Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.
Apassionata написа:всички знаем каква е славата на черните BMW-та![]()
![]()
Добре дошла в семейството!

Аз имам чувството, че като видях зъркелите и ще си счупят краката да тичат с палката 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
колкото и абсурдно да звъчи цвета е от огромно значение,най вече черният!!!Аз неказвам че и другите коли не ги спират,а казвам че БМВ марката е най-често спираната(винаги има и изключения
)

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Незнам дали цвета ама моята е сива преди да сложа ксенона и енджъла никоога не бях спиран ,братче след като сложих енджъл айса и лупата с биксенона и от дълече ми махат да спирам за проверка ще си счупят ръцете да махат и показват къде да паркирам
. За мен това е причината светлината 

Spoony написа:Днес се събрахме с авера и установихме нещо много странно. И двамата имаме подобен стил на каране, караме горе-долу същото разстояние на година, а въпреки това него кат-аджиите му правят много повече проблеми. Примерно мен са ме спирали за липса на пожарогасител, каране без колан и още куп неща и винаги ми се е разминавало, а на авера за най-малкото се заяждат. Та той ми разправя, че са го спрели катаджиите за пореден път и нещо са смотолевили, че имал "твърде малко категории в книжката си" - той има само B и M категория, а е на 40 години.
А на мен ми разправя че ми се разминавало, защото имам A,B,C,D,BE,CE,DE,Tкт,M категории и катаджиите ме гледали като "професионалист". Аз разбира се не вярвам на това, пък и половината категории в книжката ми не са използвани от години и аз самия не знам за какво са ми, но дали пък наистина полицаите не гледат по-милостиво на шофьори с повече категории в книжката си?
Така е колега,много пъти са ме пускали.
Аз съм с черна е36-ца и в седмицата минимум 2-пъти ме спират в моя град ,само като видят бмв-то и скачат с палката
.Като карам на приятел маздата хич не ме и поглеждат.

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
Имам познат ,който е КАТ-аджия
(таралеж в гащите) !
Таа този познат ми каза ,че просто в 90% от случаите "черно БМВ" +млад келеш =виновен
А за това ,че вчера сутринта (2бр. коли пред мен ,и една след мен) спряха мен обяснението беше "г-не това е избирателно"
следва фиш 50лв. за без колан,не знам може би заради въпроса
! Категория "B" само! А за пожарогасителя ,имам оригиналния.Все пак няма да си сложа "Кофпомпа" в багажника! 

Таа този познат ми каза ,че просто в 90% от случаите "черно БМВ" +млад келеш =виновен

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2