Технически изправно ли ви е BMW-то след.........

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Re:

Мнение от Бумърчето » 11 Фев 2010, 23:50

kapitanat написа:не само пътищата , но и шофиорите са за пишман , аз се връщат в Бургас от София по магистралата , карах повече от разумно 110-120 км/ч , когато спуках чисто нова гума Нитто Инво , не че има значение каква е като е нова , но просто е .

Мой човек едно време имаше една фраза типично по комунистически но пък валдно за човечеството-"По-далече,по-бързо,по-високо".Капитализма отдавна го постигна за нас остана само фразата.....Български автомобил да си сивидял наше родно производство-НЯМА поне за сега.
Ако не си гледаш колата иTUV и 10 пъти да минаваш технически преглед в годината- ще те помоля за едно нещо - изброй на ден през колко трапове минаваш във ВАРНА са трапове вече толкова пъти трябва да минеш на преглед казто искаш сигурност.Правиш ли го........ да дрънка че някой дуг е виновен е тема за обсъждане само на нас българите а инциденти винаги стават- гуми се пукат ивъв F1 въпреки че са сериозна цифра само че в нашата мила България контестация не можеш да подадеш а директно обличаш дървения костюм.
ако се давиш помогни си сам-нали знаеш.Никой не е длъжен да те спасява.
Ако не искаш да пукаш гуми карай каруца (новите са сгуми- ЕВОЛЮЦИЯ :lol: )
Всички в бункера и господ с нази..................

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Re:

Мнение от Бумърчето » 11 Фев 2010, 23:54

amd написа:Позволете да вметна един обобщен коментар - пътищата по цялата ни родина за съжаление са зле, но не е тайна, че и малко хора се съобразяват и масово се кара като за последно. Аз лично не мисля, че ако се спазва правилника нещо толкова лошо може да се случи...ама хей ни - кой ти мисли, давай газ смело, нека си подскача на метър от земята цялата кола :roll:

А така!!! харесвам мнението..........

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Re: Технически изправно ли ви е BMW-то след.........

Мнение от павката » 12 Фев 2010, 17:43

Бумърчето написа:
Бумърчето написа:Понеже пускате клипчета с ужастни моменти, искам да ви попитам-Посещавате ли сервиз след срещата ви с т.нар.-дупки,хендеци,копки,окопи........... по пътищата на на нашата родина........... Вчера 5 души са се убили по пътя Асенов град Кърджали.Разнесаха инцидента по всички медии.Тъжно е и много лошо нали. Никой обаче не показа пътя до Асенов град.Пътувах август месец от Стара загора до Асенов град -около 20км преди да вляза в града ,пътя беше като след война ,такъв беше и на връщане.Карал съм с 20-на километра за да не попадна в някой от окопите и да пукна гума,счупя джанта,потроша окачване чакаше ме и път до Варна.Не искам да коментирам и паралелния път -Ямбол,Средец,Бургас - Езикът ми ще бъде много остър като се има предвид че КАТ ме препрати от там щото на 5-ката беше станало нещо(ЗА Бога братя не минавайте от там).
Сещате ли се за клипчетата -Колко от вас минават на праглед след подобни срещи с меко казано неравностите (Аз винаги.Оглеждам си бумъра и сам ,и спомощ от приятели автомонтьори)
Нали знаете ,че технически неизправната ви кола е риск за вас и другите с вас и другите около вас.
След тези коментари си кажете мнението а не гледайте само клипчета за да се чудите от къде идва хорското нещастие-само от скоростта ли???????????

ти някъв "нежен" ми изглеждаш с тия твоите цитати :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: някво 325

Мнение от Vai-Holding » 12 Фев 2010, 19:01

А пък да не говорим за пътя във Варна до салоните имам чуството че и дори в Ирак след бомбардировките са нямали такива ЯМИ особено до Лук Ойл е на целия път СРАМ за държавата ни в фирмата в момента има 7 германци които работят с нас и те пътуват от там всеки ден няма да ви казвам какви са им отзвуците за Пътя и за държавата ни . И после плащай винтеки,застраховки,прегледи и за какво да караме по ендеци

:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :censored: :censored: :banghead:
Изображение
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 13 Фев 2010, 12:29

Vai-Holding написа:А пък да не говорим за пътя във Варна до салоните имам чуството че и дори в Ирак след бомбардировките са нямали такива ЯМИ особено до Лук Ойл е на целия път СРАМ за държавата ни в фирмата в момента има 7 германци които работят с нас и те пътуват от там всеки ден няма да ви казвам какви са им отзвуците за Пътя и за държавата ни . И после плащай винтеки,застраховки,прегледи и за какво да караме по ендеци

:censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :banghead: :banghead: :banghead: :censored: :censored: :banghead:

Прав си, Варна за сега май държи първо място по дупки(и то какви). Последствията за мен са - два гръмнали амортисьора, няколко криви джанти и една гума. Да не говорим че е доста опасно да се шофира, защото този който е до теб може да не те види, и като кривне рязко да те удари.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 13 Фев 2010, 14:06

Тотално съм разочарован от Бг пътищата.Налях много пари в спортно окачване и гуми в чужбина,които разпилях по родните пътища.Сериозно се замислям догодина като се прибирам пак в Бг,да си взема некъв евтин джип,а бимата си почива за лятото.Немога да свикна,че в градски условия трябва да следиш да не нацелиш шахта,вместо пътя и участниците в него.Извън града секунда невнимание=на нацелена дупка,после криви джанти,гуми с балони,биалетки,носачи,накрайници................................................
Абе шофирането в Бг си е як стрес.
Знам,че много хора във форума си подържат колите в идеално техническо състояние като мен,но биват незаслужено наказани от лошата инфраструктура.Тази зима не можах да се порадвам на пъуванията ми из страната,понеже бяха съпътствани с повреди по ходовата част и обикаляне по серввизи :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 14 Фев 2010, 17:23

започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи
DIESEL POWER
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 14 Фев 2010, 17:36

dmxl написа:започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи

А аз достигам до извода че ако не можеш да караш и БТР да ти дадът ще се счупи(нищо лично).
Какво сте се размрънкали,навсякъде където има подобен климат има много дупки в този сезон и няма как да е другояче ;) съвсем нормално е,а които е решил да се прави на Шумахер ще си изправя джантите по-често :lol:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 14 Фев 2010, 18:06

(bubsa) написа:
dmxl написа:започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи

А аз достигам до извода че ако не можеш да караш и БТР да ти дадът ще се счупи(нищо лично).
Какво сте се размрънкали,навсякъде където има подобен климат има много дупки в този сезон и няма как да е другояче ;) съвсем нормално е,а които е решил да се прави на Шумахер ще си изправя джантите по-често :lol:

Виж ако бяхме с немски климат,дупките щяха да изчезнат :mhihi:
Никой не реве,макар че положението е повече от плачевно.
В момента когато ми се разглоби предното окачване карах като "бесен"(шумахер) с 55км/ч,но ямата не ми прости!
Забога поне да бяха сложили знак че пътя се е свлякъл в дясното платно :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 14 Фев 2010, 20:17

На кмета като му писне да си труши мерцедеса ще даде пари да се оправят дупките. :roll: евентуално

Face,тези знаци ще станат по-масови и от тези за ограничението на скоростта. :no:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 14 Фев 2010, 23:10

Face написа:
(bubsa) написа:

Виж ако бяхме с немски климат,дупките щяха да изчезнат :mhihi:
Никой не реве,макар че положението е повече от плачевно.
В момента когато ми се разглоби предното окачване карах като "бесен"(шумахер) с 55км/ч,но ямата не ми прости!
Забога поне да бяха сложили знак че пътя се е свлякъл в дясното платно :ranting:

:mhihi: :yes: :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Фев 2010, 23:24

не знам за бтр дали ще издържи, но бг маршрутката е непобедима :mhihi:
относно климата, не мисля че нашия е нещо уникално, има го на много места... отделно може да се разграничат отделни климатични зони у нас... но дупките са еднакво големи навсякъде :ranting:
но като оправдание става, убедил съм се, че ако трябва да се обясни защо нещо няма да стане, ние българите сме н1 :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d 05
Мечтае да кара: F10 M550D

Мнение от dmxl » 15 Фев 2010, 16:34

(bubsa) написа:

колега не става въпрос кой колко може да кара и какво е времето на вън,въпроса е че е така си плащаме данъци и винетки а нашите пари отиват за SPA-хотелчета и други подобни,ама като си седим и си траем и за оправдание си намираме обяснения като например че японските коли видиш ли били по-здрави от немските и подобни така ще е
DIESEL POWER
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 16 Фев 2010, 20:42

Не карайте в средната лента преди спирката на Аспаруховия мост точно на завоя..... :banghead: :banghead: :banghead:
Карайте в лявата лента пак има дупки, но не са кратери.... :banghead: :banghead: :banghead: ИЛИ карайте с повишено внимание. :banghead: :ranting: :ranting: Че резулата е крива джанта + загубен таз някъде в нищото. Благодарение на runflat-a, че иначе и гуми щях да купувам...............
А нашия кмет кога ще даде пари за оправяне на дупките. :ranting: :ranting: Верно няма пари, ама чак толкова!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 16 Фев 2010, 22:14

Точно там един авера в неделя,пръсна 2 гуми и има съмнение за изкривени джанти.Ако недай си боже ви се случи на вас и имате каско,отбийте,извикайте ченгетата да ви напишат протокол,после плащат на 50% от цената на същите гуми като нови(поне в неговата застр.компания,забравих коя е :))

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата