Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Дали е вярно, че катаджиите са милостиви към шофьори с мног.

Мнение от flame » 21 Окт 2009, 17:17

Apassionata написа:всички знаем каква е славата на черните BMW-та :mrgreen: :smoke: :lol:

Добре дошла в семейството!
:lol: :lol: :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 21 Окт 2009, 17:33

Аз имам чувството, че като видях зъркелите и ще си счупят краката да тичат с палката :mhihi:

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 21 Окт 2009, 19:56

колкото и абсурдно да звъчи цвета е от огромно значение,най вече черният!!!Аз неказвам че и другите коли не ги спират,а казвам че БМВ марката е най-често спираната(винаги има и изключения ;) )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 21 Окт 2009, 20:13

Незнам дали цвета ама моята е сива преди да сложа ксенона и енджъла никоога не бях спиран ,братче след като сложих енджъл айса и лупата с биксенона и от дълече ми махат да спирам за проверка ще си счупят ръцете да махат и показват къде да паркирам :mhihi:. За мен това е причината светлината :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ntalanov » 22 Окт 2009, 11:44

Spoony написа:Днес се събрахме с авера и установихме нещо много странно. И двамата имаме подобен стил на каране, караме горе-долу същото разстояние на година, а въпреки това него кат-аджиите му правят много повече проблеми. Примерно мен са ме спирали за липса на пожарогасител, каране без колан и още куп неща и винаги ми се е разминавало, а на авера за най-малкото се заяждат. Та той ми разправя, че са го спрели катаджиите за пореден път и нещо са смотолевили, че имал "твърде малко категории в книжката си" - той има само B и M категория, а е на 40 години.
А на мен ми разправя че ми се разминавало, защото имам A,B,C,D,BE,CE,DE,Tкт,M категории и катаджиите ме гледали като "професионалист". Аз разбира се не вярвам на това, пък и половината категории в книжката ми не са използвани от години и аз самия не знам за какво са ми, но дали пък наистина полицаите не гледат по-милостиво на шофьори с повече категории в книжката си?

Така е колега,много пъти са ме пускали.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 22 Окт 2009, 11:52

Аз съм с черна е36-ца и в седмицата минимум 2-пъти ме спират в моя град ,само като видят бмв-то и скачат с палката :mhihi: .Като карам на приятел маздата хич не ме и поглеждат.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...
Мечтае да кара: годзила

Мнение от Plamenavramov » 22 Окт 2009, 12:35

Имам познат ,който е КАТ-аджия :mhihi: (таралеж в гащите) !
Таа този познат ми каза ,че просто в 90% от случаите "черно БМВ" +млад келеш =виновен :mhihi: А за това ,че вчера сутринта (2бр. коли пред мен ,и една след мен) спряха мен обяснението беше "г-не това е избирателно" :mhihi: следва фиш 50лв. за без колан,не знам може би заради въпроса :conf: ! Категория "B" само! А за пожарогасителя ,имам оригиналния.Все пак няма да си сложа "Кофпомпа" в багажника! :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата