Най сетне да решат да направят нещо градивно!
Модератор: Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!
Ами някои хора ще ходят да дават кръв 

Никой не мое ма връне на селу!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Това ще биде супер ако се приеме но на дали ще спре хората,които го правят-да карат пили
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Чак 0.0000000000000000000 е абсурдно. Да е 0.4 0.6 колкото е било досега и чак ако си над тва да има яко глоби, взимане на книжки, пандели и т.н.

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
krystal написа:Reportera написа:http://dnes.dir.bg/2009/12/03/news5480613.html
Подкрепям с две ръце!!!!
Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.
Именно,
освен това на мен ми е отчитало 0,4 ,и викат-бегай,викам "нема бегай,аз не пия,как така ми отчете 0,4???" и ония ми викат "ми пушиш ли" викам "да" еми от това е!!!
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Пълна простотия е, тва човек да неможе да пие една бира...тъпотия, нали гоним Европа, къде е 0.0?
Тва се едно на французите да им забраниш да пият вино на обед....
Тва предложение нема да взлезе
Тва се едно на французите да им забраниш да пият вино на обед....
Тва предложение нема да взлезе

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
krystal написа:Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.
И как по- конкретно? Защото доколкото знам в електронната памет на уреда всички данни от тестванията се записват, предиодично се сваля разпечатка и на практика няма как да му се въздейства

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Хем искате да няма катастрофи и пускате теми да се внимава и се възмощавате как не се спазват закони, хем като има някъв нов закон ревете как може да е толкова тъп! Е как ще се оправим като вие самите се дърпате?
Като пиете няма да карате и няма да имате проблеми.
Като пиете няма да карате и няма да имате проблеми.

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
0.35 промила е в UK. Но това нашето си е популистика наистина. Целия проблем във войната по пътищата е в слабия контрол и неприлагането на закона. Закона си е достатъчно строг и в сегашния му вариант, ама е много по-трудно да оправим корупцията в МВР отколкото просто да гласуваме нови по-тежки глоби в парламента , нали?acho.rs написа:До колкото знам границата з алкохол в ЮК е 0,8
Обаче няма нищо странно, единствената работа която върши сеагшния ни премиер и сбиртъка му наречен правителство е PR. Не знам дали изобщо му остава време да помисли как да се оправи изгнилата държавна машина от обикаляне на спортни площадки, детски градини и новия положен асфалт на умопомрачителните 3км дължина.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- saleen
- старши ентусиаст
-
То понеже като карате на хубави и прави пътища хич не се случват сакатлъци
Хайде да не търсим под вола теле.

saleen написа:krystal написа:Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.
И как по- конкретно? Защото доколкото знам в електронната памет на уреда всички данни от тестванията се записват, предиодично се сваля разпечатка и на практика няма как да му се въздействаПък и факта, че при несъгласие с показанието на дрегера винаги можеш да дадеш кръвна проба, която да опровергае показанията на уреда, ако той греши. Лично мое мнение-ако човек не е пил няма какво да го притеснява.
saleen приятно ми е да се запознаем.

Имам чувството, че все моите мнения ти се набиват в очите..

По темата: Нямам идея как. Масово шофьорите не си знаят правата и онези ти се качват на главата. Друг е въпроса, че мене два пъти са ме спирали пияни катаджии..единия се подпря на колата, за да не изгуби равновесие. Заповядай в Студентски град.
Градивно би било да ми налагат такива глоби ако знам, че наистина има контрол. Да, обаче се получава точно обратното...органите на реда, не ти служат на теб, а ти служиш на тях.
- saleen
- старши ентусиаст
-
Ами човек като изкаже мнение е хубаво да може да го защити с някакви доводи-за това попитах
Ако е само да си приказваме общи приказки от това по- лесно няма. Това, че някой не си знае правата и задълженията при полицейска проверка си е изцяло негов проблем-има писано, писано....

Последна промяна saleen на 03 Дек 2009, 15:54, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12

- saleen
- старши ентусиаст
-
acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12![]()
![]()

- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
flame написа:Тва пък е пълна простотия за мен!![]()
1 - Дрегерите нормално дават отклонение, което означава, че и 1 капка бира да не си изпил - може да отчете. А това автоматично означава - при всяка проверка бегом до най-близката болница за вземане на кърв, за да видят, че не сме пили. При това положение може да заприличаме на наркомани и ръцете ни да са на дупки от през ден вземане на алкохолни проби. А ако бързате за работа и сте на 300км от дома? Другарят милиционер казва, че сте пил и изобщо не го интересува, че трябва да ходите в Горно Нанадолнище посред нощ да търсите болница, в която да ви вземат алкохолна кръвна проба.
2 - Учените са открили границата от 0.5 промила и са доказали, че до тази граница шофьорските реакции не се повлияват. Защо да се правим на по-светци от папата?