Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Една лястовица пролет не прави, при всяко своеволие на циганите, трябва да има ответен удар, нека разберат че не ние сме малциство в България!
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Обаче се почуствах някак си удовлетворен,като видях как са изгорили къщите,как обърнаха Мерцедеса,ако бях близо, бих се включил и аз.Тия по БТВ са е.аси пе.алите,циврят за къщите и постоянно повтарят,че всичко било само хулигански прояви.Пък Б.Б.и сие си гледат изборите и хич не им дреме,нали ги бие парата по задниците.Май се очертава война между българи и цигани,но как ще му излезе края..... 
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- blabla
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: за Е36 тийм София
До къде стигнахме, българите да се мъчат и бунтуват срещу циганите а тоя киро го пазят в някаф палат
Убили са момчето а сега ги пази полицията ???? Какво е това , или в България тоя които има пари бил тои дори циганин има власт?
Много гадна история .
Убили са момчето а сега ги пази полицията ???? Какво е това , или в България тоя които има пари бил тои дори циганин има власт?
Много гадна история .
Циганин с власт,по ужасно нещо може ли да им се случи на жителите на това село
нека му подпалят всички имоти на мангала,а рано или късно ми се струва,че ще го линчуват!
нека му подпалят всички имоти на мангала,а рано или късно ми се струва,че ще го линчуват!- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
SPEED_GABROVO написа:Обаче се почуствах някак си удовлетворен,като видях как са изгорили къщите,как обърнаха Мерцедеса,ако бях близо, бих се включил и аз.Тия по БТВ са е.аси пе.алите,циврят за къщите и постоянно повтарят,че всичко било само хулигански прояви.Пък Б.Б.и сие си гледат изборите и хич не им дреме,нали ги бие парата по задниците.Май се очертава война между българи и цигани,но как ще му излезе края.....
Аз се почувствах адски добре...аз също исках да ходя натам ~150km са ,но Бимата е в бокса и нямаше как,но определено това е начина да им се стоварим 10 000 (или много повече) човека пред къщите и да знаят какво ги очаква... а също така и хората в селото да знаят,че имат подкрепата на целия БЪЛГАРСКИ народ....
- dobromir
- младши ентусиаст
-
- Кара: Бмв
- Мечтае да кара: Памела Андерсен
- Детайли за колата: Поръчкова с фул екстри
Цар циганиго
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
.... и ще гледаме как след време тоз ми ти цар ще съди държавата в хага затова, че тя не е защитила имуществото му ... и ще я осъди... и с парите на данъкоплатците, демек нашите ще дигне, че и по големи дворци... че и морални ще му се причислят... а доказателства, че държавата е стояла и е зяпала - бол... ще ги вземат от БТВ примерно... та честито... купувахме нови мерцедеси в края на 90-те за дебелогъзите, сега и за мангалите ще трябва да се потрудим, а после пенсийте... те ще са по малки от месечните ни вноски (от заплатите) защото видите ли - пари нямало ... да еВа

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
Обаче Миролюбчето почти се разплака за къщите на мангасара,опита се да направи и някакво жалко сравнение с безредиците в Англия,дори попитала полицаите защо не се били намесили при опожаряването на къщите и защо няма арестувани!Всичко това май защото и изтръгнали микрофона
- emiliqn.gqurov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 М52B20 coupe
- Мечтае да кара: Bmw Е36 M3
Greaddy написа:Обаче Миролюбчето почти се разплака за къщите на мангасара,опита се да направи и някакво жалко сравнение с безредиците в Англия,дори попитала полицаите защо не се били намесили при опожаряването на къщите и защо няма арестувани!Всичко това май защото и изтръгнали микрофона
Е кви арестувани, то бива и да опандизят някои българин...но няма да се учудя

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1rO1L2woo#!
Направо съм потресен от тоя репортаж... повече не пускам бтв ако ще някой и пари да ми дава...Последна промяна emiliqn.gqurov на 24 Сеп 2011, 23:25, променена общо 1 път

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Един път да се организира адекватен "отговор" на мангласката наглост и брутализъм
След като е ясно , че абсолюно никой няма да бъде съден за поредното убийство , поне ония да разберат че може да стане лошо за тях .
Киро циганина се обажда по телевизия Европа - беше "топло приет" с въпросите :
- от къде имате пари за тази къща
- вие ли заповядахте на хората с буса да блъснат човека
- защо тези с буса минаха през кордон хора и полицай
оня се обади да търси състрадание , но нещо не му се получи . Може да пробва в БозаТВ - там несъмнено ще бъде приет с разбиране
Киро циганина се обажда по телевизия Европа - беше "топло приет" с въпросите :
- от къде имате пари за тази къща
- вие ли заповядахте на хората с буса да блъснат човека
- защо тези с буса минаха през кордон хора и полицай
оня се обади да търси състрадание , но нещо не му се получи . Може да пробва в БозаТВ - там несъмнено ще бъде приет с разбиране

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Становище от Катуница:
Къщите и колите на мангала са запалени, жандармерията го пази но не пречи при запалването на другите му имоти.
Футболните агитки за жалост се бият и тук там по между си, но като цяло правят това заради което са дошли. Повечето местни са се прибрали
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Е сега гледах прословутия репортаж по бтв ... направо не е истина как се оправдават с футболните фенове.
Между другото евала им правя на агитките на отборите, в България след циганите феновете на футбола са най-организирани, иначе като цяло народа си дремем и нищо не правим освен да коментираме отстрани.
Между другото евала им правя на агитките на отборите, в България след циганите феновете на футбола са най-организирани, иначе като цяло народа си дремем и нищо не правим освен да коментираме отстрани.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
След крайно наглия репортаж на БТВ , който отдалеч личи че е платен , бих препоръчал на къдрокоската да се изнесе бързо от там , че ако някой и види репортажа не само микрофончето ще и вземат 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=780376
Задържали са шофьора на микробуса
Задържали са шофьора на микробуса