Разстояние от централна гара до Люлин 10 ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Apassionata написа:Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали:mha:
Хайде весело изкарване във "красивия" ни град!
Хахахахаха

В кой век живеете...

Аз ако нямам GPS в колата не я изкарвам от гаража...

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
И ако все пак решиш да идваш с влак, не си взимай такси от централна гара, а излез на булеварда и спри някое и пак гледай каква е тарифата!
Както каза колежката, не се шашкай от трафика, не е "много" изнервящ :mha: , пали бимата и газ е моя съвет
Както каза колежката, не се шашкай от трафика, не е "много" изнервящ :mha: , пали бимата и газ е моя съвет

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
aygofan написа:Apassionata написа:Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали:mha:
Хахахахаха![]()
В кой век живеете...![]()
ее леко да не паднеш само баща ти само с gps е карал
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
aygofan написа:Apassionata написа:Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Хахахахаха![]()
не всеки има пари за навигация...

Хахахахаха![]()
Ехеееееее, къде си бе играч?! :mha: От няколко теми насам ти си най-големия! Я по-добре не я изкарвай верно, да не се изгубиш някъде :mha:
kiko написа:ее леко да не паднеш само баща ти само с gps е карал
Баща ми не е пътувал повече от 200 км. в една посока (винаги в рамките на БГ-то).....
На мен ми се е случвало да прекося няколко държави за денонощие....

Сигурно след 50г и ние ще сме яко назад с матрЯла..

п.с.Peace Мишел...

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
А що занимаваш хората с глупости не мога да разбера?
В ръжда.com, не ти ли е по интересно?
Човека пита как да стигне от централна гара до люлин, той навигацията изкара чак, :mha: :mha:
В ръжда.com, не ти ли е по интересно?
Човека пита как да стигне от централна гара до люлин, той навигацията изкара чак, :mha: :mha:
Пали бимата и тръгвай , не си е работа с тея автобуси, таксита и тн. Баба ми и дядо ми от централна гара до банишора където такситата даже и неискат да те качват защото е на 2 преки им взели 20 лева и те хората не разбират и ги дали .... Аз съм в Холандия в момента , но ако имаш нужда веднага ще звънна на някой приятел да те закара или съпроводи ако си с кола ... 

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
zvezdo88 написа:Пали бимата и тръгвай , не си е работа с тея автобуси, таксита и тн. Баба ми и дядо ми от централна гара до банишора където такситата даже и неискат да те качват защото е на 2 преки им взели 20 лева и те хората не разбират и ги дали .... Аз съм в Холандия в момента , но ако имаш нужда веднага ще звънна на някой приятел да те закара или съпроводи ако си с кола ...
благодаря все пак ! много сте топли наистина евала това са колеги (доволен)

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Kambe препоръчвам ти го да идеш с бимата...все пак зависи колко си запознат със Софията..щото има места където можеш да се изнервиш...
Така или иначе аз когато отивам към Софията(и скоро мога да ви дойда на гости)по-принцип минавам по Сливница и барам само газ напрау....(спомняш ли си какво ти разправях за окачването-с това окачване перфектно се кефя на тия завои и булевардите около Кино Арена-бул.Европа....само като съм първи на светофара барам първя и якия звук накара близките автосервизи да се покажат монтиорите какво става тука...гледам минавам сам самичък по тоя булевард оня си бърше маслото по ръцете му ха ха общо взето перфектни улици има там стига да не е натоварен трафика...аз даже когато ходя на кино Арена там влизам с вратите напред)докато стигна Лулин 5 му ха ха ....щото по околовръстното разни тираджии те забавят...все пак зависи кой ден ще идеш и колко часа ще навлезеш....
Обаче ако нямаш каско силно ти препоръчвам да си намериш охраняем паркинг или гаражи...макар че моята я държа пред блока около 2 седмици и никой не ми я пипвал...
А и виж темата за сбирки София и иди на определения ден-понеделник на ОМВ след тунела посока Люлин...аз там ходих веднъж...
Така или иначе аз когато отивам към Софията(и скоро мога да ви дойда на гости)по-принцип минавам по Сливница и барам само газ напрау....(спомняш ли си какво ти разправях за окачването-с това окачване перфектно се кефя на тия завои и булевардите около Кино Арена-бул.Европа....само като съм първи на светофара барам първя и якия звук накара близките автосервизи да се покажат монтиорите какво става тука...гледам минавам сам самичък по тоя булевард оня си бърше маслото по ръцете му ха ха общо взето перфектни улици има там стига да не е натоварен трафика...аз даже когато ходя на кино Арена там влизам с вратите напред)докато стигна Лулин 5 му ха ха ....щото по околовръстното разни тираджии те забавят...все пак зависи кой ден ще идеш и колко часа ще навлезеш....
Обаче ако нямаш каско силно ти препоръчвам да си намериш охраняем паркинг или гаражи...макар че моята я държа пред блока около 2 седмици и никой не ми я пипвал...
А и виж темата за сбирки София и иди на определения ден-понеделник на ОМВ след тунела посока Люлин...аз там ходих веднъж...

- Kurt Vagner
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Жената да мърка
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Kurt Vagner написа:4-5 лв. ! Съвет такси на окей супертранс !
е*а си вица

Идвай с колата

Ако пък си мислиш, че ще се объркаш - може да ползваш услугата, която pandev22 ти предложи

А вие останалите без навигации къде се бутате не мога да ви разбера !!!

Както Мишелка каза - платени паркинги има във всички квартали, и предполагам, че ако решиш да идваш с колата, някой от съфорумците ще те опъти за такъв в зоната на здрача

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Колега, пали колата, запомни си маршрута преди т'ва от БГМАПС и си свиркай. Всичко е отлкова елементарно, вие чак пък толкова го мислите..
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3