Водач на БМВ с републикански рекорд

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 04 Авг 2008, 21:34

Грешка.. грешка, ама да покаже дрегера 8, яко чашка си трябва, пък то нека пак си има грешка. :mhihi: :mhihi: 300% са му взели и кръвна пробва... той дрегера колко "душа" има, един такъв да му лъхне и той не знае какво показва вече. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 04 Авг 2008, 21:40

”Не човек, а желязо!”...Тоя иде право от Бузлуджа!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 04 Авг 2008, 21:50

напоследък всяка катастрофа станала с бмв се отразява в вестника и то сите са ЖЕСТОКИ....а сега и на пиене чупиме рекорда май :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Авг 2008, 22:14

a наи якото е че това като го даваха по новините ,след има няма 2-3 минути дадоха как една е39ка е запушила входа на дряновския манастир :mhihi: сила сме :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Авг 2008, 22:21

Дреме му на феса ,нали тая година шема тютюн ше си купи нова книжка :help:
Бах тва племе бе ей ами ако на среща му беше некоя от наще жени с децата в колата :?:
Дано му дадът предвидената от закона присъда 2 години затвор :!: :!: :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 04 Авг 2008, 22:27

Да вземем да поставяме рекорди в друга дисциплина викам аз ... :confused:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 05 Авг 2008, 4:27

dnes.bg са наши хора - снимката е от голф ;)

http://www.dnes.bg/article.php?id=55208

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 05 Авг 2008, 18:48

Тоя май е повърнал право в дрегера за да го завърти на 8 ми се струва . :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 05 Авг 2008, 18:52

то само 20г бмв-та доживяха каква друга 20годишна кола да си купи човек :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Авг 2008, 19:43

4-5 промила смърт , ама друг път.Не съм сигурен ,но мисля че това е ако се поеме наведнъж дозата,а ако е постепенно , пиене от сабале , алкохола те пуска , но следите си оставят и съответно промилите.Също така безкрайно много зависи от трейнинга.То на обикновено човек да му сложиш 300 кг на гръба ще умре , ама някои си ги клякат ;)
А за алкохола съм сигурен че можеш да показжаш промли , пък да си трезвен.Официално е потвърдено и практически съм се убедил в това.Така че по моята теори с наслагването от сутринта може и да са възможни тия космически промили .

Аватар

Мнение от someone » 06 Авг 2008, 18:47

Разследват случая с шофьора, чийто тест с дрегер отчете 8,15 промила алкохол

3,53 промила алкохол е показала кръвната проба на 25-годишния Кадир Садън от село Нова Махала, чийто тест с дрегер отчете 8,15 промила, след като той блъсна два паркирани автомобила и изпадна в безсъзнание до собственото си БМВ.

Резултатите от пробата, изследвана от лабораторията в Пловдив, ще влязат като доказателство в папката на делото срещу мъжа, съобщи за Дарик говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Разликата от близо 5 промила се дължи на моментното състояние на водача, който е приел концентриран алкохол 10-15 минути преди теста с дрегер, обясни Стоянов. Според него няма грешка в полицейския уред, но показанията му се влияят от степента на усвояване на приетия алкохол от организма на водача, затова меродавни са кръвните изследвания.

Пред полицаите от РПУ – Пещера и пред лекарите, които са го спасявали, 25-годишният пиян шофьор е давал различни версии за вида и количеството на изпития от него алкохол. Пред едните твърдял, че е изпил две каси бира в рамките на два дни, а пред другите, че е пресушил две бутилки водка и ракия.

До пет години затвор заплашват този път Кадир Садън, на когото книжката вече е отнемана преди две години за шофиране в пияно състояние. Той ще бъде съден по бързото производство за причиняване на пътен инцидент след употреба на алкохол

Източник: ДАРИК

Аватар

Мнение от someone » 06 Авг 2008, 18:53

acho.rs написа:4-5 промила смърт , ама друг път.Не съм сигурен ,но мисля че това е ако се поеме наведнъж дозата,а ако е постепенно , пиене от сабале , алкохола те пуска , но следите си оставят

Това, което се мери е моментната концентрация на алкохол в кръвта. Т.е. този, който е вече усвоен, и все още не е преработен от организма. Възможно е известно време след употреба на алкохол да бъде установено каква е била концентрацията към точно определен момент, но не е възможно в кръвта да се натрупа над леталната концентрация, просто защото в момента, в който бъде достигната, усвояването на алкохол, точно както и всички останали жизнени процеси, ще бъдат прекратени (пияндето ще е пукнало, с други думи)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 07 Авг 2008, 7:35

acho.rs написа:4-5 промила смърт , ама друг път.Не съм сигурен ,но мисля че това е ако се поеме наведнъж дозата,а ако е постепенно , пиене от сабале , алкохола те пуска , но следите си оставят и съответно промилите.Също така безкрайно много зависи от трейнинга.То на обикновено човек да му сложиш 300 кг на гръба ще умре , ама някои си ги клякат ;)
А за алкохола съм сигурен че можеш да показжаш промли , пък да си трезвен.Официално е потвърдено и практически съм се убедил в това.Така че по моята теори с наслагването от сутринта може и да са възможни тия космически промили .

От сабале не знам как ще те пуска пък и ще си остава в кръвта. Кое зависи от треЙнинга? Човек просто след системна употреба свиква със симптомите и умее да се контролира. А тия дето клякат с по 300 кила имат мускули, ти какво имаш, по-голям черен дроб и по-развит мозък дето работи и на "метан". :mhihi:
Ти си клякай аз не ща. :mhihi:
П.П. Това за леталната доза може да се отнася за алкохол в кръвта иначе не може да е вярно (освен ако дрегера, на който духах не е бил кофти, де)

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от Din » 07 Авг 2008, 12:57

кьв републикански..... та тоя е за Олимпиадата направо :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kowalski » 08 Авг 2008, 9:13

Това момче е пиянка!! :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата