Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Re:
kapitanat написа:не само пътищата , но и шофиорите са за пишман , аз се връщат в Бургас от София по магистралата , карах повече от разумно 110-120 км/ч , когато спуках чисто нова гума Нитто Инво , не че има значение каква е като е нова , но просто е .
Мой човек едно време имаше една фраза типично по комунистически но пък валдно за човечеството-"По-далече,по-бързо,по-високо".Капитализма отдавна го постигна за нас остана само фразата.....Български автомобил да си сивидял наше родно производство-НЯМА поне за сега.
Ако не си гледаш колата иTUV и 10 пъти да минаваш технически преглед в годината- ще те помоля за едно нещо - изброй на ден през колко трапове минаваш във ВАРНА са трапове вече толкова пъти трябва да минеш на преглед казто искаш сигурност.Правиш ли го........ да дрънка че някой дуг е виновен е тема за обсъждане само на нас българите а инциденти винаги стават- гуми се пукат ивъв F1 въпреки че са сериозна цифра само че в нашата мила България контестация не можеш да подадеш а директно обличаш дървения костюм.
ако се давиш помогни си сам-нали знаеш.Никой не е длъжен да те спасява.
Ако не искаш да пукаш гуми карай каруца (новите са сгуми- ЕВОЛЮЦИЯ

Всички в бункера и господ с нази..................
- Бумърчето
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320ci
- Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo
Re:
amd написа:Позволете да вметна един обобщен коментар - пътищата по цялата ни родина за съжаление са зле, но не е тайна, че и малко хора се съобразяват и масово се кара като за последно. Аз лично не мисля, че ако се спазва правилника нещо толкова лошо може да се случи...ама хей ни - кой ти мисли, давай газ смело, нека си подскача на метър от земята цялата кола
А така!!! харесвам мнението..........
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Технически изправно ли ви е BMW-то след.........
Бумърчето написа:Бумърчето написа:Понеже пускате клипчета с ужастни моменти, искам да ви попитам-Посещавате ли сервиз след срещата ви с т.нар.-дупки,хендеци,копки,окопи........... по пътищата на на нашата родина........... Вчера 5 души са се убили по пътя Асенов град Кърджали.Разнесаха инцидента по всички медии.Тъжно е и много лошо нали. Никой обаче не показа пътя до Асенов град.Пътувах август месец от Стара загора до Асенов град -около 20км преди да вляза в града ,пътя беше като след война ,такъв беше и на връщане.Карал съм с 20-на километра за да не попадна в някой от окопите и да пукна гума,счупя джанта,потроша окачване чакаше ме и път до Варна.Не искам да коментирам и паралелния път -Ямбол,Средец,Бургас - Езикът ми ще бъде много остър като се има предвид че КАТ ме препрати от там щото на 5-ката беше станало нещо(ЗА Бога братя не минавайте от там).
Сещате ли се за клипчетата -Колко от вас минават на праглед след подобни срещи с меко казано неравностите (Аз винаги.Оглеждам си бумъра и сам ,и спомощ от приятели автомонтьори)
Нали знаете ,че технически неизправната ви кола е риск за вас и другите с вас и другите около вас.
След тези коментари си кажете мнението а не гледайте само клипчета за да се чудите от къде идва хорското нещастие-само от скоростта ли???????????
ти някъв "нежен" ми изглеждаш с тия твоите цитати

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
А пък да не говорим за пътя във Варна до салоните имам чуството че и дори в Ирак след бомбардировките са нямали такива ЯМИ особено до Лук Ойл е на целия път СРАМ за държавата ни в фирмата в момента има 7 германци които работят с нас и те пътуват от там всеки ден няма да ви казвам какви са им отзвуците за Пътя и за държавата ни . И после плащай винтеки,застраховки,прегледи и за какво да караме по ендеци

Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Vai-Holding написа:А пък да не говорим за пътя във Варна до салоните имам чуството че и дори в Ирак след бомбардировките са нямали такива ЯМИ особено до Лук Ойл е на целия път СРАМ за държавата ни в фирмата в момента има 7 германци които работят с нас и те пътуват от там всеки ден няма да ви казвам какви са им отзвуците за Пътя и за държавата ни . И после плащай винтеки,застраховки,прегледи и за какво да караме по ендеци![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прав си, Варна за сега май държи първо място по дупки(и то какви). Последствията за мен са - два гръмнали амортисьора, няколко криви джанти и една гума. Да не говорим че е доста опасно да се шофира, защото този който е до теб може да не те види, и като кривне рязко да те удари.
- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Тотално съм разочарован от Бг пътищата.Налях много пари в спортно окачване и гуми в чужбина,които разпилях по родните пътища.Сериозно се замислям догодина като се прибирам пак в Бг,да си взема некъв евтин джип,а бимата си почива за лятото.Немога да свикна,че в градски условия трябва да следиш да не нацелиш шахта,вместо пътя и участниците в него.Извън града секунда невнимание=на нацелена дупка,после криви джанти,гуми с балони,биалетки,носачи,накрайници................................................
Абе шофирането в Бг си е як стрес.
Знам,че много хора във форума си подържат колите в идеално техническо състояние като мен,но биват незаслужено наказани от лошата инфраструктура.Тази зима не можах да се порадвам на пъуванията ми из страната,понеже бяха съпътствани с повреди по ходовата част и обикаляне по серввизи
Абе шофирането в Бг си е як стрес.
Знам,че много хора във форума си подържат колите в идеално техническо състояние като мен,но биват незаслужено наказани от лошата инфраструктура.Тази зима не можах да се порадвам на пъуванията ми из страната,понеже бяха съпътствани с повреди по ходовата част и обикаляне по серввизи

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
dmxl написа:започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи
А аз достигам до извода че ако не можеш да караш и БТР да ти дадът ще се счупи(нищо лично).
Какво сте се размрънкали,навсякъде където има подобен климат има много дупки в този сезон и няма как да е другояче

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
(bubsa) написа:dmxl написа:започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи
А аз достигам до извода че ако не можеш да караш и БТР да ти дадът ще се счупи(нищо лично).
Какво сте се размрънкали,навсякъде където има подобен климат има много дупки в този сезон и няма как да е другоячесъвсем нормално е,а които е решил да се прави на Шумахер ще си изправя джантите по-често
Виж ако бяхме с немски климат,дупките щяха да изчезнат

Никой не реве,макар че положението е повече от плачевно.
В момента когато ми се разглоби предното окачване карах като "бесен"(шумахер) с 55км/ч,но ямата не ми прости!
Забога поне да бяха сложили знак че пътя се е свлякъл в дясното платно

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
На кмета като му писне да си труши мерцедеса ще даде пари да се оправят дупките.
евентуално
Face,тези знаци ще станат по-масови и от тези за ограничението на скоростта.

Face,тези знаци ще станат по-масови и от тези за ограничението на скоростта.

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Face написа:(bubsa) написа:dmxl написа:започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи
Какво сте се размрънкали,навсякъде където има подобен климат има много дупки в този сезон и няма как да е другоячесъвсем нормално е,а които е решил да се прави на Шумахер ще си изправя джантите по-често
Виж ако бяхме с немски климат,дупките щяха да изчезнат![]()
Никой не реве,макар че положението е повече от плачевно.
В момента когато ми се разглоби предното окачване карах като "бесен"(шумахер) с 55км/ч,но ямата не ми прости!
Забога поне да бяха сложили знак че пътя се е свлякъл в дясното платно

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
не знам за бтр дали ще издържи, но бг маршрутката е непобедима
относно климата, не мисля че нашия е нещо уникално, има го на много места... отделно може да се разграничат отделни климатични зони у нас... но дупките са еднакво големи навсякъде
но като оправдание става, убедил съм се, че ако трябва да се обясни защо нещо няма да стане, ние българите сме н1

относно климата, не мисля че нашия е нещо уникално, има го на много места... отделно може да се разграничат отделни климатични зони у нас... но дупките са еднакво големи навсякъде

но като оправдание става, убедил съм се, че ако трябва да се обясни защо нещо няма да стане, ние българите сме н1

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
(bubsa) написа:dmxl написа:започнах да стигам до извода че в бг трябва да се кара някъв джип,макар че и той ще се счупи
колега не става въпрос кой колко може да кара и какво е времето на вън,въпроса е че е така си плащаме данъци и винетки а нашите пари отиват за SPA-хотелчета и други подобни,ама като си седим и си траем и за оправдание си намираме обяснения като например че японските коли видиш ли били по-здрави от немските и подобни така ще е
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Не карайте в средната лента преди спирката на Аспаруховия мост точно на завоя.....
Карайте в лявата лента пак има дупки, но не са кратери....
ИЛИ карайте с повишено внимание.
Че резулата е крива джанта + загубен таз някъде в нищото. Благодарение на runflat-a, че иначе и гуми щях да купувам...............
А нашия кмет кога ще даде пари за оправяне на дупките.
Верно няма пари, ама чак толкова!!!

Карайте в лявата лента пак има дупки, но не са кратери....

А нашия кмет кога ще даде пари за оправяне на дупките.

Точно там един авера в неделя,пръсна 2 гуми и има съмнение за изкривени джанти.Ако недай си боже ви се случи на вас и имате каско,отбийте,извикайте ченгетата да ви напишат протокол,после плащат на 50% от цената на същите гуми като нови(поне в неговата застр.компания,забравих коя е
)

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3