PORSCHE club Bulgaria
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Nasti написа:Общо взето в парите (имането или нямането им) могат да бъдат комплекс само в Абсурдистан (България), така че разграничавайте се от тези глупости и се стремете да трупате контакти и положенителни емоции от общуването с хората
Абсолютно! Всички имаме приятели/познати с повече пари който са много свестни хора и никога няма да се надуват, да избиват комплекси, но както каза и ти в БГ повечето с пари не са никак приатни.Последното нещо което се случи пред очите ми направо ме накара да онемея.. на ЕКО сме един четвъртак и спира няк'ъв Порш , Карера Кабрио (точно за тези който говорим) мисля.. и МадВаньо отива към него защото искаше да го разгледа и оня селянин отвътре му казва "Изчезвай от колата ми веднага"...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Чочо, а вие що не му показахте що е BMW POWER (нагледно без да включвате колите в СБЛЪСЪКА) 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
vicho написа:Чочо, а вие що не му показахте що е BMW POWER (нагледно без да включвате колите в СБЛЪСЪКА)
Аз отначало когато видях, че нещо му казва и си казах, че сигурно се познават.. и Ванката продължи да върви, идва при нас и казва какво е казал тоя "Г-н Малка Пишка".. ма беше късно, киселяка отпраши бързо!

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Затрих малко мнения, ще ме извинявате пичове ама никой не е длъжен да ви чете разправиите
Важното е че се разбрахте кой ,кое и как

Важното е че се разбрахте кой ,кое и как
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2