоатор да си взема за БМВ 316
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
за не6тастие не става питах 3-ма у6 големи градцни (клиу4ари) и едния изплиу кама4ето.. на е30 клиу4а бил наи 6ирок след пласмасата dori i kliu4a ot e36 ne stana za6toto e s 1mm по тънак и като го вкарам в клиу4алката 6тял да тропа и нямало да може да се пали нормално а се с 4алъми и нагласяния ина4е з втратата ставало но пак няма гаранция за цялата ралта ми искаха 30 лв
добре ли е ?