хехе... сравнение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Юли 2005, 19:27

А да забраих че не съм виждал М5 и ЦЛ65(не в БГ) само 150 милярда пъти :evil: (а да кажа че тва е в преносен смисъл,щото и за тва се хващат некой хора)!

Що ти колите само,ако ги караш ли можеш да ги оцениш.Мисля че съм прочел доста литература за тез коли и съм си създал представа...,защото други хора са ги карали и са описали в детайли усещането и всички други подробности!Тва също е картинка-не е задължително да е някаква снимка!

П.П.Вичо-баце не че се връзвам,ма просто втръсва по некой път!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Юли 2005, 19:37

идеята не беше да се скарате а да се посмееме... и да си направиме някои изводи за себе си...

иначе спора бмв/мерц или марка/друга марка винаги е безсмислен и може само да стигне до обиди.. не е като да не сме го пробвали друг път и да не знаеме... ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Юли 2005, 19:41

Абсолютно си прав!За това и не написах че омаловажавам,или не харесвам мерцедес-защото всеки си има различен вкус,и за един БМВ е по-добро,а за друг Бенц е по-добро!За това и казах че като ги видиш(покараш :confused: ) те будят съвсем различни чуства(усещания) у теб.Прав ли съм?
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 15 Юли 2005, 20:57

абе и Чочонето е добро
ТДС - Турбо Див Селянин

Предишна

Назад към Извън Темата