Да помогнем на домашните любимци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Банго » 19 Апр 2009, 22:11

+2 от мен и жената
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Апр 2009, 8:37

То насилието спрямо хората отдавна се приема за нормално и не се смята за престъпление, вие за животните ми говорите :help: Има си закон за ветеринарномедицинската дейност, където има доста санкции за нехуманно отношение към животните-верно, че са административни, но поне тоя зьакон да се прилагаше-една хубава глоба понякога прави чудеса :roll: В някои страни за такива неща вкарват в затвора :roll: Почти нищо няма да се промени, ако се инкриминира насилието над животните-най- много разни пробации и пр. глупости на таркалета.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 20 Апр 2009, 23:44

+1 от мен. А на колегата над мен искам да кажа, че насилието нито над хора нито над животни се приема за нормално в цивилизования свят. Тази подписка е начин да направим нещо с минимално за нас усилие- справка акцията наскоро относно метода инвитро- явно общественото мнение беше чуто в някаква степен и което е по-важно успя да повлияе. Дано помогнем поне малко, нищо не ни коства!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 21 Апр 2009, 10:29

+1

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 21 Апр 2009, 11:14

-1

тези насилвани животни, като убият още едно дете, пуснете петиция за защита на хората от уличните животни, моля.
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 21 Апр 2009, 11:50

И като толкова си навътре в материята я кажи колко деца има убити от улични животни? В тази петиция се говори за жестоко отношение към животните без значение улични или домашни.

Предишна

Назад към Извън Темата