Да помогнем на домашните любимци
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
То насилието спрямо хората отдавна се приема за нормално и не се смята за престъпление, вие за животните ми говорите
Има си закон за ветеринарномедицинската дейност, където има доста санкции за нехуманно отношение към животните-верно, че са административни, но поне тоя зьакон да се прилагаше-една хубава глоба понякога прави чудеса
В някои страни за такива неща вкарват в затвора
Почти нищо няма да се промени, ако се инкриминира насилието над животните-най- много разни пробации и пр. глупости на таркалета.

Никой не мое ма връне на селу!
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
+1 от мен. А на колегата над мен искам да кажа, че насилието нито над хора нито над животни се приема за нормално в цивилизования свят. Тази подписка е начин да направим нещо с минимално за нас усилие- справка акцията наскоро относно метода инвитро- явно общественото мнение беше чуто в някаква степен и което е по-важно успя да повлияе. Дано помогнем поне малко, нищо не ни коства!
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
-1
тези насилвани животни, като убият още едно дете, пуснете петиция за защита на хората от уличните животни, моля.
тези насилвани животни, като убият още едно дете, пуснете петиция за защита на хората от уличните животни, моля.
- Вуйчо Ваньо
- кандидат ентусиаст
-
И като толкова си навътре в материята я кажи колко деца има убити от улични животни? В тази петиция се говори за жестоко отношение към животните без значение улични или домашни.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2