Морето :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Re: Морето :)

Мнение от EcLipSeR » 07 Фев 2010, 2:09

BalBosA написа:
EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..

Това иначе ми е един от любимите плажове,няма почети грам вълна лятото там.
Не на празно Бай Тошо си е направил там резиденция :mhihi:

Абе на Перла не съм ходил там пускат ли свободно,защото аз знам,че не?
Иначе и от Приморско надолу има готини плажове,даже по-готини.На каваци още в начлото(като идваш от Созопол) беше яко също,но го застройха и не съм ходил.

Пускат на плажа в самата резеденция не пускат само.. На каваци е хубаво ама мн зеха да изнагляват там още малко ще искат пари да им давам,за това че се къпя в морето.. :dummy:
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от JOGI » 07 Фев 2010, 3:08

Лефкада, Гърция ..водата в западната част- страшен цвят!

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 07 Фев 2010, 16:28

georgymk написа:Ами аз ходя във Варна....ходим на "фичоза"

Е къде го виждаш това презастрояване на 'Фичоза', като има само бунгала от преди 25 години в района?
Това определено е най-доброто място за плаж във Варна и окръга. Много чиста вода. Иначе на Кабакум - Слънчев ден също е добър, но не толкова, колкото Фичоза!
На 2-ра буна вече е голяма мръсотия. Градските са бедствие.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 07 Фев 2010, 18:33

Демирев написа:
georgymk написа:Ами аз ходя във Варна....ходим на "фичоза"

Е къде го виждаш това презастрояване на 'Фичоза', като има само бунгала от преди 25 години в района?
Това определено е най-доброто място за плаж във Варна и окръга. Много чиста вода. Иначе на Кабакум - Слънчев ден също е добър, но не толкова, колкото Фичоза!
На 2-ра буна вече е голяма мръсотия. Градските са бедствие.

Ми това лято дето мина,като ходихме видяхме доста почнати строежи :winky:
да,водата там е кристална,многоо е хубаво...ахх колко изгреви сме посрещали там в горичката :mrgreen:
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 07 Фев 2010, 18:47

Ае колега как не те е срам да пуснеш тема за морето в началото на февруари. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Аз съм морски, така че на който и плаж да ида все ми е гот :ok: :ok:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 07 Фев 2010, 19:52

Колегааааааа! :D
Ако си се сетил за море рано тази година - да знаеш, че аз си мисля за тва преди теб, още от миналата година! :D :mhihi:

Аз лично обичам почти всички места, с малки изключения :D
Винаги съм бил голям фен на Несебър и Слънчев бряг - бетон, метон - там има купон, млади хора и няма чалга! :D :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: не кара пил-ама пий карал

Мнение от ///milko way » 07 Фев 2010, 19:56

Doberman_vas написа:Ае колега как не те е срам да пуснеш тема за морето в началото на февруари.

Тамън си е време за море,както казах тръгвам в петък :smoke:
Изображение
Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 07 Фев 2010, 20:01

Миналата година бях на Смокиня (мисля ,че ги бъркам с Каваците :mhihi: ) на каравана, тая още не съм решил а и е малко сложно,но или ще бъда пак там или ще съм някаде по Гръцките курорти.

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 07 Фев 2010, 22:01

Созопол и Несебър а за партита Слънчев Бряг :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Механджията » 07 Фев 2010, 23:04

EcLipSeR написа:....(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) ...

позволи ми да не се съглася с тебе ;) по южното черноморие има много красиви места, да, но явно не си посещавал северното.... между Албена и Балчик плажът е страхотен, самата Албена също е супер за плажуване - широк, чист, равен плаж, ситен пясък, чисто море, равно дъно..... има страхотни тихи и живописни местенца над Русалка, въобще около Шабла, Тюленово, Крапец ....дори след Дуранкулак, вдясно след езерото има една голяма база, там плажът и километри, един огромен залив, и е страшно широк плажа.... там можеш да си сложиш чадърчето и хавлийката и от двете ти страни най-близките хора да са на 200 метра и повече....

слагам снимки от лято 2009та...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 08 Фев 2010, 3:35

Механджията написа:
EcLipSeR написа:....(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) ...

позволи ми да не се съглася с тебе ;) по южното черноморие има много красиви места, да, но явно не си посещавал северното.... между Албена и Балчик плажът е страхотен, самата Албена също е супер за плажуване - широк, чист, равен плаж, ситен пясък, чисто море, равно дъно..... има страхотни тихи и живописни местенца над Русалка, въобще около Шабла, Тюленово, Крапец ....дори след Дуранкулак, вдясно след езерото има една голяма база, там плажът и километри, един огромен залив, и е страшно широк плажа.... там можеш да си сложиш чадърчето и хавлийката и от двете ти страни най-близките хора да са на 200 метра и повече....

слагам снимки от лято 2009та...

2009-та бях на Златни Пясъци,Албена,Кранево,Калиакра.Албена от всички най мн ми хареса.Немога да кажа ,че не е хубаво но мен лично доло повече ми хареса,можеби защото живея там и съм му свикнал повече.Това за пясъка ставаше въпрос за около Варна предимно.Ходих един път на Ален Мак и останах доста разочарован.
П.С. За това е форума да обменяме мнения,не че искам да се заяждам нещо :) 8)
Изображение
a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...

ентусиаст
Аватар
Кара: e70 3.5xd 2010 M packet

Мнение от Toneloker » 08 Фев 2010, 9:30

georgymk написа:Ами аз ходя във Варна защото там имам 1-ви братовчет точно в центъра живеем (До кукленият театър) и ходим на "фичоза" тва след Галата ако не се лъжа беше,варненци го знаят,доста е чисто (преди) сега е яко застроено с с хотелчета и т.н. между другото Паша дере също не е лошо...
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..

Препоръчвам ти да отидете до град Бяла там има доста добър девствен плаж стига да знаеш къде е. :) Най-много може да видиш нудисти, но те се притеснителни. ;) :lol:

Имаше някви автобуси до там, но най-добре идете с кола. ;)

Миналото лято бях ходил до Халкидики и доста ми хареса.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 08 Фев 2010, 9:40

Toneloker написа:
georgymk написа:Ами аз ходя във Варна защото там имам 1-ви братовчет точно в центъра живеем (До кукленият театър) и ходим на "фичоза" тва след Галата ако не се лъжа беше,варненци го знаят,доста е чисто (преди) сега е яко застроено с с хотелчета и т.н. между другото Паша дере също не е лошо...
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..

Препоръчвам ти да отидете до град Бяла там има доста добър девствен плаж стига да знаеш къде е. :) Най-много може да видиш нудисти, но те се притеснителни. ;) :lol:

Имаше някви автобуси до там, но най-добре идете с кола. ;)

Миналото лято бях ходил до Халкидики и доста ми хареса.

ше го измислим,но това лято най-вероятно или няма да ходим на море щото има работа,пък ако се освободим ще е извън БГ..
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 09 Фев 2010, 0:21

Аз без море не мога. Това е едно от нещата, които най-много харесвам. Обичам да ходя на Созопол, защото в старя град можеш да се разхождаш и да релаксираш, а в новя град да простееш доволно. С нетърпение чакам и таз годишното море :)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 09 Фев 2010, 0:26

EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..
Изображение
Изображение
Това е плажа пред Резиденцията ,по известен като Перла..

Това иначе ми е един от любимите плажове,няма почети грам вълна лятото там.
Не на празно Бай Тошо си е направил там резиденция :mhihi:

най-доброто за мен в бг :bchug:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата