Морето :)
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Re: Морето :)
BalBosA написа:EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..
Това иначе ми е един от любимите плажове,няма почети грам вълна лятото там.
Не на празно Бай Тошо си е направил там резиденция
Абе на Перла не съм ходил там пускат ли свободно,защото аз знам,че не?
Иначе и от Приморско надолу има готини плажове,даже по-готини.На каваци още в начлото(като идваш от Созопол) беше яко също,но го застройха и не съм ходил.
Пускат на плажа в самата резеденция не пускат само.. На каваци е хубаво ама мн зеха да изнагляват там още малко ще искат пари да им давам,за това че се къпя в морето..

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
georgymk написа:Ами аз ходя във Варна....ходим на "фичоза"
Е къде го виждаш това презастрояване на 'Фичоза', като има само бунгала от преди 25 години в района?
Това определено е най-доброто място за плаж във Варна и окръга. Много чиста вода. Иначе на Кабакум - Слънчев ден също е добър, но не толкова, колкото Фичоза!
На 2-ра буна вече е голяма мръсотия. Градските са бедствие.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Демирев написа:georgymk написа:Ами аз ходя във Варна....ходим на "фичоза"
Е къде го виждаш това презастрояване на 'Фичоза', като има само бунгала от преди 25 години в района?
Това определено е най-доброто място за плаж във Варна и окръга. Много чиста вода. Иначе на Кабакум - Слънчев ден също е добър, но не толкова, колкото Фичоза!
На 2-ра буна вече е голяма мръсотия. Градските са бедствие.
Ми това лято дето мина,като ходихме видяхме доста почнати строежи

да,водата там е кристална,многоо е хубаво...ахх колко изгреви сме посрещали там в горичката

1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Ае колега как не те е срам да пуснеш тема за морето в началото на февруари.
Аз съм морски, така че на който и плаж да ида все ми е гот

Аз съм морски, така че на който и плаж да ида все ми е гот

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
Колегааааааа!
Ако си се сетил за море рано тази година - да знаеш, че аз си мисля за тва преди теб, още от миналата година!
Аз лично обичам почти всички места, с малки изключения
Винаги съм бил голям фен на Несебър и Слънчев бряг - бетон, метон - там има купон, млади хора и няма чалга!

Ако си се сетил за море рано тази година - да знаеш, че аз си мисля за тва преди теб, още от миналата година!

Аз лично обичам почти всички места, с малки изключения

Винаги съм бил голям фен на Несебър и Слънчев бряг - бетон, метон - там има купон, млади хора и няма чалга!

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Doberman_vas написа:Ае колега как не те е срам да пуснеш тема за морето в началото на февруари.
Тамън си е време за море,както казах тръгвам в петък

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Миналата година бях на Смокиня (мисля ,че ги бъркам с Каваците
) на каравана, тая още не съм решил а и е малко сложно,но или ще бъда пак там или ще съм някаде по Гръцките курорти.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Созопол и Несебър а за партита Слънчев Бряг 

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
EcLipSeR написа:....(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) ...
позволи ми да не се съглася с тебе

слагам снимки от лято 2009та...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Механджията написа:EcLipSeR написа:....(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) ...
позволи ми да не се съглася с тебепо южното черноморие има много красиви места, да, но явно не си посещавал северното.... между Албена и Балчик плажът е страхотен, самата Албена също е супер за плажуване - широк, чист, равен плаж, ситен пясък, чисто море, равно дъно..... има страхотни тихи и живописни местенца над Русалка, въобще около Шабла, Тюленово, Крапец ....дори след Дуранкулак, вдясно след езерото има една голяма база, там плажът и километри, един огромен залив, и е страшно широк плажа.... там можеш да си сложиш чадърчето и хавлийката и от двете ти страни най-близките хора да са на 200 метра и повече....
слагам снимки от лято 2009та...
2009-та бях на Златни Пясъци,Албена,Кранево,Калиакра.Албена от всички най мн ми хареса.Немога да кажа ,че не е хубаво но мен лично доло повече ми хареса,можеби защото живея там и съм му свикнал повече.Това за пясъка ставаше въпрос за около Варна предимно.Ходих един път на Ален Мак и останах доста разочарован.
П.С. За това е форума да обменяме мнения,не че искам да се заяждам нещо

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
georgymk написа:Ами аз ходя във Варна защото там имам 1-ви братовчет точно в центъра живеем (До кукленият театър) и ходим на "фичоза" тва след Галата ако не се лъжа беше,варненци го знаят,доста е чисто (преди) сега е яко застроено с с хотелчета и т.н. между другото Паша дере също не е лошо...
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..
Препоръчвам ти да отидете до град Бяла там има доста добър девствен плаж стига да знаеш къде е.

Имаше някви автобуси до там, но най-добре идете с кола.

Миналото лято бях ходил до Халкидики и доста ми хареса.

- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
Toneloker написа:georgymk написа:Ами аз ходя във Варна защото там имам 1-ви братовчет точно в центъра живеем (До кукленият театър) и ходим на "фичоза" тва след Галата ако не се лъжа беше,варненци го знаят,доста е чисто (преди) сега е яко застроено с с хотелчета и т.н. между другото Паша дере също не е лошо...
това ходех преди 3-4 години,миналата ходих само да погледна как е и видех че е застроено...иначе беше страшно хубаво...ходил съм също и на Камен Бряг на "пещера" (спим там в едни пещери,пък най-големият цирк беше едно дете минава с баща си и вика:тате,тате пък тука има хора...се едно сме некви...) и на Камен бряг беше доста чисто...общо взето се Варненският край..
Препоръчвам ти да отидете до град Бяла там има доста добър девствен плаж стига да знаеш къде е.Най-много може да видиш нудисти, но те се притеснителни.
![]()
![]()
Имаше някви автобуси до там, но най-добре идете с кола.
Миналото лято бях ходил до Халкидики и доста ми хареса.
ше го измислим,но това лято най-вероятно или няма да ходим на море щото има работа,пък ако се освободим ще е извън БГ..
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
=> пари = √проблеми
Жена = (√проблеми)
Жена = проблеми.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Аз без море не мога. Това е едно от нещата, които най-много харесвам. Обичам да ходя на Созопол, защото в старя град можеш да се разхождаш и да релаксираш, а в новя град да простееш доволно. С нетърпение чакам и таз годишното море 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
EcLipSeR написа:Ми аз по принцип съм си на морето ама обичам да ходя надоло към созопол,промиорско,китен за мен това са най хубавите плажове в България.(да ме извенят колегите от Варна ама тва не е пясък там ) Предимно Созопол,Приморско,Китен ... Къмпинг Смокиня,Градина ММЦ-то , не че Слънчев Бряг,Елените и Влас нямат хубав плаж,но ми е прекалено пренатъпкано и там пердпочитам вечер ,заради живота..![]()
Това е плажа пред Резиденцията ,по известен като Перла..
Това иначе ми е един от любимите плажове,няма почети грам вълна лятото там.
Не на празно Бай Тошо си е направил там резиденция
най-доброто за мен в бг

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3