Радар детектор,прихващаш и камерите?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Радар детектор,прихващаш и камерите?
то има около 30 камери в цяла България
не е трудно да ги отбележиш веднъж на някоя навигация или да ги свалиш от форумите
не е трудно да ги отбележиш веднъж на някоя навигация или да ги свалиш от форумите
- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
лошото е че не са 30,а доста повечко.а и дори да са 30,то до края на годината ще станат 300...
обикновенните радари не засичат по никакъв начин камерите,или поне този който аз имах,хем не беше от най-евтините.някой хора биха си взели радар за да карат с 200,аз определено не съм от този тип хора.просто има мн места,на които ограниченията са безумни и също толкова безумни камери.една от тези камери за мен,е камерата на ихтиман.не че нещо ама там спокойно може да се кара с повече от 130,а камерата сигурно те снима още след 141км/ч
обикновенните радари не засичат по никакъв начин камерите,или поне този който аз имах,хем не беше от най-евтините.някой хора биха си взели радар за да карат с 200,аз определено не съм от този тип хора.просто има мн места,на които ограниченията са безумни и също толкова безумни камери.една от тези камери за мен,е камерата на ихтиман.не че нещо ама там спокойно може да се кара с повече от 130,а камерата сигурно те снима още след 141км/ч
азззз написа:лошото е че не са 30,а доста повечко.а и дори да са 30,то до края на годината ще станат 300...
Май е от 165 нагоре, винаги ги слагат поне на 30км отгоре, щото инак просто трябва да пратят честитки на 90% от българските шофьори и не могат да смогнат

ей тази скорост много ви мъчи.....толкова ли сложно да се спазват ограниченията? така или иначе за 10% превишаване на скороста никой не снима или спира.
@2bar написа:ей тази скорост много ви мъчи.....толкова ли сложно да се спазват ограниченията? така или иначе за 10% превишаване на скороста никой не снима или спира.

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
е то като го погледнеш така извинения всеки може да си намери - кой го чака някоя булка на леглото, кой се успал за изпита, кой му се пикаело и бързал да се прибере....
става въпрос, че вместо да се правим хитри и да даваме акъл, къде с колко може да се кара, по - добре да си спазваме ограниченията.
пък и 90км/ч не е малко, като имаш предвид бараките, които се движат, дупките, купените книжки, минатите тех. прегледи по документи и т.н.
става въпрос, че вместо да се правим хитри и да даваме акъл, къде с колко може да се кара, по - добре да си спазваме ограниченията.
пък и 90км/ч не е малко, като имаш предвид бараките, които се движат, дупките, купените книжки, минатите тех. прегледи по документи и т.н.
uCnaHeTcA написа:Викаш през 30% от пътя с 40, през 50% с 60... На път, който позволява ПОНЕ 90...
И да... сложно е... особено като си се успал за изпит в друг град
Не питай от къде знам
За изпит, раждане и ебане, е друго. Там може. Особено за първите две - те са свързани с живота

абе весела тема, само кофти, че статистиката за ПТП не е толкова весела.
апропо, всички ли камери в бг мерят скороста на принципа на излъчване и приемане на сигнали?
апропо, всички ли камери в бг мерят скороста на принципа на излъчване и приемане на сигнали?
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
© написа:то има около 30 камери в цяла България
баш пък им уцели бройката...само в едно село дето ми е на близко знам че има 2 камери.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
@2bar написа:абе весела тема, само кофти, че статистиката за ПТП не е толкова весела.
Бе аз доколкото подразбрах, прави 6 снимки и софтуера обработва разстоянието , което си изминал на тех и ти изчислява скоростта , не знам това до колко е вярно обаче

@2bar написа:е то като го погледнеш така извинения всеки може да си намери - кой го чака някоя булка на леглото, кой се успал за изпита, кой му се пикаело и бързал да се прибере....
Ама 'що пък да са извинения ? Винаги, когато не ми е належащо, както описах в предния пост, си карам в 98% от случаите - в органиченията (с изключение на тия от по 40 извънградско на прав път с добра видимост

П.С. Извинявам се за Офф-а, темата далеч не е за това

Real.Eyes.Realize.Real.Lies
аааа, аз само така си питам, така да се каже, да съм в час.
щото тук в моето село повечето камери в града нито излъчват нито приемат. на самият асфалт има две ленти, които са на практика контакти и по тях ти мерят. та единственият ти шанс е навигация с вкарани в нея положенито на всичките камери. иначе по магистралата има и такива, които излъчват и приемат.
щото тук в моето село повечето камери в града нито излъчват нито приемат. на самият асфалт има две ленти, които са на практика контакти и по тях ти мерят. та единственият ти шанс е навигация с вкарани в нея положенито на всичките камери. иначе по магистралата има и такива, които излъчват и приемат.
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Въпросния радар детектор работи. Взехме на 1 колега за рожденния ден точно такъв и миналия месец ходихме до морето. Предупреди за всички камери по пътя, дори за тези които бяха сложили през 6те месеца които не бях ходил до морето
така че бих казал че е доста точна базата им данни. Също така можеш да си отбелязваш сам точки.
Другата готина част е че можеш да си сваляш карти за доста държави. С покупката на радара получаваш 1 година безплатно актуализиране на картите и точките с камерите, след това цакаш. За работата като радар детектор не мога да кажа колко добре се справя, тествахме го в моята кола (аз съм с една архаична 6 бандова Кобра) и пищеше за щяло и нещяло, докато Кобрата си мълчеше.
Единствено цената не ми харесва (mhihi)

Другата готина част е че можеш да си сваляш карти за доста държави. С покупката на радара получаваш 1 година безплатно актуализиране на картите и точките с камерите, след това цакаш. За работата като радар детектор не мога да кажа колко добре се справя, тествахме го в моята кола (аз съм с една архаична 6 бандова Кобра) и пищеше за щяло и нещяло, докато Кобрата си мълчеше.
Единствено цената не ми харесва (mhihi)

само не си мислете, че са хиляди
говорим за спиид камери които засичат скорост, а не за празни кутии, тези по светофарите или някакви други случайни

говорим за спиид камери които засичат скорост, а не за празни кутии, тези по светофарите или някакви други случайни
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4