Разстояние от централна гара до Люлин 10 ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Яну 2009, 21:57

Apassionata написа:Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали :uups: :mha:
Хайде весело изкарване във "красивия" ни град!

Хахахахаха :D
В кой век живеете... :?:
Аз ако нямам GPS в колата не я изкарвам от гаража... :uups:

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 20 Яну 2009, 22:06

И ако все пак решиш да идваш с влак, не си взимай такси от централна гара, а излез на булеварда и спри някое и пак гледай каква е тарифата!
Както каза колежката, не се шашкай от трафика, не е "много" изнервящ :mha: , пали бимата и газ е моя съвет 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Яну 2009, 22:32

aygofan написа:
Apassionata написа:Kambe Ако не си идвал в София с кола, в смисъл зад волана, може и да изжевееш лек ... шок... От трафика де.
Ако не познаваш града, съветвам те да си вземеш карта и още от сега да поразучиш маршрутите, по които ще се движиш. Не искам нищо лошо да кажа за способностите ти за ориентация, ма честно да ти кажа, и аз, дето съм от София, се губя в някои квартали :uups: :mha:

ее леко да не паднеш само баща ти само с gps е карал

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 20 Яну 2009, 22:37

aygofan написа:

не всеки има пари за навигация...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Яну 2009, 23:29

aygofan написа:

Ехеееееее, къде си бе играч?! :mha: От няколко теми насам ти си най-големия! Я по-добре не я изкарвай верно, да не се изгубиш някъде :mha:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Яну 2009, 23:40

kiko написа:ее леко да не паднеш само баща ти само с gps е карал

Баща ми не е пътувал повече от 200 км. в една посока (винаги в рамките на БГ-то).....
На мен ми се е случвало да прекося няколко държави за денонощие....
:shock: Напредък....
Сигурно след 50г и ние ще сме яко назад с матрЯла.. :winky:

п.с.Peace Мишел... :roll:

Аватар
Кара: E39

Мнение от ///M Body Shop » 20 Яну 2009, 23:47

А що занимаваш хората с глупости не мога да разбера?
В ръжда.com, не ти ли е по интересно?
Човека пита как да стигне от централна гара до люлин, той навигацията изкара чак, :mha: :mha:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Яну 2009, 23:53

Kambe написа:ако модераторите преценят нека заключат темата, за да не я превръщаме в чат

:uups:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 21 Яну 2009, 0:25

Пали бимата и тръгвай , не си е работа с тея автобуси, таксита и тн. Баба ми и дядо ми от централна гара до банишора където такситата даже и неискат да те качват защото е на 2 преки им взели 20 лева и те хората не разбират и ги дали .... Аз съм в Холандия в момента , но ако имаш нужда веднага ще звънна на някой приятел да те закара или съпроводи ако си с кола ... :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 21 Яну 2009, 0:34

zvezdo88 написа:Пали бимата и тръгвай , не си е работа с тея автобуси, таксита и тн. Баба ми и дядо ми от централна гара до банишора където такситата даже и неискат да те качват защото е на 2 преки им взели 20 лева и те хората не разбират и ги дали .... Аз съм в Холандия в момента , но ако имаш нужда веднага ще звънна на някой приятел да те закара или съпроводи ако си с кола ... :winky:

благодаря все пак ! много сте топли наистина евала това са колеги (доволен)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 21 Яну 2009, 0:38

Kambe,за кога става въпрос.званни 6е те ескортирам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 21 Яну 2009, 2:04

Kambe препоръчвам ти го да идеш с бимата...все пак зависи колко си запознат със Софията..щото има места където можеш да се изнервиш...
Така или иначе аз когато отивам към Софията(и скоро мога да ви дойда на гости)по-принцип минавам по Сливница и барам само газ напрау....(спомняш ли си какво ти разправях за окачването-с това окачване перфектно се кефя на тия завои и булевардите около Кино Арена-бул.Европа....само като съм първи на светофара барам първя и якия звук накара близките автосервизи да се покажат монтиорите какво става тука...гледам минавам сам самичък по тоя булевард оня си бърше маслото по ръцете му ха ха общо взето перфектни улици има там стига да не е натоварен трафика...аз даже когато ходя на кино Арена там влизам с вратите напред)докато стигна Лулин 5 му ха ха ....щото по околовръстното разни тираджии те забавят...все пак зависи кой ден ще идеш и колко часа ще навлезеш....
Обаче ако нямаш каско силно ти препоръчвам да си намериш охраняем паркинг или гаражи...макар че моята я държа пред блока около 2 седмици и никой не ми я пипвал...
А и виж темата за сбирки София и иди на определения ден-понеделник на ОМВ след тунела посока Люлин...аз там ходих веднъж... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Жената да мърка

Мнение от Kurt Vagner » 28 Яну 2009, 14:22

4-5 лв. ! Съвет такси на окей супертранс !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 28 Яну 2009, 15:00

Kurt Vagner написа:4-5 лв. ! Съвет такси на окей супертранс !

е*а си вица :lol: :lol: :lol:

Идвай с колата :) Верно, че може да изпиташ някакви затруднения с трафика, ама не е болка за умиране ... :roll: :lol: :lol: :lol:
Ако пък си мислиш, че ще се объркаш - може да ползваш услугата, която pandev22 ти предложи :yes:

А вие останалите без навигации къде се бутате не мога да ви разбера !!! :confused: :lol: :lol: :lol:
Както Мишелка каза - платени паркинги има във всички квартали, и предполагам, че ако решиш да идваш с колата, някой от съфорумците ще те опъти за такъв в зоната на здрача :P :lol:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 28 Яну 2009, 17:15

Колега, пали колата, запомни си маршрута преди т'ва от БГМАПС и си свиркай. Всичко е отлкова елементарно, вие чак пък толкова го мислите..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата