Водач на БМВ с републикански рекорд
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
напоследък всяка катастрофа станала с бмв се отразява в вестника и то сите са ЖЕСТОКИ....а сега и на пиене чупиме рекорда май 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
a наи якото е че това като го даваха по новините ,след има няма 2-3 минути дадоха как една е39ка е запушила входа на дряновския манастир
сила сме 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Дреме му на феса ,нали тая година шема тютюн ше си купи нова книжка
Бах тва племе бе ей ами ако на среща му беше некоя от наще жени с децата в колата
Дано му дадът предвидената от закона присъда 2 години затвор

Бах тва племе бе ей ами ако на среща му беше некоя от наще жени с децата в колата

Дано му дадът предвидената от закона присъда 2 години затвор

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Да вземем да поставяме рекорди в друга дисциплина викам аз ... 

M - The most powerful letter in the world
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
4-5 промила смърт , ама друг път.Не съм сигурен ,но мисля че това е ако се поеме наведнъж дозата,а ако е постепенно , пиене от сабале , алкохола те пуска , но следите си оставят и съответно промилите.Също така безкрайно много зависи от трейнинга.То на обикновено човек да му сложиш 300 кг на гръба ще умре , ама някои си ги клякат
А за алкохола съм сигурен че можеш да показжаш промли , пък да си трезвен.Официално е потвърдено и практически съм се убедил в това.Така че по моята теори с наслагването от сутринта може и да са възможни тия космически промили .

А за алкохола съм сигурен че можеш да показжаш промли , пък да си трезвен.Официално е потвърдено и практически съм се убедил в това.Така че по моята теори с наслагването от сутринта може и да са възможни тия космически промили .
- someone
-
Разследват случая с шофьора, чийто тест с дрегер отчете 8,15 промила алкохол
3,53 промила алкохол е показала кръвната проба на 25-годишния Кадир Садън от село Нова Махала, чийто тест с дрегер отчете 8,15 промила, след като той блъсна два паркирани автомобила и изпадна в безсъзнание до собственото си БМВ.
Резултатите от пробата, изследвана от лабораторията в Пловдив, ще влязат като доказателство в папката на делото срещу мъжа, съобщи за Дарик говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Разликата от близо 5 промила се дължи на моментното състояние на водача, който е приел концентриран алкохол 10-15 минути преди теста с дрегер, обясни Стоянов. Според него няма грешка в полицейския уред, но показанията му се влияят от степента на усвояване на приетия алкохол от организма на водача, затова меродавни са кръвните изследвания.
Пред полицаите от РПУ – Пещера и пред лекарите, които са го спасявали, 25-годишният пиян шофьор е давал различни версии за вида и количеството на изпития от него алкохол. Пред едните твърдял, че е изпил две каси бира в рамките на два дни, а пред другите, че е пресушил две бутилки водка и ракия.
До пет години затвор заплашват този път Кадир Садън, на когото книжката вече е отнемана преди две години за шофиране в пияно състояние. Той ще бъде съден по бързото производство за причиняване на пътен инцидент след употреба на алкохол
Източник: ДАРИК
3,53 промила алкохол е показала кръвната проба на 25-годишния Кадир Садън от село Нова Махала, чийто тест с дрегер отчете 8,15 промила, след като той блъсна два паркирани автомобила и изпадна в безсъзнание до собственото си БМВ.
Резултатите от пробата, изследвана от лабораторията в Пловдив, ще влязат като доказателство в папката на делото срещу мъжа, съобщи за Дарик говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Разликата от близо 5 промила се дължи на моментното състояние на водача, който е приел концентриран алкохол 10-15 минути преди теста с дрегер, обясни Стоянов. Според него няма грешка в полицейския уред, но показанията му се влияят от степента на усвояване на приетия алкохол от организма на водача, затова меродавни са кръвните изследвания.
Пред полицаите от РПУ – Пещера и пред лекарите, които са го спасявали, 25-годишният пиян шофьор е давал различни версии за вида и количеството на изпития от него алкохол. Пред едните твърдял, че е изпил две каси бира в рамките на два дни, а пред другите, че е пресушил две бутилки водка и ракия.
До пет години затвор заплашват този път Кадир Садън, на когото книжката вече е отнемана преди две години за шофиране в пияно състояние. Той ще бъде съден по бързото производство за причиняване на пътен инцидент след употреба на алкохол
Източник: ДАРИК
- someone
-
acho.rs написа:4-5 промила смърт , ама друг път.Не съм сигурен ,но мисля че това е ако се поеме наведнъж дозата,а ако е постепенно , пиене от сабале , алкохола те пуска , но следите си оставят
Това, което се мери е моментната концентрация на алкохол в кръвта. Т.е. този, който е вече усвоен, и все още не е преработен от организма. Възможно е известно време след употреба на алкохол да бъде установено каква е била концентрацията към точно определен момент, но не е възможно в кръвта да се натрупа над леталната концентрация, просто защото в момента, в който бъде достигната, усвояването на алкохол, точно както и всички останали жизнени процеси, ще бъдат прекратени (пияндето ще е пукнало, с други думи)
- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:4-5 промила смърт , ама друг път.Не съм сигурен ,но мисля че това е ако се поеме наведнъж дозата,а ако е постепенно , пиене от сабале , алкохола те пуска , но следите си оставят и съответно промилите.Също така безкрайно много зависи от трейнинга.То на обикновено човек да му сложиш 300 кг на гръба ще умре , ама някои си ги клякат![]()
От сабале не знам как ще те пуска пък и ще си остава в кръвта. Кое зависи от треЙнинга? Човек просто след системна употреба свиква със симптомите и умее да се контролира. А тия дето клякат с по 300 кила имат мускули, ти какво имаш, по-голям черен дроб и по-развит мозък дето работи и на "метан".

Ти си клякай аз не ща.

П.П. Това за леталната доза може да се отнася за алкохол в кръвта иначе не може да е вярно (освен ако дрегера, на който духах не е бил кофти, де)
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3