NBA
Модератор: Общи модератори
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Re: NBA
Gasol е най-голямото дърво, винаги съм го мислел и ще го мисля.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Още ма боли от загубата ама
още повече че загубих пари..на полувремето водеха с цели 5 и тва е..Спърс имат толко смешна игра...нямат никва красива игра те дърва..баси нищо те ше дойдат на Маями
тогава ще има избухване 

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Моите хора Knicks продължават да маризят.
Аз лично се радвам, че продадохме Лин. Това момче имаше богата фантазия, но огромен % брак в отиграванията. Може би средно около 2/3 от всиките грешки в отбора ги правеше той. Има бая да се шлифова. Фелтън не е някакъв фамозен пойнт гард, но става. Работяга е. Кид е вече в залеза си, но продължава да е класен SG. От другите нови ветерански попълнения, Рашийд Уолъс, който е център по принцип поради някаква причина си е втълпил, че е някакъв тройкаджия и само да му падне топка моментално стреля. Къде му е дошло на акъла, че е 3каджия, не знам
Другите пенсии горе долу прилично се представят. Аз не знам, от щаба на Никс що не вземат да изровят някъде от гетата и моя любимец от едно време, Латрелеца. И без тва човекът е пропаднал и разорен.
Поздрав за феновете на играта
http://www.youtube.com/watch?v=ugphPVQHaaw

Аз лично се радвам, че продадохме Лин. Това момче имаше богата фантазия, но огромен % брак в отиграванията. Може би средно около 2/3 от всиките грешки в отбора ги правеше той. Има бая да се шлифова. Фелтън не е някакъв фамозен пойнт гард, но става. Работяга е. Кид е вече в залеза си, но продължава да е класен SG. От другите нови ветерански попълнения, Рашийд Уолъс, който е център по принцип поради някаква причина си е втълпил, че е някакъв тройкаджия и само да му падне топка моментално стреля. Къде му е дошло на акъла, че е 3каджия, не знам

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: NBA Playoffs 2012
makaveli316 написа:Ю.Г. написа:Аз съм фен на Маями и Леброн( невероятен е и съм имал удоволствието да го гледам и на живо , както и Роуз ) , обаче много ще им е трудно тоя сезон , защото освен Биг 3 , никой друг няма и тримата големи много обсебват играта (даже рядко стига топката до Бош) , а отборите на Запад са страшно балансирани и с по 4-5 универсални и на много високо ниво играчи , освен по 2 основни звезди.
Много трудна задача имат Маями , стискам им палци , но ще им е изключително трудно !
Ако реферите свирят така както свириха снощи, няма да им е толкова трудно.
Вече имам чувството, че ако Джордан се събере с някои пенсионери от 90те и направят отбор в НБА, дъртите ще им натрият носовете на днешните примадони и ще им покажат какво е НБА.

Never mistake motion for action...
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
Leon написа:makaveli316 написа:Ю.Г. написа:Аз съм фен на Маями и Леброн( невероятен е и съм имал удоволствието да го гледам и на живо , както и Роуз ) , обаче много ще им е трудно тоя сезон , защото освен Биг 3 , никой друг няма и тримата големи много обсебват играта (даже рядко стига топката до Бош) , а отборите на Запад са страшно балансирани и с по 4-5 универсални и на много високо ниво играчи , освен по 2 основни звезди.
Много трудна задача имат Маями , стискам им палци , но ще им е изключително трудно !
Вече имам чувството, че ако Джордан се събере с някои пенсионери от 90те и направят отбор в НБА, дъртите ще им натрият носовете на днешните примадони и ще им покажат какво е НБА.
Днес НБА няма нищо общо с това, заради което не спях по няколко нощи седмично през 90-те.... Има добри играчи тук-там, но като цяло са алчни примадони. Сега свалям по някой мач, но рядко ми се случва да успея да го изгледам целия и без превъртане.
И аз съм така. Тегля и уж сядам да го гледам и за 30 минути съм изгледал целия мач....
Тва за 90те е доста вярно, но се намират и хора да спорят с разни имена като Леброн и някои други.
Един приятел спореше с мен как Леброн бил по-добър от играчите през 90те и от Джордан даже и основанието му беше, че Леброн имал голяма ръка, в смисъл бил мускулест и голям, бил звяр

Просто всичко беше по-добро през 90те, не само баскета.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Leon написа:makaveli316 написа:Ю.Г. написа:Аз съм фен на Маями и Леброн( невероятен е и съм имал удоволствието да го гледам и на живо , както и Роуз ) , обаче много ще им е трудно тоя сезон , защото освен Биг 3 , никой друг няма и тримата големи много обсебват играта (даже рядко стига топката до Бош) , а отборите на Запад са страшно балансирани и с по 4-5 универсални и на много високо ниво играчи , освен по 2 основни звезди.
Днес НБА няма нищо общо с това, заради което не спях по няколко нощи седмично през 90-те.... Има добри играчи тук-там, но като цяло са алчни примадони. Сега свалям по някой мач, но рядко ми се случва да успея да го изгледам целия и без превъртане.
Аз не мисля така. От мн време ги гледам и не спя много вечер и шоуто е на макс. То там са най-добрите. Като гледам в Европа как играят по-големите отбори

Гледал съм ги и през 90-те ма тогава е било друго време. Баскета много се промени. Даже много ме кефи в момента НБА, Маями станаха шампиони, моя отбор

едно време не пропусках NBA action..ма тогава нямаше нет а сега може да си гледаш всичко тъй че кво да говорим за преди и сега

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
kulov написа:Моите хора Knicks продължават да маризят.![]()
Аз лично се радвам, че продадохме Лин. Това момче имаше богата фантазия, но огромен % брак в отиграванията. Може би средно около 2/3 от всиките грешки в отбора ги правеше той. Има бая да се шлифова. Фелтън не е някакъв фамозен пойнт гард, но става. Работяга е. Кид е вече в залеза си, но продължава да е класен SG. От другите нови ветерански попълнения, Рашийд Уолъс, който е център по принцип поради някаква причина си е втълпил, че е някакъв тройкаджия и само да му падне топка моментално стреля. Къде му е дошло на акъла, че е 3каджия, не знамДругите пенсии горе долу прилично се представят. Аз не знам, от щаба на Никс що не вземат да изровят някъде от гетата и моя любимец от едно време, Латрелеца. И без тва човекът е пропаднал и разорен.
Латрел жив ли е още

Тая вечер вече Никс ще паднат си мисля. Мемфис са в серия и са домакин. Биха Маями после Оклахома.
Ми Рашийд Уолъс незнам закво са върна въобще

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ryan83 написа:Аз не мисля така. От мн време ги гледам и не спя много вечер и шоуто е на макс. То там са най-добрите. Като гледам в Европа как играят по-големите отборипросто са ми като дървени ма тва е друга тема. Има страшно добри играчи в НБА просто всеки отбор си има поне по 2 звезди и е много оспорвано ма зависи кои играят, някои са контузени..Бостън допреди тоя сезон имаха 4 звезди!! Маями 3 ма вече с Рей Алън
Лейкърс и те събраха баси отбора, за някои Гасол може да е дървен ма за мене не. Много е полезен за отбора..просто кат му видиш дължината че и стрелба от средно има и от фала просто е перфектен. Кефеха ма преди Гасол - Ламар Одъм - Андрю Байнъм. Яко мачкаха тримата под коша. Ама развалиха отбора..
Гледал съм ги и през 90-те ма тогава е било друго време. Баскета много се промени. Даже много ме кефи в момента НБА, Маями станаха шампиони, моя отборЛеброна най-сетне стана шампион а той е най-добрия в момента и пак ще стане шампион!
![]()
едно време не пропусках NBA action..ма тогава нямаше нет а сега може да си гледаш всичко тъй че кво да говорим за преди и сега
Не споря, просто не са ми интересни. Има звезди, но няма отбори. Центровете стрелят тройки, до някакво зрелищно изпълнение под коша се стига рядко в сравнение с това, което беше. По олимпиадите ги отупват редовно, докато дрийм-тийма с по-малко от 30 точки не биеше... Днешните звезди май са повече медийни, отколкото на игрището. Просто мен не ме кефи НБА в този й вид, затова и минах пак на НФЛ, понякога и колежаните ги гледам, че е малко по-динамична играта.
Never mistake motion for action...
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Leon по-принцип споделям мнението ти.През 90-те имаше по-голяма конкуренция,смисъл по-малко изявени играчи но всеки от тях си имаше собствен отбор който да води.Не е като сега,отборите в момента са повече реклама от колкото истински отбори.
Маями Хийт а вече и Лейкърс са чист пример - събират най-добрите играчи в една зала,от там се увеличават феновете и от там билета стига до около 2-3000$ на първия ред
от другия сезон сигурно и на екипите ще има рекламни надписи,от което пък смятай какво ще стане.
Иначе като стана дума за 90-те веднага се сещам за Баркли,Юинг,Дрекслър,Малоун - всеки един от тях беше голям,но всеки си беше в отбора и конкуренцията беше голяма,какъв ти е кефа сега да гледаш някой отбор пълен със звезди срещу Пистънс или Торонто примерно където няма ни един такъв
И като споменах звездите от 90-те - кое е общото между тях?
ни един от тях няма титла , защото не успяха да победят Майкъл,но те си остават велики играчи защото не са тръгнали да търсят спасение и да се събират в един отбор.
Те пръстени и титли имат 70% от играчите които се състезават днес,ама след някоя годинка света дали ще ги помни?
Коби имаше доста неуспешни годинки в Лейкърс,но си остана там не е избягал.
Маями Хийт а вече и Лейкърс са чист пример - събират най-добрите играчи в една зала,от там се увеличават феновете и от там билета стига до около 2-3000$ на първия ред

Иначе като стана дума за 90-те веднага се сещам за Баркли,Юинг,Дрекслър,Малоун - всеки един от тях беше голям,но всеки си беше в отбора и конкуренцията беше голяма,какъв ти е кефа сега да гледаш някой отбор пълен със звезди срещу Пистънс или Торонто примерно където няма ни един такъв

И като споменах звездите от 90-те - кое е общото между тях?

Те пръстени и титли имат 70% от играчите които се състезават днес,ама след някоя годинка света дали ще ги помни?
Коби имаше доста неуспешни годинки в Лейкърс,но си остана там не е избягал.

- ryan83
- gangstera
-
Еми живеем в настоящето..няма как да върнем времето назад и да гледаме старите звезди които си бяха много не че и сега няма де ма времената се менят. Колкото и да ми се иска да гледам още великия Майкъл Джордан сега в игра няма как да стане. Той даже като игра последно за Вашингтон не можа да вкара отбора в плейофите тогава та се вижда че даже и Майкъл неможе нищо да направи сам
колкото и да беше на годинки тогава само от стрелба ги правеше на смешни
та си мисля че Коби щеше да се махне от Лейкърс преди да станат шампиони последно и да сглобят добър отбор. Щото той искаше да вземат още някой силен до него или щеше да са маха. Тва беше преди да вземат Гасол през 2008-ма щото Лейкърс тогава само с Коби си беше трагичен. Неможеха да минат 1 кръг в плейофа тогава. Той и затва Коби шибна 81 точки на Торонто тогава и сам ги би след кат губеха с много преди тва
Вижда се че сам играч в лигата неможе нищо да направи. Леброна що не стана шампион в Кливлънд. Отбора му беше 2 сезона номер 1 по победи и в плейофите немогат да бият Бостън. Пълно разочарование беше. Той и затва са махна. Маями кога щяха да станат шампиони само с Ди Уейд? Просто никога. Коби без Гасол кога пак щеше да стане шампион? Даже и Фиш на моменти вкара решаващи тройки във финалите тогава колкото и да беше посредствен играч. Просто имаше много опит . Такива играчи са много важни да има освен звездите. Лигата е толкова пренаселена от мн добри играчи сега че и най-слабия може да бие най-силния.
Бостън 2008-ма кат станаха шампиони що не станаха пак? Можеха ма Лейкърс бяха на пътя им
Майкъл беше най-великия ма и отбора на Булс тогава си беше с мн добри играчи. 1996, 1997 и 1998-ма с Родман, Пипън и Кукоч дали ако ги нямаше в отбора Чикаго щяха да вземат толкова титли само с Майкъл не мисля..
Ми смешните Спърс сега кво имат 3 супер играчи - Дънкан, Паркър и Ману Джинобили и пак не са станали шампиони от мн време ма те си взеха бая титли ..просто взеха да остаряват
Маями що не станаха шампиони още първата година кат са събраха..даже не очаквах тогава да стигнат до финала. Ма минаха през голямо разочарование от Далас и миналата година вече нямаше кой да ги спре. Въпреки че в плейофите доста измъчено стигнаха до финала и бяха на косъм от отпадане ма Леброна беше много надъхан и нямаше как да са случи Маями да отпаднат.
Тъй че една или две суперзвезди в отбор немогат да стигнат далече..ако нямаш около тебе още някой по-добър.

Бостън 2008-ма кат станаха шампиони що не станаха пак? Можеха ма Лейкърс бяха на пътя им

Майкъл беше най-великия ма и отбора на Булс тогава си беше с мн добри играчи. 1996, 1997 и 1998-ма с Родман, Пипън и Кукоч дали ако ги нямаше в отбора Чикаго щяха да вземат толкова титли само с Майкъл не мисля..
Ми смешните Спърс сега кво имат 3 супер играчи - Дънкан, Паркър и Ману Джинобили и пак не са станали шампиони от мн време ма те си взеха бая титли ..просто взеха да остаряват

Маями що не станаха шампиони още първата година кат са събраха..даже не очаквах тогава да стигнат до финала. Ма минаха през голямо разочарование от Далас и миналата година вече нямаше кой да ги спре. Въпреки че в плейофите доста измъчено стигнаха до финала и бяха на косъм от отпадане ма Леброна беше много надъхан и нямаше как да са случи Маями да отпаднат.
Тъй че една или две суперзвезди в отбор немогат да стигнат далече..ако нямаш около тебе още някой по-добър.
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Колега той Майкъл тогава беше на 41 години и отбелязваше по 40т по време на мачове,просто физическата сила си го беше напуснала,той все пак е човек няма как 80 мача да е на макс.
После,ако не се лъжа Маями станаха шампиони само с Уейд - 2006-та
А що се отнася за Пипън,той изгря покрай Майкъл,Родман си бе най-добрия защитник и наистина подкрепи отбора,но през сезоните между 93 до 96 Булс не успяха да станат шампиони без Майкъл,така че дали той без тях не може е съмнително,но те без него е сигурно и доказано цели 3-пъти
Пиърс Алън и Гарнет станаха шампиони но на доста късен етап от кариерите си трудно биха могли да вземат титла 2 поредни сезона,а и тогава Лейкърс си бяха сила.
За едно си прав - звезда заобиколена от балъци няма как да стане шампион.
Но трябва да се съгласиш с мен,че ако Леброн бе взел титла с Кливлънд вече щеше да има негова статуя на поне 3 места в щата Охайо,все пак кавалерите мисля че не са печелили титла никога.Ето сега при тях е Кайри Ървинг,който е един от най-добрите гардове - мисля че той Леброн и .... някой свестен център като Лопез щяха да са страшно бърз и добър отбор.
А Спърс,както каза старички са вече но са един от отборите с най-добър баланс.
После,ако не се лъжа Маями станаха шампиони само с Уейд - 2006-та
А що се отнася за Пипън,той изгря покрай Майкъл,Родман си бе най-добрия защитник и наистина подкрепи отбора,но през сезоните между 93 до 96 Булс не успяха да станат шампиони без Майкъл,така че дали той без тях не може е съмнително,но те без него е сигурно и доказано цели 3-пъти

Пиърс Алън и Гарнет станаха шампиони но на доста късен етап от кариерите си трудно биха могли да вземат титла 2 поредни сезона,а и тогава Лейкърс си бяха сила.
За едно си прав - звезда заобиколена от балъци няма как да стане шампион.
Но трябва да се съгласиш с мен,че ако Леброн бе взел титла с Кливлънд вече щеше да има негова статуя на поне 3 места в щата Охайо,все пак кавалерите мисля че не са печелили титла никога.Ето сега при тях е Кайри Ървинг,който е един от най-добрите гардове - мисля че той Леброн и .... някой свестен център като Лопез щяха да са страшно бърз и добър отбор.
А Спърс,както каза старички са вече но са един от отборите с най-добър баланс.

- ryan83
- gangstera
-

Ми 2006-та Уейд не беше сам все пак имаха Шак (моя любим център) доминираща сила си беше тогава, резерва на Шак беше легендата Алонзо Моурнинг представи си, какви чадъри им раздаваше не е истина

Точно за Леброна го каза ама не станаха и си беше голямо разочарование..има и друго че Леброн ако не беше напуснал Кливлънд те нямаше как да станат слаби и да избират под номер 1 в драфта. Така че Кайри Ървинг нямаше да е в Кливлънд сега

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- ryan83
- gangstera
-
Лейкърс са голямото разочарование досега. Няма никъв шоутайм, немогат да бият кат гости, падат от Сакраменто.. Мислех си че с Хауърд ще има мачкане ама просто не е никъв фактор под коша
немога да си го обясня..
Минаха 14 мача вече.. Лейкърс с тая смешна игра ако си мислят че ще станат шампиони
даже до финал на запад няма да стигнат. Дано като са върне Стив Неш заиграят така както искам.
Току що играха с Индиана и паднаха с кош в последната секунда
Губеха с 3 точки ма Коби изравни с тройка НЕВЕРОЯТЕН има 40 точки Лейкърс пак ПАДАТ
Преди тва Хауърд и Артест изпуснаха последователно цели 4 фала! Просто заради якия мач Коби дет направи не трябваше така да свършва тоя грозен мач. Джорч Хил в последната секунда са разкара между Гасол и Хауърд и им поднесе през главите а можеше да изяде такъв чадър и мача да иде в продължение
щом Лейкърс пада от Индиана кат домакин е ясно колко са зле..

Минаха 14 мача вече.. Лейкърс с тая смешна игра ако си мислят че ще станат шампиони

Току що играха с Индиана и паднаха с кош в последната секунда

можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко