Защо хейтвате Mercedes-Benz?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?

Мнение от host » 28 Апр 2018, 13:54

това е много стар клип колега, просто го дадох като напомняне какви проекти преди вирееха из дебрите на форума

кой е в час и стартове... важното е да има кеф и да няма пострадали

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 28 Апр 2018, 14:14

Те хората пак се занимават с проекти, ама нещо не посещават форума... жалко. Иначе ''убиеца на Хонди'' последно караше това с некви 750+ кончета :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 28 Апр 2018, 14:59

host написа:
firstduo93 написа:
Vanqu1sh написа:
Exclusive89 написа:
Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Едно време имаше и ''HONDA KILLER'' 8)
А под капака се криеше нещо интересно :bowdown:

Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR. :mhihi: :mhihi:

Ама той знаеше ли че се гоните :angel:

https://www.youtube.com/watch?v=-HT5390UWuI

:mhihi: :mhihi: хайде не ставаите смешни, моля Ви. Това е YZF R6/R1 от старите, ако предположим че е по-малкият R6 това означава: 120 к.с на мотор, който тежи 180кг, ускорява 0-100 за около 3сек. Това, че пича не може да направи добър старт и после се отказа, не означава, че сте го дръпнали... Да ти кажа честно ако аз карах мотора, нямаше да се гордееш с това видео :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 28 Апр 2018, 15:11

колеги нз защо така обидено настръхвате

карайте си, кой каквото иска, пускайте ако искате клипове, хвалете се или каквото ви е там кеф

ок, моториста не е разбрал, не може не е тръгнал

ако беше Дачия знам, че 3 тира щеше да му направи

съжалявам, че пуснах тоя стар клип, не е било да дразня някой (клипа не е мой, нямам общо с проекта просто беше друго време, явно е минало това време)

вече на БМВтата пише, БМВ Килър... нз защо снимка ще да дам утре (съсед така си е написал на е36цата... нз мен доколкото ми е известно е модел на БМВ и тя)

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 28 Апр 2018, 15:22

На моменти си мисля, че хейтим всичко и просто бенца е едно от тези "всичко".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 28 Апр 2018, 15:32

host написа:колеги нз защо така обидено настръхвате

карайте си, кой каквото иска, пускайте ако искате клипове, хвалете се или каквото ви е там кеф

ок, моториста не е разбрал, не може не е тръгнал

ако беше Дачия знам, че 3 тира щеше да му направи

съжалявам, че пуснах тоя стар клип, не е било да дразня някой (клипа не е мой, нямам общо с проекта просто беше друго време, явно е минало това време)

Просто ме шокира малко с такъв безумен клип, като те гледам с аватара на Роси, ти не си ли моторджия? Вярваш ли наистина, че това БМВ-то върви повече от R6. То има и коли по 180-200к.с, които на теория са дърпали мотори, просто защото "моторджията" е левак и не може да кара или не се е надъхал... Гледаите малко драг рейсинг, за да разберете, че за да биете на старт мотор Ви трябва кола, която 600-700к.с, 4х4...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 28 Апр 2018, 16:29

Не че имам нещо против моторите , но тия 120 кс на мотора са също толкоз теоретични на старт щото тоя от клипа ако му навие масура на тоя R6 до края ще се намери в канавката моментално . Той може да има потенциал да вземе и много силни бигачки , но това зависи от много много други неща освен чистите 120 кс при 14000 обората . И човека явно се отказа от дръпката в един момент като видя зора , в началото си вървяха заедно . Те ако са толкоз прости нещата няма се правят тия дръпки гонки и стартове , ще си показват един стикер с ТТ данните и готово - два туза бият два попа а четири обират цялата поста :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Grozdanoff » 28 Апр 2018, 17:26

Jordana написа:Не че имам нещо против моторите , но тия 120 кс на мотора са също толкоз теоретични на старт щото тоя от клипа ако му навие масура на тоя R6 до края ще се намери в канавката моментално . Той може да има потенциал да вземе и много силни бигачки , но това зависи от много много други неща освен чистите 120 кс при 14000 обората . И човека явно се отказа от дръпката в един момент като видя зора , в началото си вървяха заедно . Те ако са толкоз прости нещата няма се правят тия дръпки гонки и стартове , ще си показват един стикер с ТТ данните и готово - два туза бият два попа а четири обират цялата поста :mhihi:

:mhihi: :mhihi: ето това е бисер! Четеики мото бисери в авто форум, започнах да се чувствам все едно чета авто тема в БГ Мама.

Моторите 600сс ускоряват от 0 до 100 за 3сек.(ако можеш да караш), това е тествано и доказано, въпросното БМВ от клипа дали вдига 100 за 3сек.?!?
Много хора се надъхват със смешни коли(за сравнение с мотор) и поради случайността, че не са попаднали на добър карач с желание да се изгаври с тях, остават с впечетлението че колите им вървят повече от пистов мотор :mhihi: :kuku: Колеги, нямате си и бегла представа колко много върви един YZF/CBR...

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 28 Апр 2018, 17:55

Grozdanoff написа:Моторите 600сс ускоряват от 0 до 100 за 3сек.(ако можеш да караш), това е тествано и доказано, въпросното БМВ от клипа дали вдига 100 за 3сек.?!?
Много хора се надъхват със смешни коли(за сравнение с мотор) и поради случайността, че не са попаднали на добър карач с желание да се изгаври с тях, остават с впечетлението че колите им вървят повече от пистов мотор :mhihi: :kuku: Колеги, нямате си и бегла представа колко много върви един YZF/CBR...

Колко да върви... :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=_bwxg0t5vog
Вярно,че това е за доускорение,ама все пак...
Пропускаш нещо:моторът има само 1 гума,която предава силата на пътя (сцепление).Световните рекорди в драга са около 4 сек. за кола и 5.5 за мотор(приблизително). ;)
Така че с еднакво съотношение к.с./кг. не съм сигурен кой кого.... ;)
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 28 Апр 2018, 17:57

Идеално, че тая тема реално отиде в някаква хубава посока и се спря с Мергелите. :mhihi:
Това БМВ не го знам колко коня е, но щом е 480 на колелата, то на вала ще са сигурно 520-30. Купето не го знам колко олекотено ще е, но ще има възможност да не тежи особено много и от там да прави добър старт.
Но всичко това няма особено знчение към момента, понеже колегата Vanquish е написал, че на околовръстното е припаднал един CBR, най-вероятно 900rr, което си е мотор, но никъде не е писал, че са тръгнали от 0 и щом е на околовръстното аз залагам на това, че просто е имало застигане и са започнали някаква закачка в движение. БМВ-то логично ако е 3.2 от Е36, особено евото има всички шансове да го удари в земята. Да не говорим, че е ПЪЛНО с мотори, които на теория вървят, но или са стари или условията не им позволяват да карат на макс. Грешка е да мислите, че ако има трафик и мотора има предимство защото ще минава лесно в средата на пътя, между колите и т.н.
Това е възможно само ако моториста е изключително голям карач, но и с много малко останал акъл защото лесно някой може да го събори фатално ако приемем, че той самия няма да падне.
firstduo93 написа:
Vanqu1sh написа:
Exclusive89 написа:
Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR. :mhihi: :mhihi:

Отдавна са се водили такива спорове, но реално явно нямаш много информация или по-скоро нагледни реални примери. С един М пауър спокойно по пътя пердадшиш всички моториСТИ и неслучайно казвам мотористи. Дори да има някой наистина карач на мотора, то не мисли, че той не си цени живота. На правата ОК ще ускори по-бързо, но знаеш ли какво става като дойде завой? Просто бива прескочен в първия удобен такъв, дори преди него и от там насетне може само да бръмчи на калника на колата. Това ти говоря за М-ки от тоя род Е36 Ево, за М3 Е46 вече трудно ще се намери моторИСТ да издържи изобщо с темпото му дълго време(разбирай минутка-две в зависимост от пътя), а от Е60 и Е92 вече никакъв шанс. Ама никакъв. Аз мотор когато съм карал лично с бърза кола не съм срещал, който да ме минава или да не успея аз да мина. Познавам още един човек лично, който също си пердаши редовно моторите и то не задължително винаги с М-ката, а често и с 335д купе с леко чипче. Шаро от форума и той беше писал, че още с Е46-цата трудно се е случвало някой моторист да кара с него, имаше и един колега с М5 Е39, който редовно пускаше клипчеат където наказва моторите. :mhihi: Забравих му ника, ама ги има във вдиео раздела тия неща, ааааа "изключвател" се пишеше.
Та не мислете, че мотора като ускорява по-бързо(с добър моторист на него)и всичко се случва. Както каза Джордана две Аса не обират купчето.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Апр 2018, 18:19

с мотоциклет (особено високооборотен с малко моторче като р6-цата които няма никой под 4-5к оборота) се тръгва много трудно. в реалния свят дори на приготвена писта аз под 1.7 за първите 60 фута с такива мотори не мога да дам. а не е като да не мога да карам... но баланса между това да приплъзваш съединителя да държиш обороти и да не изправиш мотора на задна гума повече от колкото трябва е _много_ труден... по-големите мотори са по-лесни защото имат някакъв въртящ момент в ниските, но старта с мотор винаги е майсторско упражнение...

силата на моторите е от 30-40 до към 180-200км... преди това не могат да тръгнат, след 200 просто не са достатъчно аеродинамични и мощните коли могат да ги догонят...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Апр 2018, 18:47

На мен са ми безразлични просто, не ги хейтя.

Даже и в темата за тях се говори за мотори, смятай :ok:

Чичкарска кола :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 28 Апр 2018, 18:59

Няма нужда от спор всеки може да потърси времена на 60ft на Кондофрей или Сливен и да си направи сметката кое има по добър старт кола с един задвижващ мост или мотор. За който не му се търси или не е ходил по драгове ще дам жокер колите рядко са под 2.0 ,а моторите рядко над. Да не говорим че там става въпрос за подготвени коли нямащи нищо общо с такива които се движат по пътя с нормални гуми и т.н

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 28 Апр 2018, 19:35

seimo написа:Няма нужда от спор всеки може да потърси времена на 60ft на Кондофрей или Сливен и да си направи сметката кое има по добър старт кола с един задвижващ мост или мотор. За който не му се търси или не е ходил по драгове ще дам жокер колите рядко са под 2.0 ,а моторите рядко над. Да не говорим че там става въпрос за подготвени коли нямащи нищо общо с такива които се движат по пътя с нормални гуми и т.н

о, забрави. аз както мога да тръгна с подготвена кола ти така посмъртно не можеш да тръгнеш. най- добрите времена във всяко отношение на 400 метра (20 метра, време, скорост) се дават с коли...

но остави. извън темата е.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 28 Апр 2018, 19:41

Top Gun Maverick написа:Идеално, че тая тема реално отиде в някаква хубава посока и се спря с Мергелите. :mhihi:
Това БМВ не го знам колко коня е, но щом е 480 на колелата, то на вала ще са сигурно 520-30. Купето не го знам колко олекотено ще е, но ще има възможност да не тежи особено много и от там да прави добър старт.
Но всичко това няма особено знчение към момента, понеже колегата Vanquish е написал, че на околовръстното е припаднал един CBR, най-вероятно 900rr, което си е мотор, но никъде не е писал, че са тръгнали от 0 и щом е на околовръстното аз залагам на това, че просто е имало застигане и са започнали някаква закачка в движение. БМВ-то логично ако е 3.2 от Е36, особено евото има всички шансове да го удари в земята. Да не говорим, че е ПЪЛНО с мотори, които на теория вървят, но или са стари или условията не им позволяват да карат на макс. Грешка е да мислите, че ако има трафик и мотора има предимство защото ще минава лесно в средата на пътя, между колите и т.н.
Това е възможно само ако моториста е изключително голям карач, но и с много малко останал акъл защото лесно някой може да го събори фатално ако приемем, че той самия няма да падне.
firstduo93 написа:
Vanqu1sh написа:
Exclusive89 написа:

Отдавна са се водили такива спорове, но реално явно нямаш много информация или по-скоро нагледни реални примери. С един М пауър спокойно по пътя пердадшиш всички моториСТИ и неслучайно казвам мотористи. Дори да има някой наистина карач на мотора, то не мисли, че той не си цени живота. На правата ОК ще ускори по-бързо, но знаеш ли какво става като дойде завой? Просто бива прескочен в първия удобен такъв, дори преди него и от там насетне може само да бръмчи на калника на колата. Това ти говоря за М-ки от тоя род Е36 Ево, за М3 Е46 вече трудно ще се намери моторИСТ да издържи изобщо с темпото му дълго време(разбирай минутка-две в зависимост от пътя), а от Е60 и Е92 вече никакъв шанс. Ама никакъв. Аз мотор когато съм карал лично с бърза кола не съм срещал, който да ме минава или да не успея аз да мина. Познавам още един човек лично, който също си пердаши редовно моторите и то не задължително винаги с М-ката, а често и с 335д купе с леко чипче. Шаро от форума и той беше писал, че още с Е46-цата трудно се е случвало някой моторист да кара с него, имаше и един колега с М5 Е39, който редовно пускаше клипчеат където наказва моторите. :mhihi: Забравих му ника, ама ги има във вдиео раздела тия неща, ааааа "изключвател" се пишеше.
Та не мислете, че мотора като ускорява по-бързо(с добър моторист на него)и всичко се случва. Както каза Джордана две Аса не обират купчето.

До сега два пъти ми се е случвало да давам газ с пистов мотор. И в двата случая карах зад мотора в лява лента и тръгнахме единия път от 100, а другия от 160 и двата пъти ги разтеглих. Иначе колата ми е 3,2 ево. Нямам мнението, че върви неземно, но просто и в двата случая според мен попаднах на по-изнемощяли мотори. А с Honda се пошегувах, защото едва ли някой ще се занимава със Сивик. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата