Защо хейтвате Mercedes-Benz?
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Защо хейтвате Mercedes-Benz?
това е много стар клип колега, просто го дадох като напомняне какви проекти преди вирееха из дебрите на форума
кой е в час и стартове... важното е да има кеф и да няма пострадали
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
кой е в час и стартове... важното е да има кеф и да няма пострадали
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Те хората пак се занимават с проекти, ама нещо не посещават форума... жалко. Иначе ''убиеца на Хонди'' последно караше това с некви 750+ кончета 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
host написа:firstduo93 написа:Vanqu1sh написа:Exclusive89 написа:Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Едно време имаше и ''HONDA KILLER''
А под капака се криеше нещо интересно
Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR.![]()
Ама той знаеше ли че се гоните
https://www.youtube.com/watch?v=-HT5390UWuI

alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
колеги нз защо така обидено настръхвате
карайте си, кой каквото иска, пускайте ако искате клипове, хвалете се или каквото ви е там кеф
ок, моториста не е разбрал, не може не е тръгнал
ако беше Дачия знам, че 3 тира щеше да му направи
съжалявам, че пуснах тоя стар клип, не е било да дразня някой (клипа не е мой, нямам общо с проекта просто беше друго време, явно е минало това време)
вече на БМВтата пише, БМВ Килър... нз защо снимка ще да дам утре (съсед така си е написал на е36цата... нз мен доколкото ми е известно е модел на БМВ и тя)
карайте си, кой каквото иска, пускайте ако искате клипове, хвалете се или каквото ви е там кеф
съжалявам, че пуснах тоя стар клип, не е било да дразня някой (клипа не е мой, нямам общо с проекта просто беше друго време, явно е минало това време)
вече на БМВтата пише, БМВ Килър... нз защо снимка ще да дам утре (съсед така си е написал на е36цата... нз мен доколкото ми е известно е модел на БМВ и тя)
На моменти си мисля, че хейтим всичко и просто бенца е едно от тези "всичко".
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
host написа:колеги нз защо така обидено настръхвате
Просто ме шокира малко с такъв безумен клип, като те гледам с аватара на Роси, ти не си ли моторджия? Вярваш ли наистина, че това БМВ-то върви повече от R6. То има и коли по 180-200к.с, които на теория са дърпали мотори, просто защото "моторджията" е левак и не може да кара или не се е надъхал... Гледаите малко драг рейсинг, за да разберете, че за да биете на старт мотор Ви трябва кола, която 600-700к.с, 4х4...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не че имам нещо против моторите , но тия 120 кс на мотора са също толкоз теоретични на старт щото тоя от клипа ако му навие масура на тоя R6 до края ще се намери в канавката моментално . Той може да има потенциал да вземе и много силни бигачки , но това зависи от много много други неща освен чистите 120 кс при 14000 обората . И човека явно се отказа от дръпката в един момент като видя зора , в началото си вървяха заедно . Те ако са толкоз прости нещата няма се правят тия дръпки гонки и стартове , ще си показват един стикер с ТТ данните и готово - два туза бият два попа а четири обират цялата поста 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
Jordana написа:Не че имам нещо против моторите , но тия 120 кс на мотора са също толкоз теоретични на старт щото тоя от клипа ако му навие масура на тоя R6 до края ще се намери в канавката моментално . Той може да има потенциал да вземе и много силни бигачки , но това зависи от много много други неща освен чистите 120 кс при 14000 обората . И човека явно се отказа от дръпката в един момент като видя зора , в началото си вървяха заедно . Те ако са толкоз прости нещата няма се правят тия дръпки гонки и стартове , ще си показват един стикер с ТТ данните и готово - два туза бият два попа а четири обират цялата поста

Моторите 600сс ускоряват от 0 до 100 за 3сек.(ако можеш да караш), това е тествано и доказано, въпросното БМВ от клипа дали вдига 100 за 3сек.?!?
Много хора се надъхват със смешни коли(за сравнение с мотор) и поради случайността, че не са попаднали на добър карач с желание да се изгаври с тях, остават с впечетлението че колите им вървят повече от пистов мотор

- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Grozdanoff написа:Моторите 600сс ускоряват от 0 до 100 за 3сек.(ако можеш да караш), това е тествано и доказано, въпросното БМВ от клипа дали вдига 100 за 3сек.?!?
Много хора се надъхват със смешни коли(за сравнение с мотор) и поради случайността, че не са попаднали на добър карач с желание да се изгаври с тях, остават с впечетлението че колите им вървят повече от пистов мотор![]()
Колеги, нямате си и бегла представа колко много върви един YZF/CBR...
Колко да върви...

https://www.youtube.com/watch?v=_bwxg0t5vog
Вярно,че това е за доускорение,ама все пак...
Пропускаш нещо:моторът има само 1 гума,която предава силата на пътя (сцепление).Световните рекорди в драга са около 4 сек. за кола и 5.5 за мотор(приблизително).

Така че с еднакво съотношение к.с./кг. не съм сигурен кой кого....

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Идеално, че тая тема реално отиде в някаква хубава посока и се спря с Мергелите.
Това БМВ не го знам колко коня е, но щом е 480 на колелата, то на вала ще са сигурно 520-30. Купето не го знам колко олекотено ще е, но ще има възможност да не тежи особено много и от там да прави добър старт.
Но всичко това няма особено знчение към момента, понеже колегата Vanquish е написал, че на околовръстното е припаднал един CBR, най-вероятно 900rr, което си е мотор, но никъде не е писал, че са тръгнали от 0 и щом е на околовръстното аз залагам на това, че просто е имало застигане и са започнали някаква закачка в движение. БМВ-то логично ако е 3.2 от Е36, особено евото има всички шансове да го удари в земята. Да не говорим, че е ПЪЛНО с мотори, които на теория вървят, но или са стари или условията не им позволяват да карат на макс. Грешка е да мислите, че ако има трафик и мотора има предимство защото ще минава лесно в средата на пътя, между колите и т.н.
Това е възможно само ако моториста е изключително голям карач, но и с много малко останал акъл защото лесно някой може да го събори фатално ако приемем, че той самия няма да падне.
Отдавна са се водили такива спорове, но реално явно нямаш много информация или по-скоро нагледни реални примери. С един М пауър спокойно по пътя пердадшиш всички моториСТИ и неслучайно казвам мотористи. Дори да има някой наистина карач на мотора, то не мисли, че той не си цени живота. На правата ОК ще ускори по-бързо, но знаеш ли какво става като дойде завой? Просто бива прескочен в първия удобен такъв, дори преди него и от там насетне може само да бръмчи на калника на колата. Това ти говоря за М-ки от тоя род Е36 Ево, за М3 Е46 вече трудно ще се намери моторИСТ да издържи изобщо с темпото му дълго време(разбирай минутка-две в зависимост от пътя), а от Е60 и Е92 вече никакъв шанс. Ама никакъв. Аз мотор когато съм карал лично с бърза кола не съм срещал, който да ме минава или да не успея аз да мина. Познавам още един човек лично, който също си пердаши редовно моторите и то не задължително винаги с М-ката, а често и с 335д купе с леко чипче. Шаро от форума и той беше писал, че още с Е46-цата трудно се е случвало някой моторист да кара с него, имаше и един колега с М5 Е39, който редовно пускаше клипчеат където наказва моторите.
Забравих му ника, ама ги има във вдиео раздела тия неща, ааааа "изключвател" се пишеше.
Та не мислете, че мотора като ускорява по-бързо(с добър моторист на него)и всичко се случва. Както каза Джордана две Аса не обират купчето.

Това БМВ не го знам колко коня е, но щом е 480 на колелата, то на вала ще са сигурно 520-30. Купето не го знам колко олекотено ще е, но ще има възможност да не тежи особено много и от там да прави добър старт.
Но всичко това няма особено знчение към момента, понеже колегата Vanquish е написал, че на околовръстното е припаднал един CBR, най-вероятно 900rr, което си е мотор, но никъде не е писал, че са тръгнали от 0 и щом е на околовръстното аз залагам на това, че просто е имало застигане и са започнали някаква закачка в движение. БМВ-то логично ако е 3.2 от Е36, особено евото има всички шансове да го удари в земята. Да не говорим, че е ПЪЛНО с мотори, които на теория вървят, но или са стари или условията не им позволяват да карат на макс. Грешка е да мислите, че ако има трафик и мотора има предимство защото ще минава лесно в средата на пътя, между колите и т.н.
Това е възможно само ако моториста е изключително голям карач, но и с много малко останал акъл защото лесно някой може да го събори фатално ако приемем, че той самия няма да падне.
firstduo93 написа:Vanqu1sh написа:Exclusive89 написа:Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Верно е "HONDA KILLER". Миналата седмица на околовръстното припадна един CBR.![]()
Отдавна са се водили такива спорове, но реално явно нямаш много информация или по-скоро нагледни реални примери. С един М пауър спокойно по пътя пердадшиш всички моториСТИ и неслучайно казвам мотористи. Дори да има някой наистина карач на мотора, то не мисли, че той не си цени живота. На правата ОК ще ускори по-бързо, но знаеш ли какво става като дойде завой? Просто бива прескочен в първия удобен такъв, дори преди него и от там насетне може само да бръмчи на калника на колата. Това ти говоря за М-ки от тоя род Е36 Ево, за М3 Е46 вече трудно ще се намери моторИСТ да издържи изобщо с темпото му дълго време(разбирай минутка-две в зависимост от пътя), а от Е60 и Е92 вече никакъв шанс. Ама никакъв. Аз мотор когато съм карал лично с бърза кола не съм срещал, който да ме минава или да не успея аз да мина. Познавам още един човек лично, който също си пердаши редовно моторите и то не задължително винаги с М-ката, а често и с 335д купе с леко чипче. Шаро от форума и той беше писал, че още с Е46-цата трудно се е случвало някой моторист да кара с него, имаше и един колега с М5 Е39, който редовно пускаше клипчеат където наказва моторите.

Та не мислете, че мотора като ускорява по-бързо(с добър моторист на него)и всичко се случва. Както каза Джордана две Аса не обират купчето.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
с мотоциклет (особено високооборотен с малко моторче като р6-цата които няма никой под 4-5к оборота) се тръгва много трудно. в реалния свят дори на приготвена писта аз под 1.7 за първите 60 фута с такива мотори не мога да дам. а не е като да не мога да карам... но баланса между това да приплъзваш съединителя да държиш обороти и да не изправиш мотора на задна гума повече от колкото трябва е _много_ труден... по-големите мотори са по-лесни защото имат някакъв въртящ момент в ниските, но старта с мотор винаги е майсторско упражнение...
силата на моторите е от 30-40 до към 180-200км... преди това не могат да тръгнат, след 200 просто не са достатъчно аеродинамични и мощните коли могат да ги догонят...
силата на моторите е от 30-40 до към 180-200км... преди това не могат да тръгнат, след 200 просто не са достатъчно аеродинамични и мощните коли могат да ги догонят...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
На мен са ми безразлични просто, не ги хейтя.
Даже и в темата за тях се говори за мотори, смятай
Чичкарска кола
Даже и в темата за тях се говори за мотори, смятай

Чичкарска кола

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
Няма нужда от спор всеки може да потърси времена на 60ft на Кондофрей или Сливен и да си направи сметката кое има по добър старт кола с един задвижващ мост или мотор. За който не му се търси или не е ходил по драгове ще дам жокер колите рядко са под 2.0 ,а моторите рядко над. Да не говорим че там става въпрос за подготвени коли нямащи нищо общо с такива които се движат по пътя с нормални гуми и т.н
seimo написа:Няма нужда от спор всеки може да потърси времена на 60ft на Кондофрей или Сливен и да си направи сметката кое има по добър старт кола с един задвижващ мост или мотор. За който не му се търси или не е ходил по драгове ще дам жокер колите рядко са под 2.0 ,а моторите рядко над. Да не говорим че там става въпрос за подготвени коли нямащи нищо общо с такива които се движат по пътя с нормални гуми и т.н
о, забрави. аз както мога да тръгна с подготвена кола ти така посмъртно не можеш да тръгнеш. най- добрите времена във всяко отношение на 400 метра (20 метра, време, скорост) се дават с коли...
но остави. извън темата е.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Top Gun Maverick написа:Идеално, че тая тема реално отиде в някаква хубава посока и се спря с Мергелите.![]()
Това е възможно само ако моториста е изключително голям карач, но и с много малко останал акъл защото лесно някой може да го събори фатално ако приемем, че той самия няма да падне.firstduo93 написа:Vanqu1sh написа:Exclusive89 написа:Grozdanoff написа:Днес ходих по работа в Провадия(малко градче в Източна България), там видях бял Mercedes-Benz W124 с надпис на задното стъкло "BMW KILLER"![]()
![]()
Отдавна са се водили такива спорове, но реално явно нямаш много информация или по-скоро нагледни реални примери. С един М пауър спокойно по пътя пердадшиш всички моториСТИ и неслучайно казвам мотористи. Дори да има някой наистина карач на мотора, то не мисли, че той не си цени живота. На правата ОК ще ускори по-бързо, но знаеш ли какво става като дойде завой? Просто бива прескочен в първия удобен такъв, дори преди него и от там насетне може само да бръмчи на калника на колата. Това ти говоря за М-ки от тоя род Е36 Ево, за М3 Е46 вече трудно ще се намери моторИСТ да издържи изобщо с темпото му дълго време(разбирай минутка-две в зависимост от пътя), а от Е60 и Е92 вече никакъв шанс. Ама никакъв. Аз мотор когато съм карал лично с бърза кола не съм срещал, който да ме минава или да не успея аз да мина. Познавам още един човек лично, който също си пердаши редовно моторите и то не задължително винаги с М-ката, а често и с 335д купе с леко чипче. Шаро от форума и той беше писал, че още с Е46-цата трудно се е случвало някой моторист да кара с него, имаше и един колега с М5 Е39, който редовно пускаше клипчеат където наказва моторите.Забравих му ника, ама ги има във вдиео раздела тия неща, ааааа "изключвател" се пишеше.
До сега два пъти ми се е случвало да давам газ с пистов мотор. И в двата случая карах зад мотора в лява лента и тръгнахме единия път от 100, а другия от 160 и двата пъти ги разтеглих. Иначе колата ми е 3,2 ево. Нямам мнението, че върви неземно, но просто и в двата случая според мен попаднах на по-изнемощяли мотори. А с Honda се пошегувах, защото едва ли някой ще се занимава със Сивик.