Носите ли... чантичка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Носите ли чантичка?

Да, винаги, без нея не мога
36
33%
Не, никога
72
67%

Общо гласове : 108
ентусиаст
Аватар

Re: Носите ли... чантичка?

Мнение от kolp » 13 Юни 2018, 8:23

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 13 Юни 2018, 8:32

kolp написа:https://dnes.dir.bg/krimi/varnenets-zabravi-chantichka-s-15-000-evro-i-zlato-na-benzinostantsiya

Вместо да се накичи с ланците и парата да издува джоба....сега :paranoid: :paranoid: кой ми взе чантата :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Юни 2018, 8:51

По принцип такива суми и накити се останят до казани или се хвърлят от терасата ....ама на бензиностанция да се оставят ... ????!!Баси ..много паднала възраста на ало мафията 40 години . :shock:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 13 Юни 2018, 9:16

exvitermini написа:Аз съм несериозен сеянин и нося такава чанта на killer loop в която си слагам 11 инчовия лаптоп, портфейл, телефон, химикал, ключове, 5-6 флашки със софт. едно малко тефтерче, понягога паспорт... :lol:

С лаптопа и флашките мушни в килър лупа и един принтер или скенер най малкото и вече ще от сериозните :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 13 Юни 2018, 9:49

В неделя на Градина видях един такъв.. на около 40 години беше и с все златото на плажа. Ланец, пръстени, гривни по ръцете до лактите :lol: направо си плачеше някой да му ги резне с мачете :ok:

Залагам си космите на краката или Хондата (което кажете), че е същият :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Юни 2018, 10:40

toncho83 написа:
kolp написа:https://dnes.dir.bg/krimi/varnenets-zabravi-chantichka-s-15-000-evro-i-zlato-na-benzinostantsiya

Вместо да се накичи с ланците и парата да издува джоба....сега :paranoid: :paranoid: кой ми взе чантата :mhihi: :mhihi:

Не е рядкост да се губят и забравят такива големи суми пари. Явно притеснението, че ги носиш им идва в повече и забравят най-важното :mhihi:

Преди години баща ми имаше заведение на магистралата. Някакъв руснак (с БМВ) беше забравил пълен до горе сак с долари по 100 :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 13 Юни 2018, 11:58

Не го вярвам,това го има само във филмите на Тарантино :mhihi:
пс. после не ви ли търсиха двама руснака ветерани от чечня? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 13 Юни 2018, 12:03

Аз явно доста се вживях в тая тема... Тази сутрин Шефът ми хвърли една папка и вика: Прегледай я набързо, по диагонала. Викам си - тоя майтапи ли се с мене... Нещо ми намеква за чантичката, май... :dunno: :dunno:

След половин час му нося папката обратно - всичко е точно. Шефът пита: Ама ти прегледа ли я цялата? Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение... :mhihi: :mhihi:

Гледайте какво има - диагонална тениска:
Изображение

Направена е, ако случайно си излязъл без диагоналката - да не изглеждаш като левак на улицата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Excellent! Steven is my name!

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юни 2018, 12:12

Носих такава лятото преди, да не ми драскат ключовете телефона, бях посвикнал даже и си мислих, че е много по-удобно. Да ама не е, без нещо на рамото е доста по-добре. Да, ако пушиш и носиш цигари сигурно, но аз не съм пушач и просто сложих оригинален кейс на телефона с протектор отгоре и хвърлих диагоналката с голям кеф, въпреки че е на CK естествена кожа над 100лв беше и изглеждаше добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 13 Юни 2018, 12:51

Borymeckata написа:Аз явно доста се вживях в тая тема... Тази сутрин Шефът ми хвърли една папка и вика: Прегледай я набързо, по диагонала. Викам си - тоя майтапи ли се с мене... Нещо ми намеква за чантичката, май... :dunno: :dunno:

След половин час му нося папката обратно - всичко е точно. Шефът пита: Ама ти прегледа ли я цялата? Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение... :mhihi: :mhihi:

Гледайте какво има - диагонална тениска:
Изображение

Направена е, ако случайно си излязъл без диагоналката - да не изглеждаш като левак на улицата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тва на снимката е да караш без колан бре,не е зле поне за мен.А ти като моторист как така не си с тея мотористките чантички на бедрото където ги носят,по добре ми изглеждат от диагоналки/баси смешната дума/ :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 13 Юни 2018, 15:19

Има ли същите, но за пасажер? :ok:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 13 Юни 2018, 16:58

Borymeckata написа:Викам - да бе, честна диагонална! Май не ме разбра - остана в леко недоумение...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 14 Юни 2018, 7:32

kiko написа:... А ти като моторист как така не си с тея мотористките чантички на бедрото където ги носят,по добре ми изглеждат от диагоналки/баси смешната дума/ :mhihi:

Не ги знам тия, имам кожена "херния", но и нея нося "през рамо", на ремъка. Когато съм мотора, слагам "диагоналката" в магнитна чанта на резервоара - липсва ми, но за половин час се издържа... :mhihi: :mhihi:

В БНА носехме и АК-47 така "диагонално" - "на гърди" и "през рамо". Баси, как никой не ни каза, че е било гейско... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 14 Юни 2018, 11:31

Ама колеги моля ви се , бъдете горди българи . Чантичката диагоналка или успоредка е национален атрибут достоен за уважение и гордост . Гейско било грозно било ...от край време тия чантички са елемент от бита на българина , елемент практичен и многофункционален на това отгоре напълно уникален и характерен за балканите . Ходете по европата ,носете си диагоналката и не го мислете толкова ... и ний сме дали нещо на света :mhihi:
bay-gan2.jpg

baj-ganio1.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 14 Юни 2018, 15:00

Не вярвах ще станат толкова много мненията :mhihi: И не знам защо станаха,всеки както му кеф и е свикнал. На мен в редките случай само лятото, в които ми се налага си я нося, пък ми дреме на фара :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата