Шампионска лига-сезон 2013-2014
Модератор: Общи модератори
- Biogame
- старши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
- Мечтае да кара: Всичко що е BMW
- Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++
Re: Шампионска лига-сезон 2013-2014
Мача трябваше да е равен,никой отбор не заслужаваше да загуби.
Дузпите развалиха мача.
Дузпите развалиха мача.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Колеги, актуализирайте си познанията във футболните правила. Ако изключим 1-2 засади, които не бяха отсъдени (добре, че нищо не стана), съдиите бяха на ниво при всички дузпи, картони и т.н. То Барса ги изкарахте, че трябва да играят по окръжните групи. Все съдиите
Такова Ел Класико не е имало отдавна! Много здрав мач с много обрати! Недоволен съм защо не го гледах на поне 50 инча екран. Тъпия стрийм заби на първите 2 гола на Барса
А и колко още положения имаше... греди... мача спокойно можеше да е 6:6 примерно
П.П. Сега Атлетико и Борусия цапат гащите
Ако играят така, много секс ще има в Шампионска лига
Като нищо пак ще има Ел Класико 

Такова Ел Класико не е имало отдавна! Много здрав мач с много обрати! Недоволен съм защо не го гледах на поне 50 инча екран. Тъпия стрийм заби на първите 2 гола на Барса

П.П. Сега Атлетико и Борусия цапат гащите

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Е тя точно дузпата на Иниеста беше 100%-ва, за тази на Неймар по мога да се съглася, че е спорна, но такава беше и на Роналдо, да не говорим че Неймар беше съборен още веднъж в наказателното поле преди това и там можеше да се свири дузпа, така че не търсете под вола теле а се радвайте на страхотния мач който ни изнесоха двата колоса. Защото както го спечели Барса така можеше да го спечели и Реал, но просто шанса беше на страната на моя отбор.
на всички барселонисти.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Кога, питам кога барцилона ще спре да играе с по 14 човека?
Отговор: В шампионската лига -там са 16
Един супер мач, супер футболисти и 1 палячо който развали целият мач. Нито 1 дузпа нямаше.
Имаше засада преди дузпата за барса. Никакъв червен картон за рамос - имаше още 1 играч на реал с него на 1 линия. В общи линии след прекрасните 55 минути, на сцената излезе отново смешник свирещ за фарса и осра мача. А за булшитком - нямаm думи в 22:10 смениха прогрaмата на ХД-то от предване на мача с тенис смехурани
Отговор: В шампионската лига -там са 16

Един супер мач, супер футболисти и 1 палячо който развали целият мач. Нито 1 дузпа нямаше.
Имаше засада преди дузпата за барса. Никакъв червен картон за рамос - имаше още 1 играч на реал с него на 1 линия. В общи линии след прекрасните 55 минути, на сцената излезе отново смешник свирещ за фарса и осра мача. А за булшитком - нямаm думи в 22:10 смениха прогрaмата на ХД-то от предване на мача с тенис смехурани
Последна промяна Doberman_vas на 24 Мар 2014, 11:22, променена общо 1 път
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
тенис ... ? тия наистина не са добре
добре, че не им плащам и за ХД

добре, че не им плащам и за ХД

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
1. Засада нямаше, бяха на една линия има повторения гледай ги.
2. За дузпата срещу Иниеста имаше явен контакт с краката и коляното на фаулирания футбилист, ако това не е дузпа незнам кое е.
3. В 17 минута мисля че беше, имаше явно нарушение на Пепе срещу Неймар в наказателното поле НЕОТСЪДЕНО.
4. Дузпа срещу Роналдо нямаше, беше извън наказателното поле.
5. Бензема беше изведен сам срещу Валдес, след еднометрова засада, НЕМАРКИРАНА (никой не ви е виновен че Бензема изтърва поне 5 положения)
Започвам да си мисля че съдията, както и да свири е просто начин да се оправдавате провалите на милиярдния си отбор.
2. За дузпата срещу Иниеста имаше явен контакт с краката и коляното на фаулирания футбилист, ако това не е дузпа незнам кое е.
3. В 17 минута мисля че беше, имаше явно нарушение на Пепе срещу Неймар в наказателното поле НЕОТСЪДЕНО.
5. Бензема беше изведен сам срещу Валдес, след еднометрова засада, НЕМАРКИРАНА (никой не ви е виновен че Бензема изтърва поне 5 положения)
Започвам да си мисля че съдията, както и да свири е просто начин да се оправдавате провалите на милиярдния си отбор.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:1. Засада нямаше, бяха на една линия има повторения гледай ги.
Не искам да споря, очевидно е че подържаме различни отбори и очилата са ни различни

но сме на едно мнение, че съдийството отново реши мача, не подхожда на такъв мач - такъв съдия.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на терена
http://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Doberman_vas написа:Кога, питам кога барцилона ще спре да играе с по 14 човека?
Отговор: В шампионската лига -там са 16![]()
![]()
рекламния отбор на фифа, кво очаквахте...
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
DAF написа:http://fansided.com/2014/03/23/el-clasico-sergio-ramos-gets-red-card-foul-neymar-messi-scores-pk-gif/#!A3lKC
След тези кадри ако още някой ми каже, че има чиста дузпа не знам...

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Барса си играят футбол, но никога няма да ги харесам заради симулантските им истории

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
DAF написа:Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на теренаhttp://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC
Аве как все виждате положенията който са в полза на Барса, а не виждате тези които са в техен ущърб?
Как не видя дузпата за Реал, как не видя не свирената засада на Бензема при която излезе сам срещу Валдес и ако беше отбелязал резултата ставаше 4:2 в полза на Реал, и до голяма степен обезмиаляше мача? Как не видя 100%-товото нарушение на Пепе в наказателното поле срещу Неймар. Или така ви е по удобно да има с какво да се управдавате че последнитегодини Ви спукват от бой на Бернабеу.
И още нещо като те гледам с какви децки синоними изписваш имената на отборите си мисля, че си поредния 15 годишен пъпчасал пубер фен на Роналдо.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
DiMIcha84 написа:DAF написа:Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на теренаhttp://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC
Аве как все виждате положенията който са в полза на Барса, а не виждате тези които са в техен ущърб?
Как не видя дузпата за Реал, как не видя не свирената засада на Бензема при която излезе сам срещу Валдес и ако беше отбелязал резултата ставаше 4:2 в полза на Реал, и до голяма степен обезмиаляше мача? Как не видя 100%-товото нарушение на Пепе в наказателното поле срещу Неймар. Или така ви е по удобно да има с какво да се управдавате че последнитегодини Ви спукват от бой на Бернабеу.
И още нещо като те гледам с какви децки синоними изписваш имената на отборите си мисля, че си поредния 15 годишен пъпчасал пубер фен на Роналдо.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:DAF написа:Те дуспалона без 3 червени картона и 16 дуспи в един мач нема как да бият. Я пусни най-горното гивче и виж добре кой е последен в защита и за какъв червен картон иде реч ? Всеки разбиращ от футбол му е ясно, че ако не беше измисленият червен картон Реал щеше да бие без проблем, но нали yefaлона е съдийско отборче и във всеки важен мач трябва да са минимум с по един човек повече на теренаhttp://fansided.com/2014/03/23/el-clasi ... if/#!A3lKC
oт несъщаствуваща дузпа + незаслужен червен картон при 3:2, по-голямо обръщане не мисля че има - то това само си решава мача.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Е и аз гледах днеска 100 повторения от 200 ъгли... и за мен срещу Неймар си има дузпа
Закачи му левия крак
Преди това обаче имаше засада на Неймар
Това не е Славия и Любимец, тези футболисти бягат адски бързо (Роналдо го сравняват с Болт...), не им трябва много да паднат. Не знам дали забелязахте Фабрегас като излизаше, дадоха средната скорост
, при положение, че си има фалове, дузпи, пряк свободни, корнери и т.н., в които само се разхожда. Чак нереално много ми се струва. Предполагам всичко се засича или само като се затърчат?
П.П. Аз в последните 6-7 години не съм чул Барса да са били голям отбор и да не е бил виновен съдията. Може 4:0 да е било, ама разбираш ли втория не бил редовен и мача щял да завърши по друг начин
http://gong.bg/view_article.php?article_id=413611 Eй тука има една пропусната дузпа, ама то и нея сигурно я няма. А за гредата съдията чукна топката или под друг ъгъл няма греда

П.П. Аз в последните 6-7 години не съм чул Барса да са били голям отбор и да не е бил виновен съдията. Може 4:0 да е било, ама разбираш ли втория не бил редовен и мача щял да завърши по друг начин