Най сетне да решат да направят нещо градивно!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: Най сетне да решат да направят нещо градивно!

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 12:57

Ами някои хора ще ходят да дават кръв :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 03 Дек 2009, 13:05

Това ще биде супер ако се приеме но на дали ще спре хората,които го правят-да карат пили

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 03 Дек 2009, 13:19

Чак 0.0000000000000000000 е абсурдно. Да е 0.4 0.6 колкото е било досега и чак ако си над тва да има яко глоби, взимане на книжки, пандели и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 03 Дек 2009, 13:20

krystal написа:
Reportera написа:http://dnes.dir.bg/2009/12/03/news5480613.html

Подкрепям с две ръце!!!!

Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.

Именно,
освен това на мен ми е отчитало 0,4 ,и викат-бегай,викам "нема бегай,аз не пия,как така ми отчете 0,4???" и ония ми викат "ми пушиш ли" викам "да" еми от това е!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 03 Дек 2009, 14:08

Пълна простотия е, тва човек да неможе да пие една бира...тъпотия, нали гоним Европа, къде е 0.0?
Тва се едно на французите да им забраниш да пият вино на обед....
Тва предложение нема да взлезе :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 14:27

krystal написа:Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.

И как по- конкретно? Защото доколкото знам в електронната памет на уреда всички данни от тестванията се записват, предиодично се сваля разпечатка и на практика няма как да му се въздейства :conf: Пък и факта, че при несъгласие с показанието на дрегера винаги можеш да дадеш кръвна проба, която да опровергае показанията на уреда, ако той греши. Лично мое мнение-ако човек не е пил няма какво да го притеснява.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 03 Дек 2009, 15:04

Хем искате да няма катастрофи и пускате теми да се внимава и се възмощавате как не се спазват закони, хем като има някъв нов закон ревете как може да е толкова тъп! Е как ще се оправим като вие самите се дърпате?
Като пиете няма да карате и няма да имате проблеми.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 03 Дек 2009, 15:13

acho.rs написа:До колкото знам границата з алкохол в ЮК е 0,8
0.35 промила е в UK. Но това нашето си е популистика наистина. Целия проблем във войната по пътищата е в слабия контрол и неприлагането на закона. Закона си е достатъчно строг и в сегашния му вариант, ама е много по-трудно да оправим корупцията в МВР отколкото просто да гласуваме нови по-тежки глоби в парламента , нали?

Обаче няма нищо странно, единствената работа която върши сеагшния ни премиер и сбиртъка му наречен правителство е PR. Не знам дали изобщо му остава време да помисли как да се оправи изгнилата държавна машина от обикаляне на спортни площадки, детски градини и новия положен асфалт на умопомрачителните 3км дължина.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Дек 2009, 15:23

Стига с тая "война по пътищата"! Война няма. Щото няма път. Е на тия снимки ми кажи къде виждаш път, че да водя война по него. То няма как колата да мине, камо ли да водим война с някой по тоя "път".
ИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 15:33

То понеже като карате на хубави и прави пътища хич не се случват сакатлъци ;) Хайде да не търсим под вола теле.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Дек 2009, 15:34

saleen написа:
krystal написа:Прочитайки статията само едно ми идва на ум... все повече корумпирани ченгета.

И как по- конкретно? Защото доколкото знам в електронната памет на уреда всички данни от тестванията се записват, предиодично се сваля разпечатка и на практика няма как да му се въздейства :conf: Пък и факта, че при несъгласие с показанието на дрегера винаги можеш да дадеш кръвна проба, която да опровергае показанията на уреда, ако той греши. Лично мое мнение-ако човек не е пил няма какво да го притеснява.

saleen приятно ми е да се запознаем. :lol:
Имам чувството, че все моите мнения ти се набиват в очите.. :winky:
По темата: Нямам идея как. Масово шофьорите не си знаят правата и онези ти се качват на главата. Друг е въпроса, че мене два пъти са ме спирали пияни катаджии..единия се подпря на колата, за да не изгуби равновесие. Заповядай в Студентски град.
Градивно би било да ми налагат такива глоби ако знам, че наистина има контрол. Да, обаче се получава точно обратното...органите на реда, не ти служат на теб, а ти служиш на тях.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 15:50

Ами човек като изкаже мнение е хубаво да може да го защити с някакви доводи-за това попитах :angel: Ако е само да си приказваме общи приказки от това по- лесно няма. Това, че някой не си знае правата и задълженията при полицейска проверка си е изцяло негов проблем-има писано, писано....
Последна промяна saleen на 03 Дек 2009, 15:54, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Дек 2009, 15:53

Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12 :shock: :shock: :shock:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 03 Дек 2009, 15:55

acho.rs написа:Айде малко колорит в темата - някой ще ми повярва ли , че на 150 грама стралджанска мускатова , пита само с вода ми отчете ... 0,12 :shock: :shock: :shock:

:shock: :shock: :shock: Верно?!?!

ентусиаст
Аватар
Кара: осем цилиндрови

Мнение от .::Братоев::. » 03 Дек 2009, 15:57

flame написа:Тва пък е пълна простотия за мен! :kuku:

1 - Дрегерите нормално дават отклонение, което означава, че и 1 капка бира да не си изпил - може да отчете. А това автоматично означава - при всяка проверка бегом до най-близката болница за вземане на кърв, за да видят, че не сме пили. При това положение може да заприличаме на наркомани и ръцете ни да са на дупки от през ден вземане на алкохолни проби. А ако бързате за работа и сте на 300км от дома? Другарят милиционер казва, че сте пил и изобщо не го интересува, че трябва да ходите в Горно Нанадолнище посред нощ да търсите болница, в която да ви вземат алкохолна кръвна проба.

2 - Учените са открили границата от 0.5 промила и са доказали, че до тази граница шофьорските реакции не се повлияват. Защо да се правим на по-светци от папата?

:yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата