хехе... сравнение
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
А да забраих че не съм виждал М5 и ЦЛ65(не в БГ) само 150 милярда пъти
(а да кажа че тва е в преносен смисъл,щото и за тва се хващат некой хора)!
Що ти колите само,ако ги караш ли можеш да ги оцениш.Мисля че съм прочел доста литература за тез коли и съм си създал представа...,защото други хора са ги карали и са описали в детайли усещането и всички други подробности!Тва също е картинка-не е задължително да е някаква снимка!
П.П.Вичо-баце не че се връзвам,ма просто втръсва по некой път!

Що ти колите само,ако ги караш ли можеш да ги оцениш.Мисля че съм прочел доста литература за тез коли и съм си създал представа...,защото други хора са ги карали и са описали в детайли усещането и всички други подробности!Тва също е картинка-не е задължително да е някаква снимка!
П.П.Вичо-баце не че се връзвам,ма просто втръсва по некой път!
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Абсолютно си прав!За това и не написах че омаловажавам,или не харесвам мерцедес-защото всеки си има различен вкус,и за един БМВ е по-добро,а за друг Бенц е по-добро!За това и казах че като ги видиш(покараш
) те будят съвсем различни чуства(усещания) у теб.Прав ли съм?

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2