Полигон в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от GorillaZoe » 21 Апр 2009, 17:42

истината ,е че няма къде ... имам предвид има няколко местенца ,ма шибаните кукари минават през 30 минутки... да събират рекет... тоест .. по-добре не.
Давай към някое село не много далече от софия ..и джиткай там.
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие :)

Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах

ЦЪК

ентусиаст
Аватар

Re: Полигон в София

Мнение от [Georgi] » 12 Апр 2010, 20:59

Стига бе хора ... не може в цяла София да няма един полигон...

Имаше една тема където един пич от СБА отговаряше на въпроси. Дайте да го запитаме. Ей сега ще потърся темата...

Потребител
Аватар
Кара: Partner VTC/Mondeo
Мечтае да кара: E90 330Xd

Мнение от valdesbg » 12 Апр 2010, 21:07

[Georgi] написа:Стига бе хора ... не може в цяла София да няма един полигон...

Имаше една тема където един пич от СБА отговаряше на въпроси. Дайте да го запитаме. Ей сега ще потърся темата...

Сещам се за два :
Първия на Ботевградско преди Враждебна , втория е на бул.Житница след бул.Овча купел .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re:

Мнение от barty » 12 Апр 2010, 21:08

///vlado написа:На СБА-то след караулката посоко Панчарево ще видиш една сграда има и табелки за сервиз на Маzda.Там си има всичко:улички,възвишения,светофари,допълнителен плац дето можеш да си правип каквото ти е на акъла.Много е добро аз там като малък съм ходил да карам и до ден днешем си е там ;)

Вече не пускат там :bang: Преди за 2лв можеше да караш цял ден но вече не става :censored: чичката на бариерата каза че вече собственика не иска да се мотаят разни обучаващи се.... А и имаше някакви кофи за боклук струпани там
:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 12 Апр 2010, 21:14

След Панчарево има една отбивка за трибуните, като завиеш по нея, след 100 метра ще разбереш какво съм имал в предвид.
Мястото е ИЗВЪН ПЪТЯ, така че дори да се заяждат нямат правото да го правят.
Виждал съм доста хора да се учат там, както и да злоупотребяват с каучук и бензин и тн :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 12 Апр 2010, 21:26

_65536_kb_sec_ написа:След Панчарево има една отбивка за трибуните, като завиеш по нея, след 100 метра ще разбереш какво съм имал в предвид.

на главния път има табелка за санаториум или болница. там на ляво се завива, като се спуснеш е от ляво. макар че ако си пред изпит се фанете у някое забутано село да покараш малко на улици, че да свикваш. година преди изпита си познавах лозен и селата наоколо все едно съм местен
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 12 Апр 2010, 21:44

Колега пътя от Драгалевци към Алеко, но през седмицата, а не почивните дни. Карам там от 13 годишен. Има много малък шанс за полиция а и са склонни към почерпка, поне преди време бяха :lol:
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Re:

Мнение от BMWPetar » 12 Апр 2010, 21:52

vectra написа:Горна баня , караш по пътя за Италианския лицей, подминаваш го и си продължаваш нагоре...пътят е с много слабо движение, а в края има и едно полигонче...

А тва е!
Горна баня-Бонсови поляни
Куки-йок, движение малко... Но не е лесен път...наклон, завои, липса на видимост...не е за баш начинаещи
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Апр 2010, 22:05

BMW_RIDER написа:Колега пътя от Драгалевци към Алеко, но през седмицата, а не почивните дни. Карам там от 13 годишен. Има много малък шанс за полиция а и са склонни към почерпка, поне преди време бяха :lol:

Там хич не е добре да кара,особенно през седмицата,щото и другите летът с 300 щото знаят,че няма хора,за не опитен шофьор хич няма да е добре да изпада в ситуация ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Апр 2010, 22:39

Зад Булгарплод в слатина имаше едно време полигон,но от доста време не съм ходил там

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 12 Апр 2010, 23:11

eekset написа:
_65536_kb_sec_ написа:След Панчарево има една отбивка за трибуните, като завиеш по нея, след 100 метра ще разбереш какво съм имал в предвид.

на главния път има табелка за санаториум или болница. там на ляво се завива, като се спуснеш е от ляво. макар че ако си пред изпит се фанете у някое забутано село да покараш малко на улици, че да свикваш. година преди изпита си познавах лозен и селата наоколо все едно съм местен

При болницата на Кокаляне ама е препълнено с народ :twisted:
:yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 15 Апр 2010, 17:05

Ако можеш да караш може към копитото ,златните мостове ,драгалвци-алеко и по и между селата.Ако смяташ, че не си свикнал достатъчно паркинга при трибуните на Кокаляне е точно като за теб
Live it like you Love it

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 15 Апр 2010, 18:34

Аз се сещам само за паркинга на Битака - голям и що годе равен. На няколко места има дупки, но пък хубавото е, че можеш и простотии да правиш, но да не дойдат куките, защото е далеч от блоковете. Но за твоя случай...можеш да си сложиш конуси/пръчки и да си тренираш там паркиране и т.н.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 24 Апр 2010, 18:19

някой си от друг форум написа:Днес се поразходих по местата около София за които знам, че биха могли да се ползуват за тренировъчен полигон.
1. Летище Лесново- всичко е супер подредено и много удобно за каране. Сега е собственост на "Албена Холдинг". Говорих с Изпълнителния директор, който няма нищо против да пуска по 2 коли срещу заплащане от 30-40лв с отчетен документ. Условията обаче са : вечр след 18.00 ч и да не се минава върху бялата маркировка в двата края на пистата. Свободната дължина е 900 м а ширината 25 м. Бетонното покритие е перфектно.
2. Мусачево- За нищо не става вече. Бетонното покритие е разбито, а заради все още кретащото ракетно поделение там не пускат никой да стъпи зад оградата.
3. Бухово- явно само аз не съм знаел до сега за тази писта. Покритието е добро, завоите са доста технични. Терена е общински, достъпа свободен, а живущите са претръпнали и не правят забележки. До тук всичко е добре но се потвърди това, което каза колегата погоре- асфалта е зърнест и ако дрифтиш гумите свършват много бързо. Може да се джитка със стари гуми- гумаджийницата в съседство ги продава по 10-15 лева.

Последното е добър вариант за начинаещи а и не само :winky:
Трасето е писта за картинг, поради което завоите са малко по-остри и малки.
И е извън републиканската мрежа!
Изображение
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата