Носите ли... чантичка?
Модератор: Общи модератори
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Re: Носите ли... чантичка?
kolp написа:https://dnes.dir.bg/krimi/varnenets-zabravi-chantichka-s-15-000-evro-i-zlato-na-benzinostantsiya
Вместо да се накичи с ланците и парата да издува джоба....сега

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
По принцип такива суми и накити се останят до казани или се хвърлят от терасата ....ама на бензиностанция да се оставят ... ????!!Баси ..много паднала възраста на ало мафията 40 години . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
exvitermini написа:Аз съм несериозен сеянин и нося такава чанта на killer loop в която си слагам 11 инчовия лаптоп, портфейл, телефон, химикал, ключове, 5-6 флашки със софт. едно малко тефтерче, понягога паспорт...
С лаптопа и флашките мушни в килър лупа и един принтер или скенер най малкото и вече ще от сериозните

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
В неделя на Градина видях един такъв.. на около 40 години беше и с все златото на плажа. Ланец, пръстени, гривни по ръцете до лактите
направо си плачеше някой да му ги резне с мачете
Залагам си космите на краката или Хондата (което кажете), че е същият

Залагам си космите на краката или Хондата (което кажете), че е същият

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
toncho83 написа:kolp написа:https://dnes.dir.bg/krimi/varnenets-zabravi-chantichka-s-15-000-evro-i-zlato-na-benzinostantsiya
Вместо да се накичи с ланците и парата да издува джоба....сега![]()
кой ми взе чантата
![]()
Не е рядкост да се губят и забравят такива големи суми пари. Явно притеснението, че ги носиш им идва в повече и забравят най-важното

Преди години баща ми имаше заведение на магистралата. Някакъв руснак (с БМВ) беше забравил пълен до горе сак с долари по 100

- kiko
- старши ентусиаст
-
Не го вярвам,това го има само във филмите на Тарантино
пс. после не ви ли търсиха двама руснака ветерани от чечня?

пс. после не ви ли търсиха двама руснака ветерани от чечня?

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Аз явно доста се вживях в тая тема... Тази сутрин Шефът ми хвърли една папка и вика: Прегледай я набързо, по диагонала. Викам си - тоя майтапи ли се с мене... Нещо ми намеква за чантичката, май...
След половин час му нося папката обратно - всичко е точно. Шефът пита: Ама ти прегледа ли я цялата? Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение...

Гледайте какво има - диагонална тениска:

Направена е, ако случайно си излязъл без диагоналката - да не изглеждаш като левак на улицата...

След половин час му нося папката обратно - всичко е точно. Шефът пита: Ама ти прегледа ли я цялата? Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение...

Направена е, ако случайно си излязъл без диагоналката - да не изглеждаш като левак на улицата...

Excellent! Steven is my name!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Носих такава лятото преди, да не ми драскат ключовете телефона, бях посвикнал даже и си мислих, че е много по-удобно. Да ама не е, без нещо на рамото е доста по-добре. Да, ако пушиш и носиш цигари сигурно, но аз не съм пушач и просто сложих оригинален кейс на телефона с протектор отгоре и хвърлих диагоналката с голям кеф, въпреки че е на CK естествена кожа над 100лв беше и изглеждаше добре.
- kiko
- старши ентусиаст
-
Borymeckata написа:Аз явно доста се вживях в тая тема... Тази сутрин Шефът ми хвърли една папка и вика: Прегледай я набързо, по диагонала. Викам си - тоя майтапи ли се с мене... Нещо ми намеква за чантичката, май...![]()
![]()
След половин час му нося папката обратно - всичко е точно. Шефът пита: Ама ти прегледа ли я цялата? Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение...![]()
Направена е, ако случайно си излязъл без диагоналката - да не изглеждаш като левак на улицата...![]()
![]()
Тва на снимката е да караш без колан бре,не е зле поне за мен.А ти като моторист как така не си с тея мотористките чантички на бедрото където ги носят,по добре ми изглеждат от диагоналки/баси смешната дума/

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Има ли същите, но за пасажер? 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Borymeckata написа:Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
kiko написа:... А ти като моторист как така не си с тея мотористките чантички на бедрото където ги носят,по добре ми изглеждат от диагоналки/баси смешната дума/
Не ги знам тия, имам кожена "херния", но и нея нося "през рамо", на ремъка. Когато съм мотора, слагам "диагоналката" в магнитна чанта на резервоара - липсва ми, но за половин час се издържа...

В БНА носехме и АК-47 така "диагонално" - "на гърди" и "през рамо". Баси, как никой не ни каза, че е било гейско...

Excellent! Steven is my name!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ама колеги моля ви се , бъдете горди българи . Чантичката диагоналка или успоредка е национален атрибут достоен за уважение и гордост . Гейско било грозно било ...от край време тия чантички са елемент от бита на българина , елемент практичен и многофункционален на това отгоре напълно уникален и характерен за балканите . Ходете по европата ,носете си диагоналката и не го мислете толкова ... и ний сме дали нещо на света

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Не вярвах ще станат толкова много мненията
И не знам защо станаха,всеки както му кеф и е свикнал. На мен в редките случай само лятото, в които ми се налага си я нося, пък ми дреме на фара