За чий е този чат...
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Много отдавна се обмисля идеята да се съберат този чат и другия в УниБГ мрежата. Така винаги ще има по 20-30 души онлайн, но за сега има някой дребни пречки, които трябва да се прескочат.
support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
bmw maniqk ivo bmw написа:Е аз влизам ама като нема кой да ме напсува се омитам.
Точно ти не мисля че можеш да се оплачеш от внимание

Но щом това ти е проблема - аз ще свърша тази работа като те засека

- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Малко промени, за това има по 50 човека 

support@bmwpower-bg.net
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
support@bmwpower-bg.net
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Супер тъпо е така...
ебати ужаса една свестна приказак не може да си каже човек. Така хората от форума ще спрат да влизат 100% все едно да пуснеш 5 бели овце в стадо от 50 сини
Жестоко
ебати ужаса една свестна приказак не може да си каже човек. Така хората от форума ще спрат да влизат 100% все едно да пуснеш 5 бели овце в стадо от 50 сини

Жестоко

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Еми ще пооставим малко да видим как е и тогава. Не може да се угоди на всички. Веднъж хората били малко, сега пък много. Онзи имал оп, друг нямал. Нали навсякъде са хора, които влизат във форума... А и има и възможност за личен разговор.
support@bmwpower-bg.net
pAbLo написа:Защо не влизам в Чата на форума![]()
1.НЕ ми харесва уеб клиента.Ползвам си Мирката.
2.Повечето пишат на кирилица и ЦВЕТНО което на черния ми екран е като лайно с лимон![]()
3.Ползват се емоут икони който в мирката излизат като чист текст.Как да помня кое кво трябва да значи.
Още причини
Изложи се сега :-) Чакай да ти обясня колкото мога поне:
1. Можеш и от Мирката да влизаш на който сервер си искаш, това не го ли знаеше:)
2. Можеш да си направиш различни цветове
3. Тва не го разбрах

Ако някой има проблем със сървъра irc.ITDNet.net може да влиза на irc.interbgc.com
No bling at the Ring
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
BadAngel написа:pAbLo написа:Защо не влизам в Чата на форума![]()
1.НЕ ми харесва уеб клиента.Ползвам си Мирката.
2.Повечето пишат на кирилица и ЦВЕТНО което на черния ми екран е като лайно с лимон![]()
3.Ползват се емоут икони който в мирката излизат като чист текст.Как да помня кое кво трябва да значи.
Още причини
Изложи се сега :-) Чакай да ти обясня колкото мога поне:
1. Можеш и от Мирката да влизаш на който сервер си искаш, това не го ли знаеше:)
2. Можеш да си направиш различни цветове
3. Тва не го разбрахне помниш ли, че две точки и скоба е усмивка
Ако някой има проблем със сървъра irc.ITDNet.net може да влиза на irc.interbgc.com
Не си го разбрал

1. Трябва да отвориш две мирки ако мразош уеб клиенти, а това дразни.
2. Може да си направи различни, но скоро всеки пишеше различен цвят от тези на дъгата и какъвто и фон да сложиш все на някой няма да виждаш текста

3. Освен усмивките има и доста различни кодове, които излизат. Наистина се получава дразнещо, когато те не се асоциират с картинки

Та в общи линии пабло е прав. Надявам се, че сега нещата ще са по-добре. Не, че няма да има нищо дразнещо, но поне един по-добър баланс...
support@bmwpower-bg.net
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Така е, но самия момент да си говориш с хора, които са свързани помежду си, а в същото време не се виждат е досаден
УЕБ клиентите наистина са доста по-неудобни и тях ги предпочитат хора, които просто искат да влязат да си поговорят с някого без да се затрудняват с разни опции, но естествено това е за сметка на качеството
Та сега дано е по-добре. Старите кучета от мирката заедно със старите кучета от форума
П.С. Освен това се оплакваха хората, че нямало жени в канала. Сега има яко females
[f] 

П.С. Освен това се оплакваха хората, че нямало жени в канала. Сега има яко females

support@bmwpower-bg.net
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3