Шампионска лига-сезон 2013-2014

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014

Мнение от Biogame » 24 Мар 2014, 1:03

Мача трябваше да е равен,никой отбор не заслужаваше да загуби.
Дузпите развалиха мача.
:driving: :dunno: :driving:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Мар 2014, 1:05

Колеги, актуализирайте си познанията във футболните правила. Ако изключим 1-2 засади, които не бяха отсъдени (добре, че нищо не стана), съдиите бяха на ниво при всички дузпи, картони и т.н. То Барса ги изкарахте, че трябва да играят по окръжните групи. Все съдиите :dunno:

Такова Ел Класико не е имало отдавна! Много здрав мач с много обрати! Недоволен съм защо не го гледах на поне 50 инча екран. Тъпия стрийм заби на първите 2 гола на Барса :lol: А и колко още положения имаше... греди... мача спокойно можеше да е 6:6 примерно :lol: :mhihi:

П.П. Сега Атлетико и Борусия цапат гащите :mhihi: Ако играят така, много секс ще има в Шампионска лига :lol: Като нищо пак ще има Ел Класико :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 24 Мар 2014, 1:48

Е тя точно дузпата на Иниеста беше 100%-ва, за тази на Неймар по мога да се съглася, че е спорна, но такава беше и на Роналдо, да не говорим че Неймар беше съборен още веднъж в наказателното поле преди това и там можеше да се свири дузпа, така че не търсете под вола теле а се радвайте на страхотния мач който ни изнесоха двата колоса. Защото както го спечели Барса така можеше да го спечели и Реал, но просто шанса беше на страната на моя отбор. :bchug: на всички барселонисти.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Мар 2014, 8:29

Кога, питам кога барцилона ще спре да играе с по 14 човека?
Отговор: В шампионската лига -там са 16 :banghead: :banghead:
Един супер мач, супер футболисти и 1 палячо който развали целият мач. Нито 1 дузпа нямаше.
Имаше засада преди дузпата за барса. Никакъв червен картон за рамос - имаше още 1 играч на реал с него на 1 линия. В общи линии след прекрасните 55 минути, на сцената излезе отново смешник свирещ за фарса и осра мача. А за булшитком - нямаm думи в 22:10 смениха прогрaмата на ХД-то от предване на мача с тенис смехурани
Последна промяна Doberman_vas на 24 Мар 2014, 11:22, променена общо 1 път
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Мар 2014, 9:27

тенис ... ? тия наистина не са добре :shock:
добре, че не им плащам и за ХД :dunno: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 24 Мар 2014, 9:39

1. Засада нямаше, бяха на една линия има повторения гледай ги.
2. За дузпата срещу Иниеста имаше явен контакт с краката и коляното на фаулирания футбилист, ако това не е дузпа незнам кое е.
3. В 17 минута мисля че беше, имаше явно нарушение на Пепе срещу Неймар в наказателното поле НЕОТСЪДЕНО.
4. Дузпа срещу Роналдо нямаше, беше извън наказателното поле.
5. Бензема беше изведен сам срещу Валдес, след еднометрова засада, НЕМАРКИРАНА (никой не ви е виновен че Бензема изтърва поне 5 положения)
Започвам да си мисля че съдията, както и да свири е просто начин да се оправдавате провалите на милиярдния си отбор.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Мар 2014, 12:47

DiMIcha84 написа:1. Засада нямаше, бяха на една линия има повторения гледай ги.
2. За дузпата срещу Иниеста имаше явен контакт с краката и коляното на фаулирания футбилист, ако това не е дузпа незнам кое е.
3. В 17 минута мисля че беше, имаше явно нарушение на Пепе срещу Неймар в наказателното поле НЕОТСЪДЕНО.
4. Дузпа срещу Роналдо нямаше, беше извън наказателното поле.
5. Бензема беше изведен сам срещу Валдес, след еднометрова засада, НЕМАРКИРАНА (никой не ви е виновен че Бензема изтърва поне 5 положения)
Започвам да си мисля че съдията, както и да свири е просто начин да се оправдавате провалите на милиярдния си отбор.

Не искам да споря, очевидно е че подържаме различни отбори и очилата са ни различни :bchug: :bchug:
но сме на едно мнение, че съдийството отново реши мача, не подхожда на такъв мач - такъв съдия.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 24 Мар 2014, 12:57

Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на терена :mhihi: http://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 24 Мар 2014, 13:43

Doberman_vas написа:Кога, питам кога барцилона ще спре да играе с по 14 човека?
Отговор: В шампионската лига -там са 16 :banghead: :banghead:

рекламния отбор на фифа, кво очаквахте...
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 24 Мар 2014, 13:59

DAF написа:http://fansided.com/2014/03/23/el-clasico-sergio-ramos-gets-red-card-foul-neymar-messi-scores-pk-gif/#!A3lKC

След тези кадри ако още някой ми каже, че има чиста дузпа не знам...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 24 Мар 2014, 15:02

Барса си играят футбол, но никога няма да ги харесам заради симулантските им истории :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DiMIcha84 » 24 Мар 2014, 15:33

DAF написа:Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на терена :mhihi: http://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC

Аве как все виждате положенията който са в полза на Барса, а не виждате тези които са в техен ущърб?
Как не видя дузпата за Реал, как не видя не свирената засада на Бензема при която излезе сам срещу Валдес и ако беше отбелязал резултата ставаше 4:2 в полза на Реал, и до голяма степен обезмиаляше мача? Как не видя 100%-товото нарушение на Пепе в наказателното поле срещу Неймар. Или така ви е по удобно да има с какво да се управдавате че последнитегодини Ви спукват от бой на Бернабеу.
И още нещо като те гледам с какви децки синоними изписваш имената на отборите си мисля, че си поредния 15 годишен пъпчасал пубер фен на Роналдо.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E39
Мечтае да кара: м-ка

Мнение от DAF » 24 Мар 2014, 15:44

DiMIcha84 написа:
DAF написа:Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на терена :mhihi: http://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC

Аве как все виждате положенията който са в полза на Барса, а не виждате тези които са в техен ущърб?
Как не видя дузпата за Реал, как не видя не свирената засада на Бензема при която излезе сам срещу Валдес и ако беше отбелязал резултата ставаше 4:2 в полза на Реал, и до голяма степен обезмиаляше мача? Как не видя 100%-товото нарушение на Пепе в наказателното поле срещу Неймар. Или така ви е по удобно да има с какво да се управдавате че последнитегодини Ви спукват от бой на Бернабеу.
И още нещо като те гледам с какви децки синоними изписваш имената на отборите си мисля, че си поредния 15 годишен пъпчасал пубер фен на Роналдо.

:mhihi: прекалено си простоватичък за да ти обеснявам какво и що се случва във всеки мач, бил той шампионска лига или шампионат. Затова си трайкай там и си мисли, че некой ни спуква от бой :mhihi:
1236462_428488177294659_1657066101_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 24 Мар 2014, 17:31

DiMIcha84 написа:

oт несъщаствуваща дузпа + незаслужен червен картон при 3:2, по-голямо обръщане не мисля че има - то това само си решава мача.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 24 Мар 2014, 18:03

Е и аз гледах днеска 100 повторения от 200 ъгли... и за мен срещу Неймар си има дузпа :dunno: Закачи му левия крак :dunno: Преди това обаче имаше засада на Неймар :mhihi: Това не е Славия и Любимец, тези футболисти бягат адски бързо (Роналдо го сравняват с Болт...), не им трябва много да паднат. Не знам дали забелязахте Фабрегас като излизаше, дадоха средната скорост :kuku: , при положение, че си има фалове, дузпи, пряк свободни, корнери и т.н., в които само се разхожда. Чак нереално много ми се струва. Предполагам всичко се засича или само като се затърчат?

П.П. Аз в последните 6-7 години не съм чул Барса да са били голям отбор и да не е бил виновен съдията. Може 4:0 да е било, ама разбираш ли втория не бил редовен и мача щял да завърши по друг начин :mhihi: http://gong.bg/view_article.php?article_id=413611 Eй тука има една пропусната дузпа, ама то и нея сигурно я няма. А за гредата съдията чукна топката или под друг ъгъл няма греда :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата