Полигон в София
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- GorillaZoe
- Потребител
-
истината ,е че няма къде ... имам предвид има няколко местенца ,ма шибаните кукари минават през 30 минутки... да събират рекет... тоест .. по-добре не.
Давай към някое село не много далече от софия ..и джиткай там.
Давай към някое село не много далече от софия ..и джиткай там.
CaHuTaPa написа:SORRY че не е измита но водата скочи с 4% и е скапо Удоволствие![]()
Yordanovv написа:Има ракаро седялки , къстъм боя , оборотомер , подлакатник колони "aico", цд , мислих и турбо да и слагам ма се отказах
ЦЪК
Re: Полигон в София
Стига бе хора ... не може в цяла София да няма един полигон...
Имаше една тема където един пич от СБА отговаряше на въпроси. Дайте да го запитаме. Ей сега ще потърся темата...
Имаше една тема където един пич от СБА отговаряше на въпроси. Дайте да го запитаме. Ей сега ще потърся темата...
- valdesbg
- Потребител
-
- Кара: Partner VTC/Mondeo
- Мечтае да кара: E90 330Xd
[Georgi] написа:Стига бе хора ... не може в цяла София да няма един полигон...
Сещам се за два :
Първия на Ботевградско преди Враждебна , втория е на бул.Житница след бул.Овча купел .
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re:
///vlado написа:На СБА-то след караулката посоко Панчарево ще видиш една сграда има и табелки за сервиз на Маzda.Там си има всичко:улички,възвишения,светофари,допълнителен плац дето можеш да си правип каквото ти е на акъла.Много е добро аз там като малък съм ходил да карам и до ден днешем си е там
Вече не пускат там

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
След Панчарево има една отбивка за трибуните, като завиеш по нея, след 100 метра ще разбереш какво съм имал в предвид.
Мястото е ИЗВЪН ПЪТЯ, така че дори да се заяждат нямат правото да го правят.
Виждал съм доста хора да се учат там, както и да злоупотребяват с каучук и бензин и тн

Мястото е ИЗВЪН ПЪТЯ, така че дори да се заяждат нямат правото да го правят.
Виждал съм доста хора да се учат там, както и да злоупотребяват с каучук и бензин и тн

- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
_65536_kb_sec_ написа:След Панчарево има една отбивка за трибуните, като завиеш по нея, след 100 метра ще разбереш какво съм имал в предвид.
на главния път има табелка за санаториум или болница. там на ляво се завива, като се спуснеш е от ляво. макар че ако си пред изпит се фанете у някое забутано село да покараш малко на улици, че да свикваш. година преди изпита си познавах лозен и селата наоколо все едно съм местен
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Колега пътя от Драгалевци към Алеко, но през седмицата, а не почивните дни. Карам там от 13 годишен. Има много малък шанс за полиция а и са склонни към почерпка, поне преди време бяха 

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Re:
vectra написа:Горна баня , караш по пътя за Италианския лицей, подминаваш го и си продължаваш нагоре...пътят е с много слабо движение, а в края има и едно полигонче...
А тва е!
Горна баня-Бонсови поляни
Куки-йок, движение малко... Но не е лесен път...наклон, завои, липса на видимост...не е за баш начинаещи
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
BMW_RIDER написа:Колега пътя от Драгалевци към Алеко, но през седмицата, а не почивните дни. Карам там от 13 годишен. Има много малък шанс за полиция а и са склонни към почерпка, поне преди време бяха
Там хич не е добре да кара,особенно през седмицата,щото и другите летът с 300 щото знаят,че няма хора,за не опитен шофьор хич няма да е добре да изпада в ситуация

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Зад Булгарплод в слатина имаше едно време полигон,но от доста време не съм ходил там
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
eekset написа:_65536_kb_sec_ написа:След Панчарево има една отбивка за трибуните, като завиеш по нея, след 100 метра ще разбереш какво съм имал в предвид.
на главния път има табелка за санаториум или болница. там на ляво се завива, като се спуснеш е от ляво. макар че ако си пред изпит се фанете у някое забутано село да покараш малко на улици, че да свикваш. година преди изпита си познавах лозен и селата наоколо все едно съм местен
При болницата на Кокаляне ама е препълнено с народ

Ако можеш да караш може към копитото ,златните мостове ,драгалвци-алеко и по и между селата.Ако смяташ, че не си свикнал достатъчно паркинга при трибуните на Кокаляне е точно като за теб
Live it like you Love it
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Аз се сещам само за паркинга на Битака - голям и що годе равен. На няколко места има дупки, но пък хубавото е, че можеш и простотии да правиш, но да не дойдат куките, защото е далеч от блоковете. Но за твоя случай...можеш да си сложиш конуси/пръчки и да си тренираш там паркиране и т.н.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
някой си от друг форум написа:Днес се поразходих по местата около София за които знам, че биха могли да се ползуват за тренировъчен полигон.
1. Летище Лесново- всичко е супер подредено и много удобно за каране. Сега е собственост на "Албена Холдинг". Говорих с Изпълнителния директор, който няма нищо против да пуска по 2 коли срещу заплащане от 30-40лв с отчетен документ. Условията обаче са : вечр след 18.00 ч и да не се минава върху бялата маркировка в двата края на пистата. Свободната дължина е 900 м а ширината 25 м. Бетонното покритие е перфектно.
2. Мусачево- За нищо не става вече. Бетонното покритие е разбито, а заради все още кретащото ракетно поделение там не пускат никой да стъпи зад оградата.
3. Бухово- явно само аз не съм знаел до сега за тази писта. Покритието е добро, завоите са доста технични. Терена е общински, достъпа свободен, а живущите са претръпнали и не правят забележки. До тук всичко е добре но се потвърди това, което каза колегата погоре- асфалта е зърнест и ако дрифтиш гумите свършват много бързо. Може да се джитка със стари гуми- гумаджийницата в съседство ги продава по 10-15 лева.
Последното е добър вариант за начинаещи а и не само

Трасето е писта за картинг, поради което завоите са малко по-остри и малки.
И е извън републиканската мрежа!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2