Радар детектор,прихващаш и камерите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Радар детектор,прихващаш и камерите?

Мнение от © » 08 Авг 2010, 21:57

то има около 30 камери в цяла България
не е трудно да ги отбележиш веднъж на някоя навигация или да ги свалиш от форумите

младши ентусиаст
Аватар
Кара: тук там

Мнение от азззз » 08 Авг 2010, 23:01

лошото е че не са 30,а доста повечко.а и дори да са 30,то до края на годината ще станат 300...
обикновенните радари не засичат по никакъв начин камерите,или поне този който аз имах,хем не беше от най-евтините.някой хора биха си взели радар за да карат с 200,аз определено не съм от този тип хора.просто има мн места,на които ограниченията са безумни и също толкова безумни камери.една от тези камери за мен,е камерата на ихтиман.не че нещо ама там спокойно може да се кара с повече от 130,а камерата сигурно те снима още след 141км/ч

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 08 Авг 2010, 23:05

азззз написа:лошото е че не са 30,а доста повечко.а и дори да са 30,то до края на годината ще станат 300...
обикновенните радари не засичат по никакъв начин камерите,или поне този който аз имах,хем не беше от най-евтините.някой хора биха си взели радар за да карат с 200,аз определено не съм от този тип хора.просто има мн места,на които ограниченията са безумни и също толкова безумни камери.една от тези камери за мен,е камерата на ихтиман.не че нещо ама там спокойно може да се кара с повече от 130,а камерата сигурно те снима още след 141км/ч

Май е от 165 нагоре, винаги ги слагат поне на 30км отгоре, щото инак просто трябва да пратят честитки на 90% от българските шофьори и не могат да смогнат :mhihi: А така, като те олепят с 30+ превишение, хем месец без книжка, хем и доволна глоба ще си платиш ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 08 Авг 2010, 23:20

ей тази скорост много ви мъчи.....толкова ли сложно да се спазват ограниченията? така или иначе за 10% превишаване на скороста никой не снима или спира.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 08 Авг 2010, 23:51

@2bar написа:ей тази скорост много ви мъчи.....толкова ли сложно да се спазват ограниченията? така или иначе за 10% превишаване на скороста никой не снима или спира.

:mhihi: Викаш през 30% от пътя с 40, през 50% с 60... На път, който позволява ПОНЕ 90... :kuku: И да... сложно е... особено като си се успал за изпит в друг град :mhihi: Не питай от къде знам :oops:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 09 Авг 2010, 0:03

е то като го погледнеш така извинения всеки може да си намери - кой го чака някоя булка на леглото, кой се успал за изпита, кой му се пикаело и бързал да се прибере....

става въпрос, че вместо да се правим хитри и да даваме акъл, къде с колко може да се кара, по - добре да си спазваме ограниченията.

пък и 90км/ч не е малко, като имаш предвид бараките, които се движат, дупките, купените книжки, минатите тех. прегледи по документи и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 09 Авг 2010, 0:04

uCnaHeTcA написа: :mhihi: Викаш през 30% от пътя с 40, през 50% с 60... На път, който позволява ПОНЕ 90... :kuku: И да... сложно е... особено като си се успал за изпит в друг град :mhihi: Не питай от къде знам :oops:

За изпит, раждане и ебане, е друго. Там може. Особено за първите две - те са свързани с живота 8) .

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 09 Авг 2010, 0:17

абе весела тема, само кофти, че статистиката за ПТП не е толкова весела.

апропо, всички ли камери в бг мерят скороста на принципа на излъчване и приемане на сигнали?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 09 Авг 2010, 0:27

© написа:то има около 30 камери в цяла България
не е трудно да ги отбележиш веднъж на някоя навигация или да ги свалиш от форумите

баш пък им уцели бройката...само в едно село дето ми е на близко знам че има 2 камери.
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Аватар
Кара: ги да ядат грудки

Мнение от dimithur » 09 Авг 2010, 0:34

@2bar написа:абе весела тема, само кофти, че статистиката за ПТП не е толкова весела.

апропо, всички ли камери в бг мерят скороста на принципа на излъчване и приемане на сигнали?

Бе аз доколкото подразбрах, прави 6 снимки и софтуера обработва разстоянието , което си изминал на тех и ти изчислява скоростта , не знам това до колко е вярно обаче :dunno: Ма всеки случай ако е така, забравяме наистина за антирадарите ;)
в една зверилница толерантност е равно на смърт
Н.Хайтов
http://www.youtube.com/watch?v=o7oVw72Bc4Y

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 09 Авг 2010, 0:38

@2bar написа:е то като го погледнеш така извинения всеки може да си намери - кой го чака някоя булка на леглото, кой се успал за изпита, кой му се пикаело и бързал да се прибере....

става въпрос, че вместо да се правим хитри и да даваме акъл, къде с колко може да се кара, по - добре да си спазваме ограниченията.

пък и 90км/ч не е малко, като имаш предвид бараките, които се движат, дупките, купените книжки, минатите тех. прегледи по документи и т.н.

Ама 'що пък да са извинения ? Винаги, когато не ми е належащо, както описах в предния пост, си карам в 98% от случаите - в органиченията (с изключение на тия от по 40 извънградско на прав път с добра видимост :kuku: ) Даже вдругиден (вече утре) имам пътуване до София и няма да е с личната кола, та затова съм си отделил предостатъчно време, за да си карам в ограниченията и да не бързам за никъде :dunno: (Освен ако не стане успиване :mhihi: ) Та така... т'ва с "оправданията" е тъпо, по някога наистина е наложащо да се бърза... Най-малко си правя експерименти извънградско, където нито знам кой пиян/залян/надрусан/заспал ми е насреща, нито знам от кой завой ще ми изскочи някой рейсър в моята лента, нито нищо... Яваш, яваш, пък когат' , тогаш... :yes:
П.С. Извинявам се за Офф-а, темата далеч не е за това :yes: :OT:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

ентусиаст
Аватар

Мнение от @2bar » 09 Авг 2010, 0:41

аааа, аз само така си питам, така да се каже, да съм в час.

щото тук в моето село повечето камери в града нито излъчват нито приемат. на самият асфалт има две ленти, които са на практика контакти и по тях ти мерят. та единственият ти шанс е навигация с вкарани в нея положенито на всичките камери. иначе по магистралата има и такива, които излъчват и приемат.

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 09 Авг 2010, 11:58

Въпросния радар детектор работи. Взехме на 1 колега за рожденния ден точно такъв и миналия месец ходихме до морето. Предупреди за всички камери по пътя, дори за тези които бяха сложили през 6те месеца които не бях ходил до морето :mhihi: така че бих казал че е доста точна базата им данни. Също така можеш да си отбелязваш сам точки.

Другата готина част е че можеш да си сваляш карти за доста държави. С покупката на радара получаваш 1 година безплатно актуализиране на картите и точките с камерите, след това цакаш. За работата като радар детектор не мога да кажа колко добре се справя, тествахме го в моята кола (аз съм с една архаична 6 бандова Кобра) и пищеше за щяло и нещяло, докато Кобрата си мълчеше.

Единствено цената не ми харесва (mhihi)
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Авг 2010, 12:14

само не си мислете, че са хиляди :mhihi:
говорим за спиид камери които засичат скорост, а не за празни кутии, тези по светофарите или някакви други случайни

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 09 Авг 2010, 12:35

Прясно прясно........ от днес :mhihi: :mhihi: :mhihi:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=570910
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата