Вече май излиза закон за незаконите гаражи.
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Вече май излиза закон за незаконите гаражи.
Много добре казаноGeorgi написа:ditko1 написа:Пич знаеш ли че нашият цял блок няма къде да паркира колите си защото около 15 гаража взимат място за 30 коли.
100% съм сьгласен!!! В скапаната ни държавица всеки може да си ис..ре гараж където му скимне и е готов за вечни времена с 20 кв.м.допълнителна безплатна площ.Освен,че в повечето случаи вътре се прибират котури за по 2 хил.лв.мястото седи заето и когато колата е няма вътре.И даже когато е на работа собственика пак няма къде да се паркира.Допълнително не можеш да паркираш и отпред щото разбираш ли няма да може да си я прибере.Вече заетите от него места стават три.
Ама няма нищо след като останалите живущи там са овце и са го позволили това да му мислят.С една подписка от тяхна страна общината решава проблема.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
ако може да ги махнат тези гаражи ще е най добре,или най малко то да се регламентира каде може да се слагат!такива грозни кутийки нацвъкани около блоковете го няма никаде
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Аз незнам от общината какво го мислят толкова.. Тръгват с един кран и вдигат наред всичките гаражи. Каква е тая простотия да си сложиш гараж на място, което не е твое. 7 лв наем плащал
Вие нормални ли сте? Значи както вие си плескате гаражите където искате, то аз така мога да си сложа едно гаражче пред вашите и няма да имате никакво основание да се оплаквате.
Вие нормални ли сте? Значи както вие си плескате гаражите където искате, то аз така мога да си сложа едно гаражче пред вашите и няма да имате никакво основание да се оплаквате.Re: Вече май излиза закон за незаконите гаражи.
Има гараж, има проблем...
Моето мнение е, че тези гаражи трябва да се узаконят и тогава проблем няма да има. Това е като да си имаш паркомясто - плащаш и така. Пък на него ако искаш гараж, ако искаш авиокула слагай.
Един пич така щеше да изяде дебелия... Отиваме три семейства нанякъде(към Девин някаде ще да е било) и в не помня кой град точно спряхме. Аз бях в колата на едното семейство( да се разбира не-нашата ), а баща ми паркира. Отиде нещо да търси, а аз останах с майка, още една жена и един френд в колата. Визирах по едно време, че сме запречили входа на "гараж". Т'ва е една постройка сред нищото, като на вратата пише "Не спирай, пукам гуми!". По едно време идва един мъж(аз слушам музика и обсъждам любовта с тоз френд в тяхното Ауди) с Мерцедес и спира напреки на Бавареца. Усетих за какво иде реч, отворих прозореца и тъкмо щях да изляза. Но още като му чух приказката го усетих какъв е и си казах, чакай да го оставя малко шоу да стане. Почва пича (50-годишен, няма и 70 кила) да псува и да обяснява какво ще се случи след малко(т'ва на жените в колата). Излязох спокойно от колата, 'щото почна да заплашва с бой. Видя ме и започна да си отправя заплахите кам мен. Отворих на БМВ-то багажника и извадих щангата. Подпрях се на нея, а на оня му се дръпна лайното, понеже и френда слезе. Казах му само "Внимавай точно какво ще направиш, мазало ще стане." Започна да гледа като "насрано дете майка си" и ми каза тихичко "Ще може ли да отместите колата, гаражът е мой?" "Тц." - е с това приключих разговора. Влезе си в колата и забегна нанякъде
"играчът"...
Моето мнение е, че тези гаражи трябва да се узаконят и тогава проблем няма да има. Това е като да си имаш паркомясто - плащаш и така. Пък на него ако искаш гараж, ако искаш авиокула слагай.
Един пич така щеше да изяде дебелия... Отиваме три семейства нанякъде(към Девин някаде ще да е било) и в не помня кой град точно спряхме. Аз бях в колата на едното семейство( да се разбира не-нашата ), а баща ми паркира. Отиде нещо да търси, а аз останах с майка, още една жена и един френд в колата. Визирах по едно време, че сме запречили входа на "гараж". Т'ва е една постройка сред нищото, като на вратата пише "Не спирай, пукам гуми!". По едно време идва един мъж(аз слушам музика и обсъждам любовта с тоз френд в тяхното Ауди) с Мерцедес и спира напреки на Бавареца. Усетих за какво иде реч, отворих прозореца и тъкмо щях да изляза. Но още като му чух приказката го усетих какъв е и си казах, чакай да го оставя малко шоу да стане. Почва пича (50-годишен, няма и 70 кила) да псува и да обяснява какво ще се случи след малко(т'ва на жените в колата). Излязох спокойно от колата, 'щото почна да заплашва с бой. Видя ме и започна да си отправя заплахите кам мен. Отворих на БМВ-то багажника и извадих щангата. Подпрях се на нея, а на оня му се дръпна лайното, понеже и френда слезе. Казах му само "Внимавай точно какво ще направиш, мазало ще стане." Започна да гледа като "насрано дете майка си" и ми каза тихичко "Ще може ли да отместите колата, гаражът е мой?" "Тц." - е с това приключих разговора. Влезе си в колата и забегна нанякъде
"играчът"...
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Всички незаконни гаражи да се премахнат,не става секи да си тури къде му е кеф гараж и да не плаща нищо на никои е нестава,аз мога да плащам хиляди евро за гараж и парко място,а некои метър минатват,па после и ербапи го раздават.
Моето мнение е,че всички тези гаражи трябва да се озаконът и да се плаща наем за тях,но не 7-10 лева щото е смешно.
Моето мнение е,че всички тези гаражи трябва да се озаконът и да се плаща наем за тях,но не 7-10 лева щото е смешно.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
тия гаражи в Стара Загора ни ги махнаха преди 5 години
, включително и моята клетка. Назаде сте с материала у Софията

the project is ready....

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Не мога да ви разбера бе хора... що не си гледате в собствената паничка? Какво ви пречат гаражите... като не ви изнася намерете си и вие гараж!
Само да поясня, за да не викнете- НЕ СЪМ собственик на гараж!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Аз мисля, че има много голямо значение къде се намира гаража .. 'щото ако е пред вратата на блока наистина е добре да се разкарат нанякъде, но ако е на някое място, което не се използва за нищо и на никой не му пречи ?! тогава май е по-различно.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
P1tbuL написа:Не мога да ви разбера бе хора... що не си гледате в собствената паничка? Какво ви пречат гаражите... като не ви изнася намерете си и вие гараж!
Аз си я гледам но секи път зад блока или на майната си да паркирам
Ти сигурно не си търсиш на няколко стотин метра да си паркираш колата, защото някой решил че има место. Малко или много е тъпо да не можеш да си паркираш пред блока.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2