Вече май излиза закон за незаконите гаражи.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Вече май излиза закон за незаконите гаражи.

Мнение от xristo » 26 Фев 2010, 12:35

Georgi написа:
ditko1 написа:Пич знаеш ли че нашият цял блок няма къде да паркира колите си защото около 15 гаража взимат място за 30 коли.

100% съм сьгласен!!! В скапаната ни държавица всеки може да си ис..ре гараж където му скимне и е готов за вечни времена с 20 кв.м.допълнителна безплатна площ.Освен,че в повечето случаи вътре се прибират котури за по 2 хил.лв.мястото седи заето и когато колата е няма вътре.И даже когато е на работа собственика пак няма къде да се паркира.Допълнително не можеш да паркираш и отпред щото разбираш ли няма да може да си я прибере.Вече заетите от него места стават три.
Ама няма нищо след като останалите живущи там са овце и са го позволили това да му мислят.С една подписка от тяхна страна общината решава проблема.
Много добре казано :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Фев 2010, 16:02

ако може да ги махнат тези гаражи ще е най добре,или най малко то да се регламентира каде може да се слагат!такива грозни кутийки нацвъкани около блоковете го няма никаде

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus IS200

Мнение от Mind_Control » 26 Фев 2010, 16:20

Аз незнам от общината какво го мислят толкова.. Тръгват с един кран и вдигат наред всичките гаражи. Каква е тая простотия да си сложиш гараж на място, което не е твое. 7 лв наем плащал :kuku: Вие нормални ли сте? Значи както вие си плескате гаражите където искате, то аз така мога да си сложа едно гаражче пред вашите и няма да имате никакво основание да се оплаквате.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 26 Фев 2010, 22:13

Има гараж, има проблем... :mhihi:
Моето мнение е, че тези гаражи трябва да се узаконят и тогава проблем няма да има. Това е като да си имаш паркомясто - плащаш и така. Пък на него ако искаш гараж, ако искаш авиокула слагай.
Един пич така щеше да изяде дебелия... Отиваме три семейства нанякъде(към Девин някаде ще да е било) и в не помня кой град точно спряхме. Аз бях в колата на едното семейство( да се разбира не-нашата ), а баща ми паркира. Отиде нещо да търси, а аз останах с майка, още една жена и един френд в колата. Визирах по едно време, че сме запречили входа на "гараж". Т'ва е една постройка сред нищото, като на вратата пише "Не спирай, пукам гуми!". По едно време идва един мъж(аз слушам музика и обсъждам любовта с тоз френд в тяхното Ауди) с Мерцедес и спира напреки на Бавареца. Усетих за какво иде реч, отворих прозореца и тъкмо щях да изляза. Но още като му чух приказката го усетих какъв е и си казах, чакай да го оставя малко шоу да стане. Почва пича (50-годишен, няма и 70 кила) да псува и да обяснява какво ще се случи след малко(т'ва на жените в колата). Излязох спокойно от колата, 'щото почна да заплашва с бой. Видя ме и започна да си отправя заплахите кам мен. Отворих на БМВ-то багажника и извадих щангата. Подпрях се на нея, а на оня му се дръпна лайното, понеже и френда слезе. Казах му само "Внимавай точно какво ще направиш, мазало ще стане." Започна да гледа като "насрано дете майка си" и ми каза тихичко "Ще може ли да отместите колата, гаражът е мой?" "Тц." - е с това приключих разговора. Влезе си в колата и забегна нанякъде
"играчът"...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 26 Фев 2010, 22:33

баси якото 8) :mhihi:
:yes:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 26 Фев 2010, 22:54

Всички незаконни гаражи да се премахнат,не става секи да си тури къде му е кеф гараж и да не плаща нищо на никои е нестава,аз мога да плащам хиляди евро за гараж и парко място,а некои метър минатват,па после и ербапи го раздават.
Моето мнение е,че всички тези гаражи трябва да се озаконът и да се плаща наем за тях,но не 7-10 лева щото е смешно.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 27 Фев 2010, 10:44

тия гаражи в Стара Загора ни ги махнаха преди 5 години :mhihi: , включително и моята клетка. Назаде сте с материала у Софията :mhihi: :mhihi:
the project is ready....
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 27 Фев 2010, 11:09

Не мога да ви разбера бе хора... що не си гледате в собствената паничка? Какво ви пречат гаражите... като не ви изнася намерете си и вие гараж!

Само да поясня, за да не викнете- НЕ СЪМ собственик на гараж!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 27 Фев 2010, 15:53

Аз мисля, че има много голямо значение къде се намира гаража .. 'щото ако е пред вратата на блока наистина е добре да се разкарат нанякъде, но ако е на някое място, което не се използва за нищо и на никой не му пречи ?! тогава май е по-различно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 27 Фев 2010, 19:25

P1tbuL написа:Не мога да ви разбера бе хора... що не си гледате в собствената паничка? Какво ви пречат гаражите... като не ви изнася намерете си и вие гараж!

Само да поясня, за да не викнете- НЕ СЪМ собственик на гараж!

Аз си я гледам но секи път зад блока или на майната си да паркирам :kuku: Ти сигурно не си търсиш на няколко стотин метра да си паркираш колата, защото някой решил че има место. Малко или много е тъпо да не можеш да си паркираш пред блока.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата