За чий е този чат...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 28 Фев 2005, 21:24

Много отдавна се обмисля идеята да се съберат този чат и другия в УниБГ мрежата. Така винаги ще има по 20-30 души онлайн, но за сега има някой дребни пречки, които трябва да се прескочат.
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 01 Мар 2005, 0:06

bmw maniqk ivo bmw написа:Е аз влизам ама като нема кой да ме напсува се омитам. :mhihi:

Точно ти не мисля че можеш да се оплачеш от внимание :mhihi:
Но щом това ти е проблема - аз ще свърша тази работа като те засека :mhihi:
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 01 Мар 2005, 16:08

Защо не влизам в Чата на форума :arrow:
1.НЕ ми харесва уеб клиента.Ползвам си Мирката.
2.Повечето пишат на кирилица и ЦВЕТНО което на черния ми екран е като лайно с лимон :confused:
3.Ползват се емоут икони който в мирката излизат като чист текст.Как да помня кое кво трябва да значи.
Още причини :roll:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 01 Мар 2005, 17:19

Е, то и аз бях така до вчера, ма Иво ми каза как да си направя настройките и вече всичко ми е окей :roll: :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 01 Мар 2005, 22:29

я влезте сега да видите :shock:
към 50 човека има :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 01 Мар 2005, 22:46

Малко промени, за това има по 50 човека :)
support@bmwpower-bg.net

Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
Мечтае да кара: М5
Детайли за колата: много синя и много черна

Мнение от Hristo » 01 Мар 2005, 22:51

най сетне са обединени 2-та чата предполагам :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 02 Мар 2005, 0:19

support@bmwpower-bg.net

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Мар 2005, 18:12

Супер тъпо е така...
ебати ужаса една свестна приказак не може да си каже човек. Така хората от форума ще спрат да влизат 100% все едно да пуснеш 5 бели овце в стадо от 50 сини ;)
Жестоко ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 02 Мар 2005, 18:13

Еми ще пооставим малко да видим как е и тогава. Не може да се угоди на всички. Веднъж хората били малко, сега пък много. Онзи имал оп, друг нямал. Нали навсякъде са хора, които влизат във форума... А и има и възможност за личен разговор.
support@bmwpower-bg.net

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 02 Мар 2005, 18:48

А и има и възможност за личен разговор.

Както и тук нали :roll:
В каналите никога не е било за големи разговори :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 03 Мар 2005, 15:27

pAbLo написа:Защо не влизам в Чата на форума :arrow:
2.Повечето пишат на кирилица и ЦВЕТНО което на черния ми екран е като лайно с лимон :confused:
3.Ползват се емоут икони който в мирката излизат като чист текст.Как да помня кое кво трябва да значи.

Изложи се сега :-) Чакай да ти обясня колкото мога поне:

1. Можеш и от Мирката да влизаш на който сервер си искаш, това не го ли знаеше:)
2. Можеш да си направиш различни цветове
3. Тва не го разбрах :) не помниш ли, че две точки и скоба е усмивка :)

Ако някой има проблем със сървъра irc.ITDNet.net може да влиза на irc.interbgc.com
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 03 Мар 2005, 18:04

BadAngel написа:
pAbLo написа:Защо не влизам в Чата на форума :arrow:

Изложи се сега :-) Чакай да ти обясня колкото мога поне:

1. Можеш и от Мирката да влизаш на който сервер си искаш, това не го ли знаеше:)
2. Можеш да си направиш различни цветове
3. Тва не го разбрах :) не помниш ли, че две точки и скоба е усмивка :)

Ако някой има проблем със сървъра irc.ITDNet.net може да влиза на irc.interbgc.com

Не си го разбрал ;)

1. Трябва да отвориш две мирки ако мразош уеб клиенти, а това дразни.
2. Може да си направи различни, но скоро всеки пишеше различен цвят от тези на дъгата и какъвто и фон да сложиш все на някой няма да виждаш текста :) А и кой ще седне да си мени цветовете на мирка само заради 5 потребителя от уеб чата.
3. Освен усмивките има и доста различни кодове, които излизат. Наистина се получава дразнещо, когато те не се асоциират с картинки ;)

Та в общи линии пабло е прав. Надявам се, че сега нещата ще са по-добре. Не, че няма да има нищо дразнещо, но поне един по-добър баланс...
support@bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 03 Мар 2005, 18:10

Само да кажа, че новите версии на МИРК поддържат опцията да си вързан на 2 различни сървъра по едно и също време само с 1 отворен клиент :) пък и повече мрежи май може дори :-)
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TechSupport » 03 Мар 2005, 18:25

Така е, но самия момент да си говориш с хора, които са свързани помежду си, а в същото време не се виждат е досаден :) УЕБ клиентите наистина са доста по-неудобни и тях ги предпочитат хора, които просто искат да влязат да си поговорят с някого без да се затрудняват с разни опции, но естествено това е за сметка на качеството :) Та сега дано е по-добре. Старите кучета от мирката заедно със старите кучета от форума :mhihi:

П.С. Освен това се оплакваха хората, че нямало жени в канала. Сега има яко females :mhihi: [f] :D
support@bmwpower-bg.net

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата