Някой да е получавал призовка ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Сеп 2004, 12:35

Vasilen
Ся се сетих ...дъщерята на началника на III-то РПУ май беше голяма сладурана .... :oops: :lol: :wink:

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 01 Окт 2004, 11:01

Абе,вие се отклонихте от темата,ама тя има развитие...
Оказа се,че брат ми го викал кварталния,за да му даде призовка от друго районно управление -
3-то,разбира се!От поясненията,които ми даде Vasilen на ЛС,стана ясно,че иде реч за едно и
също "нещо"!
Та така...датата е 05.10,часът е 9:00,мястото е вече изяснено.

П.С.В този ред на мисли,се сещам,че някой преди време,май подхвърли идея за адвокат на клуба...
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 01 Окт 2004, 11:45

а защо ми се струва ,че е заради ОМВ-то на Димитър Нестеров.....ама той брат ти нищо не е направил......все пак май онзи с Астрата ни направи гадно :x :x :?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 01 Окт 2004, 11:53

///M Power написа:...все пак май онзи с Астрата ни направи гадно :x :x :?

май,май... :evil:
Изображение
Driver's Racing Team

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 01 Окт 2004, 12:52

Според мен е първия път на Д. НЕсторов. Когато ония пед*л от ОМВ'то даде на г-н полицай списъка с номерата на колите. Имам познат полицай който изрично ме предупреди преди месец горе долу, недейте да ходите по бояна защото са измисли нещо много гадно и могат много лошо да Ви прецакат .. не ми какза какво точно но ще се опитам да науча, преди да трябва да се явите в 3-то за да може да сте подготвени
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 01 Окт 2004, 15:54

GIORCETO за същия пич говоря..... :!: :!: :!:
- Mario Andretti

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Окт 2004, 16:08

Е и аз участвах в данданията по Несторов .....горещо се надявам да получа такава "честитка" ....няма да се цепя от колектива я :twisted: Пък и ако спориш с длъжностно лице повече от 20 минути му свършват аргументите и винаги излизаш прав.
Не се притеснявайте ....не могат с пръст да ви пипнат освен за дребно хулиганство или подобна мижитурска законова глупост :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 01 Окт 2004, 16:15

Аз пък си мился нещо друго Василен и bmwdriver-ра седиха на ОМВ-то и гледаха през повечето време :) ,докато другите правеха кръгчета...мисля че всички знаем кои се въртят най-много :lol: :lol: :lol: :lol: ....та тоя е успял само да запише номерата на горните двама и за това само тях викат....
- Mario Andretti

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Окт 2004, 17:44

да за лоудриверите бяха пред мен и гледахме ... да се надявам да кажете за какво са ве викали

п.с. някой тука питаше за филмчета .. бях снимал няколко но нямам хубав нет да ги кача някъде .. да се надявам скоро да се оправи това положение и да ги видите .. имам към 6-7 дрифта

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 01 Окт 2004, 18:38

///M Power написа: ,докато другите правеха кръгчета...мисля че всички знаем кои се въртят най-много :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops: ма не бях само аз...
Да, за филмчетата много ще се радвам, че е30-ската я нямам в действие. Или да отида в ОМВ да попитам - абе така и така, ще може ли, само да си го презапиша :D
А, най-добре е и аз да не се цепя от колектива и да дойда с Вас до Райнонното - " Извинете, ще може ли пак кадъра със сивата Е30-ска" :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M Power » 01 Окт 2004, 18:44

a това какво е:
http://info.datacom.bg/MPower/Drift%20Night/ati.MOV
ама от ОМВ-то може да имат по-хубави,такаче ако искаш можеш да пробваш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Mario Andretti

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Окт 2004, 0:35

Абе Василен бая се въртя тогава май май... а пък за БМВдрайвъра може да са го сбъркали с Енджи!!!! На мене не са ми пратили честитка още.. аз се завъртях само един път и половина... май ще спра да идвам на сякви видове ОМВ-та и Бояни докато не ми възвърнат млако точки щото не смятам да ходя с рейса на работа... :oops: :roll:
Има ли нещо ново по темата :?: Я напишете какво е станало и за какво става дума :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 02 Окт 2004, 7:56

еййййййй мен не ми беше хрумнала тая идея, ама да питам:)
много ли ще е нагло ако идем на ОМВто и си поискаме записите с дрифтовете?:) 100000% имат доста по-добри записи от наличните ти:) поне да си ги имаме за спомен, ако не друго 8)

по темата: Василен да каже какво е станало в районното.
Пенчев, няма как да го звъркат с мен бе, ония им даде списък с номера на коли, явно ни работят под ред. бтв някой запомни ли го как изглежда тоя пантоф дето ни натопи? ако някой може да го распознае, да се навартаме към ОМВто, имам да му споделя някои лични мисли... 8)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 02 Окт 2004, 9:01

човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Окт 2004, 9:03

///M Power написа:...мисля че всички знаем кои се въртят най-много :lol: :lol: :lol: :lol: ....

Въпросния човек емигрира и няма как да му пратят призовка ;)
crazy-m написа:човека е постъпил много правилно,не ви е виновен той.всеки трябва да си носи отговорност за дайствията си

Напусни дискотеката бе момче!!! :twisted: Никой не е казал че няма виновни, има много ясно. Виновен е охлюва от ОМВ'то
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата