Някой да е получавал призовка ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Новини
-
Абе,вие се отклонихте от темата,ама тя има развитие...
Оказа се,че брат ми го викал кварталния,за да му даде призовка от друго районно управление -
3-то,разбира се!От поясненията,които ми даде Vasilen на ЛС,стана ясно,че иде реч за едно и
също "нещо"!
Та така...датата е 05.10,часът е 9:00,мястото е вече изяснено.
П.С.В този ред на мисли,се сещам,че някой преди време,май подхвърли идея за адвокат на клуба...
Оказа се,че брат ми го викал кварталния,за да му даде призовка от друго районно управление -
3-то,разбира се!От поясненията,които ми даде Vasilen на ЛС,стана ясно,че иде реч за едно и
също "нещо"!
Та така...датата е 05.10,часът е 9:00,мястото е вече изяснено.
П.С.В този ред на мисли,се сещам,че някой преди време,май подхвърли идея за адвокат на клуба...

Driver's Racing Team
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
а защо ми се струва ,че е заради ОМВ-то на Димитър Нестеров.....ама той брат ти нищо не е направил......все пак май онзи с Астрата ни направи гадно :x :x 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Според мен е първия път на Д. НЕсторов. Когато ония пед*л от ОМВ'то даде на г-н полицай списъка с номерата на колите. Имам познат полицай който изрично ме предупреди преди месец горе долу, недейте да ходите по бояна защото са измисли нещо много гадно и могат много лошо да Ви прецакат .. не ми какза какво точно но ще се опитам да науча, преди да трябва да се явите в 3-то за да може да сте подготвени
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
GIORCETO за същия пич говоря.....

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Новини
-
Е и аз участвах в данданията по Несторов .....горещо се надявам да получа такава "честитка" ....няма да се цепя от колектива я
Пък и ако спориш с длъжностно лице повече от 20 минути му свършват аргументите и винаги излизаш прав.
Не се притеснявайте ....не могат с пръст да ви пипнат освен за дребно хулиганство или подобна мижитурска законова глупост

Не се притеснявайте ....не могат с пръст да ви пипнат освен за дребно хулиганство или подобна мижитурска законова глупост

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Аз пък си мился нещо друго Василен и bmwdriver-ра седиха на ОМВ-то и гледаха през повечето време
,докато другите правеха кръгчета...мисля че всички знаем кои се въртят най-много
....та тоя е успял само да запише номерата на горните двама и за това само тях викат....

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
///M Power написа: ,докато другите правеха кръгчета...мисля че всички знаем кои се въртят най-много![]()
![]()
![]()
![]()

Да, за филмчетата много ще се радвам, че е30-ската я нямам в действие. Или да отида в ОМВ да попитам - абе така и така, ще може ли, само да си го презапиша

А, най-добре е и аз да не се цепя от колектива и да дойда с Вас до Райнонното - " Извинете, ще може ли пак кадъра със сивата Е30-ска"

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
a това какво е:
http://info.datacom.bg/MPower/Drift%20Night/ati.MOV
ама от ОМВ-то може да имат по-хубави,такаче ако искаш можеш да пробваш

http://info.datacom.bg/MPower/Drift%20Night/ati.MOV
ама от ОМВ-то може да имат по-хубави,такаче ако искаш можеш да пробваш

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе Василен бая се въртя тогава май май... а пък за БМВдрайвъра може да са го сбъркали с Енджи!!!! На мене не са ми пратили честитка още.. аз се завъртях само един път и половина... май ще спра да идвам на сякви видове ОМВ-та и Бояни докато не ми възвърнат млако точки щото не смятам да ходя с рейса на работа...
Има ли нещо ново по темата
Я напишете какво е станало и за какво става дума
Дилян Пенчев

Има ли нещо ново по темата

Дилян Пенчев
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
еййййййй мен не ми беше хрумнала тая идея, ама да питам:)
много ли ще е нагло ако идем на ОМВто и си поискаме записите с дрифтовете?:) 100000% имат доста по-добри записи от наличните ти:) поне да си ги имаме за спомен, ако не друго
по темата: Василен да каже какво е станало в районното.
Пенчев, няма как да го звъркат с мен бе, ония им даде списък с номера на коли, явно ни работят под ред. бтв някой запомни ли го как изглежда тоя пантоф дето ни натопи? ако някой може да го распознае, да се навартаме към ОМВто, имам да му споделя някои лични мисли...
много ли ще е нагло ако идем на ОМВто и си поискаме записите с дрифтовете?:) 100000% имат доста по-добри записи от наличните ти:) поне да си ги имаме за спомен, ако не друго

по темата: Василен да каже какво е станало в районното.
Пенчев, няма как да го звъркат с мен бе, ония им даде списък с номера на коли, явно ни работят под ред. бтв някой запомни ли го как изглежда тоя пантоф дето ни натопи? ако някой може да го распознае, да се навартаме към ОМВто, имам да му споделя някои лични мисли...

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
///M Power написа:...мисля че всички знаем кои се въртят най-много![]()
![]()
![]()
....
Въпросния човек емигрира и няма как да му пратят призовка

crazy-m написа:човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си
Напусни дискотеката бе момче!!!

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5