PORSCHE club Bulgaria

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Окт 2004, 19:34

Nasti написа:Общо взето в парите (имането или нямането им) могат да бъдат комплекс само в Абсурдистан (България), така че разграничавайте се от тези глупости и се стремете да трупате контакти и положенителни емоции от общуването с хората

Абсолютно! Всички имаме приятели/познати с повече пари който са много свестни хора и никога няма да се надуват, да избиват комплекси, но както каза и ти в БГ повечето с пари не са никак приатни.Последното нещо което се случи пред очите ми направо ме накара да онемея.. на ЕКО сме един четвъртак и спира няк'ъв Порш , Карера Кабрио (точно за тези който говорим) мисля.. и МадВаньо отива към него защото искаше да го разгледа и оня селянин отвътре му казва "Изчезвай от колата ми веднага"... :evil: :maad: :ranting: .., чакай малко бееее.. к'фо като караш Порш и си бъкан с пари и до тебе седи нек'фа кифла дето, ако нямаше такива възможности въобще нямаше да те погледне.. щото си олигофрен! Е как да не си мслиш, че всички такива са супер анти-хора.. ебаси! :no:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2004, 19:56

Чочо, а вие що не му показахте що е BMW POWER (нагледно без да включвате колите в СБЛЪСЪКА) :wink:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 13 Окт 2004, 20:02

vicho написа:Чочо, а вие що не му показахте що е BMW POWER (нагледно без да включвате колите в СБЛЪСЪКА) :wink:

Аз отначало когато видях, че нещо му казва и си казах, че сигурно се познават.. и Ванката продължи да върви, идва при нас и казва какво е казал тоя "Г-н Малка Пишка".. ма беше късно, киселяка отпраши бързо! :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 14 Окт 2004, 14:40

Penchev евала за идеята пич. :D :yes:
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 14 Окт 2004, 17:20

Затрих малко мнения, ще ме извинявате пичове ама никой не е длъжен да ви чете разправиите :!:
Важното е че се разбрахте кой ,кое и как

Предишна

Назад към Извън Темата