NBA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Re: NBA

Мнение от makaveli316 » 14 Ное 2012, 9:16

Gasol е най-голямото дърво, винаги съм го мислел и ще го мисля.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 14 Ное 2012, 9:37

баси куцата стрелба направи :ranting:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 14 Ное 2012, 22:03

Още ма боли от загубата ама :ranting: още повече че загубих пари..на полувремето водеха с цели 5 и тва е..Спърс имат толко смешна игра...нямат никва красива игра те дърва..баси нищо те ше дойдат на Маями :smoke: тогава ще има избухване :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 15 Ное 2012, 9:38

Джамал как се разхождаше днес около играчите на маями , счупи им кръстовете , а и като цяло Клипърс имат много добър отбор

ей така :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 16 Ное 2012, 15:31

Моите хора Knicks продължават да маризят. :yes:

Аз лично се радвам, че продадохме Лин. Това момче имаше богата фантазия, но огромен % брак в отиграванията. Може би средно около 2/3 от всиките грешки в отбора ги правеше той. Има бая да се шлифова. Фелтън не е някакъв фамозен пойнт гард, но става. Работяга е. Кид е вече в залеза си, но продължава да е класен SG. От другите нови ветерански попълнения, Рашийд Уолъс, който е център по принцип поради някаква причина си е втълпил, че е някакъв тройкаджия и само да му падне топка моментално стреля. Къде му е дошло на акъла, че е 3каджия, не знам :dunno: Другите пенсии горе долу прилично се представят. Аз не знам, от щаба на Никс що не вземат да изровят някъде от гетата и моя любимец от едно време, Латрелеца. И без тва човекът е пропаднал и разорен.

Поздрав за феновете на играта ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ugphPVQHaaw

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: NBA Playoffs 2012

Мнение от Leon » 16 Ное 2012, 15:38

makaveli316 написа:
Ю.Г. написа:Аз съм фен на Маями и Леброн( невероятен е и съм имал удоволствието да го гледам и на живо , както и Роуз ) , обаче много ще им е трудно тоя сезон , защото освен Биг 3 , никой друг няма и тримата големи много обсебват играта (даже рядко стига топката до Бош) , а отборите на Запад са страшно балансирани и с по 4-5 универсални и на много високо ниво играчи , освен по 2 основни звезди.

Много трудна задача имат Маями , стискам им палци , но ще им е изключително трудно !

Ако реферите свирят така както свириха снощи, няма да им е толкова трудно.
Вече имам чувството, че ако Джордан се събере с някои пенсионери от 90те и направят отбор в НБА, дъртите ще им натрият носовете на днешните примадони и ще им покажат какво е НБА.

:yes: Днес НБА няма нищо общо с това, заради което не спях по няколко нощи седмично през 90-те.... Има добри играчи тук-там, но като цяло са алчни примадони. Сега свалям по някой мач, но рядко ми се случва да успея да го изгледам целия и без превъртане.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 16 Ное 2012, 19:26

Leon написа:
makaveli316 написа:
Ю.Г. написа:Аз съм фен на Маями и Леброн( невероятен е и съм имал удоволствието да го гледам и на живо , както и Роуз ) , обаче много ще им е трудно тоя сезон , защото освен Биг 3 , никой друг няма и тримата големи много обсебват играта (даже рядко стига топката до Бош) , а отборите на Запад са страшно балансирани и с по 4-5 универсални и на много високо ниво играчи , освен по 2 основни звезди.

Много трудна задача имат Маями , стискам им палци , но ще им е изключително трудно !

Вече имам чувството, че ако Джордан се събере с някои пенсионери от 90те и направят отбор в НБА, дъртите ще им натрият носовете на днешните примадони и ще им покажат какво е НБА.

:yes: Днес НБА няма нищо общо с това, заради което не спях по няколко нощи седмично през 90-те.... Има добри играчи тук-там, но като цяло са алчни примадони. Сега свалям по някой мач, но рядко ми се случва да успея да го изгледам целия и без превъртане.

И аз съм така. Тегля и уж сядам да го гледам и за 30 минути съм изгледал целия мач....
Тва за 90те е доста вярно, но се намират и хора да спорят с разни имена като Леброн и някои други.
Един приятел спореше с мен как Леброн бил по-добър от играчите през 90те и от Джордан даже и основанието му беше, че Леброн имал голяма ръка, в смисъл бил мускулест и голям, бил звяр :kuku: .
Просто всичко беше по-добро през 90те, не само баскета.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 17 Ное 2012, 0:54

Leon написа:
makaveli316 написа:

Аз не мисля така. От мн време ги гледам и не спя много вечер и шоуто е на макс. То там са най-добрите. Като гледам в Европа как играят по-големите отбори :mhihi: просто са ми като дървени ма тва е друга тема. Има страшно добри играчи в НБА просто всеки отбор си има поне по 2 звезди и е много оспорвано ма зависи кои играят, някои са контузени..Бостън допреди тоя сезон имаха 4 звезди!! Маями 3 ма вече с Рей Алън :mhihi: Лейкърс и те събраха баси отбора, за някои Гасол може да е дървен ма за мене не. Много е полезен за отбора..просто кат му видиш дължината че и стрелба от средно има и от фала просто е перфектен. Кефеха ма преди Гасол - Ламар Одъм - Андрю Байнъм. Яко мачкаха тримата под коша. Ама развалиха отбора..

Гледал съм ги и през 90-те ма тогава е било друго време. Баскета много се промени. Даже много ме кефи в момента НБА, Маями станаха шампиони, моя отбор :smoke: Леброна най-сетне стана шампион а той е най-добрия в момента и пак ще стане шампион! :bchug:
едно време не пропусках NBA action..ма тогава нямаше нет а сега може да си гледаш всичко тъй че кво да говорим за преди и сега :mhihi:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 17 Ное 2012, 1:06

kulov написа:Моите хора Knicks продължават да маризят. :yes:

Аз лично се радвам, че продадохме Лин. Това момче имаше богата фантазия, но огромен % брак в отиграванията. Може би средно около 2/3 от всиките грешки в отбора ги правеше той. Има бая да се шлифова. Фелтън не е някакъв фамозен пойнт гард, но става. Работяга е. Кид е вече в залеза си, но продължава да е класен SG. От другите нови ветерански попълнения, Рашийд Уолъс, който е център по принцип поради някаква причина си е втълпил, че е някакъв тройкаджия и само да му падне топка моментално стреля. Къде му е дошло на акъла, че е 3каджия, не знам :dunno: Другите пенсии горе долу прилично се представят. Аз не знам, от щаба на Никс що не вземат да изровят някъде от гетата и моя любимец от едно време, Латрелеца. И без тва човекът е пропаднал и разорен.

Поздрав за феновете на играта ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ugphPVQHaaw

Латрел жив ли е още :mhihi: преди кат играеше беше много луд..ма сега Мело играе 3-ка даже си мисля че Мело е по-добър от Латрела. Те тогава играеха с Алън Хюстън баккорт и си бяха мн силни..имаха и мн добри под коша

Тая вечер вече Никс ще паднат си мисля. Мемфис са в серия и са домакин. Биха Маями после Оклахома.
Ми Рашийд Уолъс незнам закво са върна въобще :mhihi: той кат е на 100 години мн ясно че му е по-лесно да стреля тройки пък последно нали игра в Бостън там пак си стреляше тройки. Признавам Джей Ар Смит в Никс, той ако го няма просто мн е луд яки тройки даже в момента е първи в лигата, яки забивки прави пфф. Средно има по 17 точки влиза резерва :mhihi: Амарето кат са върне Никс ще станат още по-здрави.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 19 Ное 2012, 12:18

ryan83 написа:Аз не мисля така. От мн време ги гледам и не спя много вечер и шоуто е на макс. То там са най-добрите. Като гледам в Европа как играят по-големите отбори :mhihi: просто са ми като дървени ма тва е друга тема. Има страшно добри играчи в НБА просто всеки отбор си има поне по 2 звезди и е много оспорвано ма зависи кои играят, някои са контузени..Бостън допреди тоя сезон имаха 4 звезди!! Маями 3 ма вече с Рей Алън :mhihi: Лейкърс и те събраха баси отбора, за някои Гасол може да е дървен ма за мене не. Много е полезен за отбора..просто кат му видиш дължината че и стрелба от средно има и от фала просто е перфектен. Кефеха ма преди Гасол - Ламар Одъм - Андрю Байнъм. Яко мачкаха тримата под коша. Ама развалиха отбора..

Гледал съм ги и през 90-те ма тогава е било друго време. Баскета много се промени. Даже много ме кефи в момента НБА, Маями станаха шампиони, моя отбор :smoke: Леброна най-сетне стана шампион а той е най-добрия в момента и пак ще стане шампион! :bchug:
едно време не пропусках NBA action..ма тогава нямаше нет а сега може да си гледаш всичко тъй че кво да говорим за преди и сега :mhihi:

Не споря, просто не са ми интересни. Има звезди, но няма отбори. Центровете стрелят тройки, до някакво зрелищно изпълнение под коша се стига рядко в сравнение с това, което беше. По олимпиадите ги отупват редовно, докато дрийм-тийма с по-малко от 30 точки не биеше... Днешните звезди май са повече медийни, отколкото на игрището. Просто мен не ме кефи НБА в този й вид, затова и минах пак на НФЛ, понякога и колежаните ги гледам, че е малко по-динамична играта.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 19 Ное 2012, 13:24

Leon по-принцип споделям мнението ти.През 90-те имаше по-голяма конкуренция,смисъл по-малко изявени играчи но всеки от тях си имаше собствен отбор който да води.Не е като сега,отборите в момента са повече реклама от колкото истински отбори.
Маями Хийт а вече и Лейкърс са чист пример - събират най-добрите играчи в една зала,от там се увеличават феновете и от там билета стига до около 2-3000$ на първия ред :kuku: от другия сезон сигурно и на екипите ще има рекламни надписи,от което пък смятай какво ще стане.
Иначе като стана дума за 90-те веднага се сещам за Баркли,Юинг,Дрекслър,Малоун - всеки един от тях беше голям,но всеки си беше в отбора и конкуренцията беше голяма,какъв ти е кефа сега да гледаш някой отбор пълен със звезди срещу Пистънс или Торонто примерно където няма ни един такъв :dunno:
И като споменах звездите от 90-те - кое е общото между тях? :mhihi: ни един от тях няма титла , защото не успяха да победят Майкъл,но те си остават велики играчи защото не са тръгнали да търсят спасение и да се събират в един отбор.
Те пръстени и титли имат 70% от играчите които се състезават днес,ама след някоя годинка света дали ще ги помни?
Коби имаше доста неуспешни годинки в Лейкърс,но си остана там не е избягал.
Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 20 Ное 2012, 17:44

Еми живеем в настоящето..няма как да върнем времето назад и да гледаме старите звезди които си бяха много не че и сега няма де ма времената се менят. Колкото и да ми се иска да гледам още великия Майкъл Джордан сега в игра няма как да стане. Той даже като игра последно за Вашингтон не можа да вкара отбора в плейофите тогава та се вижда че даже и Майкъл неможе нищо да направи сам :kuku: колкото и да беше на годинки тогава само от стрелба ги правеше на смешни :mhihi: та си мисля че Коби щеше да се махне от Лейкърс преди да станат шампиони последно и да сглобят добър отбор. Щото той искаше да вземат още някой силен до него или щеше да са маха. Тва беше преди да вземат Гасол през 2008-ма щото Лейкърс тогава само с Коби си беше трагичен. Неможеха да минат 1 кръг в плейофа тогава. Той и затва Коби шибна 81 точки на Торонто тогава и сам ги би след кат губеха с много преди тва :mhihi: Вижда се че сам играч в лигата неможе нищо да направи. Леброна що не стана шампион в Кливлънд. Отбора му беше 2 сезона номер 1 по победи и в плейофите немогат да бият Бостън. Пълно разочарование беше. Той и затва са махна. Маями кога щяха да станат шампиони само с Ди Уейд? Просто никога. Коби без Гасол кога пак щеше да стане шампион? Даже и Фиш на моменти вкара решаващи тройки във финалите тогава колкото и да беше посредствен играч. Просто имаше много опит . Такива играчи са много важни да има освен звездите. Лигата е толкова пренаселена от мн добри играчи сега че и най-слабия може да бие най-силния.
Бостън 2008-ма кат станаха шампиони що не станаха пак? Можеха ма Лейкърс бяха на пътя им :mhihi:
Майкъл беше най-великия ма и отбора на Булс тогава си беше с мн добри играчи. 1996, 1997 и 1998-ма с Родман, Пипън и Кукоч дали ако ги нямаше в отбора Чикаго щяха да вземат толкова титли само с Майкъл не мисля..
Ми смешните Спърс сега кво имат 3 супер играчи - Дънкан, Паркър и Ману Джинобили и пак не са станали шампиони от мн време ма те си взеха бая титли ..просто взеха да остаряват :mhihi:
Маями що не станаха шампиони още първата година кат са събраха..даже не очаквах тогава да стигнат до финала. Ма минаха през голямо разочарование от Далас и миналата година вече нямаше кой да ги спре. Въпреки че в плейофите доста измъчено стигнаха до финала и бяха на косъм от отпадане ма Леброна беше много надъхан и нямаше как да са случи Маями да отпаднат.
Тъй че една или две суперзвезди в отбор немогат да стигнат далече..ако нямаш около тебе още някой по-добър.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 20 Ное 2012, 22:14

Колега той Майкъл тогава беше на 41 години и отбелязваше по 40т по време на мачове,просто физическата сила си го беше напуснала,той все пак е човек няма как 80 мача да е на макс.
После,ако не се лъжа Маями станаха шампиони само с Уейд - 2006-та
А що се отнася за Пипън,той изгря покрай Майкъл,Родман си бе най-добрия защитник и наистина подкрепи отбора,но през сезоните между 93 до 96 Булс не успяха да станат шампиони без Майкъл,така че дали той без тях не може е съмнително,но те без него е сигурно и доказано цели 3-пъти :mhihi:
Пиърс Алън и Гарнет станаха шампиони но на доста късен етап от кариерите си трудно биха могли да вземат титла 2 поредни сезона,а и тогава Лейкърс си бяха сила.
За едно си прав - звезда заобиколена от балъци няма как да стане шампион.
Но трябва да се съгласиш с мен,че ако Леброн бе взел титла с Кливлънд вече щеше да има негова статуя на поне 3 места в щата Охайо,все пак кавалерите мисля че не са печелили титла никога.Ето сега при тях е Кайри Ървинг,който е един от най-добрите гардове - мисля че той Леброн и .... някой свестен център като Лопез щяха да са страшно бърз и добър отбор.
А Спърс,както каза старички са вече но са един от отборите с най-добър баланс.
Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 21 Ное 2012, 1:50

:yes: съгласен съм.
Ми 2006-та Уейд не беше сам все пак имаха Шак (моя любим център) доминираща сила си беше тогава, резерва на Шак беше легендата Алонзо Моурнинг представи си, какви чадъри им раздаваше не е истина :mhihi: Ма точно Уейд ги поведе тогава. Просто доминираше.
Точно за Леброна го каза ама не станаха и си беше голямо разочарование..има и друго че Леброн ако не беше напуснал Кливлънд те нямаше как да станат слаби и да избират под номер 1 в драфта. Така че Кайри Ървинг нямаше да е в Кливлънд сега :yes:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 28 Ное 2012, 8:56

Лейкърс са голямото разочарование досега. Няма никъв шоутайм, немогат да бият кат гости, падат от Сакраменто.. Мислех си че с Хауърд ще има мачкане ама просто не е никъв фактор под коша :ranting: немога да си го обясня..
Минаха 14 мача вече.. Лейкърс с тая смешна игра ако си мислят че ще станат шампиони :mhihi: даже до финал на запад няма да стигнат. Дано като са върне Стив Неш заиграят така както искам.

Току що играха с Индиана и паднаха с кош в последната секунда :mhihi: :mhihi: :mhihi: :banghead: :banghead: Губеха с 3 точки ма Коби изравни с тройка НЕВЕРОЯТЕН има 40 точки Лейкърс пак ПАДАТ :banghead: Преди тва Хауърд и Артест изпуснаха последователно цели 4 фала! Просто заради якия мач Коби дет направи не трябваше така да свършва тоя грозен мач. Джорч Хил в последната секунда са разкара между Гасол и Хауърд и им поднесе през главите а можеше да изяде такъв чадър и мача да иде в продължение :banghead: щом Лейкърс пада от Индиана кат домакин е ясно колко са зле..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата