Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от kronos » 24 Сеп 2011, 22:58

Една лястовица пролет не прави, при всяко своеволие на циганите, трябва да има ответен удар, нека разберат че не ние сме малциство в България!

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Мнение от SPEED_GABROVO » 24 Сеп 2011, 22:59

Обаче се почуствах някак си удовлетворен,като видях как са изгорили къщите,как обърнаха Мерцедеса,ако бях близо, бих се включил и аз.Тия по БТВ са е.аси пе.алите,циврят за къщите и постоянно повтарят,че всичко било само хулигански прояви.Пък Б.Б.и сие си гледат изборите и хич не им дреме,нали ги бие парата по задниците.Май се очертава война между българи и цигани,но как ще му излезе края..... :|
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: за Е36 тийм София

Мнение от blabla » 24 Сеп 2011, 23:00

До къде стигнахме, българите да се мъчат и бунтуват срещу циганите а тоя киро го пазят в някаф палат :?: :?:
Убили са момчето а сега ги пази полицията ???? Какво е това , или в България тоя които има пари бил тои дори циганин има власт?
Много гадна история .
Изображение
IS power !!!

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 24 Сеп 2011, 23:01

Циганин с власт,по ужасно нещо може ли да им се случи на жителите на това село :ranting: нека му подпалят всички имоти на мангала,а рано или късно ми се струва,че ще го линчуват!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 24 Сеп 2011, 23:04

SPEED_GABROVO написа:Обаче се почуствах някак си удовлетворен,като видях как са изгорили къщите,как обърнаха Мерцедеса,ако бях близо, бих се включил и аз.Тия по БТВ са е.аси пе.алите,циврят за къщите и постоянно повтарят,че всичко било само хулигански прояви.Пък Б.Б.и сие си гледат изборите и хич не им дреме,нали ги бие парата по задниците.Май се очертава война между българи и цигани,но как ще му излезе края..... :|

Аз се почувствах адски добре...аз също исках да ходя натам ~150km са ,но Бимата е в бокса и нямаше как,но определено това е начина да им се стоварим 10 000 (или много повече) човека пред къщите и да знаят какво ги очаква... а също така и хората в селото да знаят,че имат подкрепата на целия БЪЛГАРСКИ народ....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Бмв
Мечтае да кара: Памела Андерсен
Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри

Мнение от dobromir » 24 Сеп 2011, 23:05

Цар циганиго

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 24 Сеп 2011, 23:10

.... и ще гледаме как след време тоз ми ти цар ще съди държавата в хага затова, че тя не е защитила имуществото му ... и ще я осъди... и с парите на данъкоплатците, демек нашите ще дигне, че и по големи дворци... че и морални ще му се причислят... а доказателства, че държавата е стояла и е зяпала - бол... ще ги вземат от БТВ примерно... та честито... купувахме нови мерцедеси в края на 90-те за дебелогъзите, сега и за мангалите ще трябва да се потрудим, а после пенсийте... те ще са по малки от месечните ни вноски (от заплатите) защото видите ли - пари нямало ... да еВа
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 24 Сеп 2011, 23:15

Обаче Миролюбчето почти се разплака за къщите на мангасара,опита се да направи и някакво жалко сравнение с безредиците в Англия,дори попитала полицаите защо не се били намесили при опожаряването на къщите и защо няма арестувани!Всичко това май защото и изтръгнали микрофона

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 М52B20 coupe
Мечтае да кара: Bmw Е36 M3

Мнение от emiliqn.gqurov » 24 Сеп 2011, 23:19

Greaddy написа:Обаче Миролюбчето почти се разплака за къщите на мангасара,опита се да направи и някакво жалко сравнение с безредиците в Англия,дори попитала полицаите защо не се били намесили при опожаряването на къщите и защо няма арестувани!Всичко това май защото и изтръгнали микрофона

Е кви арестувани, то бива и да опандизят някои българин...но няма да се учудя :censored:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1rO1L2woo#! :shock: :shock: :kuku: Направо съм потресен от тоя репортаж... повече не пускам бтв ако ще някой и пари да ми дава...
Последна промяна emiliqn.gqurov на 24 Сеп 2011, 23:25, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2011, 23:19

Един път да се организира адекватен "отговор" на мангласката наглост и брутализъм :idea: След като е ясно , че абсолюно никой няма да бъде съден за поредното убийство , поне ония да разберат че може да стане лошо за тях .
Киро циганина се обажда по телевизия Европа - беше "топло приет" с въпросите :
- от къде имате пари за тази къща
- вие ли заповядахте на хората с буса да блъснат човека
- защо тези с буса минаха през кордон хора и полицай
оня се обади да търси състрадание , но нещо не му се получи . Може да пробва в БозаТВ - там несъмнено ще бъде приет с разбиране :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 24 Сеп 2011, 23:24

Становище от Катуница:
Къщите и колите на мангала са запалени, жандармерията го пази но не пречи при запалването на другите му имоти.
Футболните агитки за жалост се бият и тук там по между си, но като цяло правят това заради което са дошли. Повечето местни са се прибрали
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 24 Сеп 2011, 23:28

Е сега гледах прословутия репортаж по бтв ... направо не е истина как се оправдават с футболните фенове.
Между другото евала им правя на агитките на отборите, в България след циганите феновете на футбола са най-организирани, иначе като цяло народа си дремем и нищо не правим освен да коментираме отстрани.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 24 Сеп 2011, 23:30

Една от колити им с много интересен пропуск!!!

2:45 мин.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2011, 23:30

След крайно наглия репортаж на БТВ , който отдалеч личи че е платен , бих препоръчал на къдрокоската да се изнесе бързо от там , че ако някой и види репортажа не само микрофончето ще и вземат :bang:

Потребител
Аватар

Мнение от Greaddy » 24 Сеп 2011, 23:31

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780376
Задържали са шофьора на микробуса

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата